reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasiamaj rzeczywiście podobne:-) tylko tyle że na rzepy, te nasze też mają usztywnianą piętkę ale nie aż tak:-D ach i jeszcze jakiś obcas thomasaale te Twoje to też chyba daniel bo baardzo podobne hmm??
Alex nie chcę Cię martwić ale u Marcela tak się zaczęło już w szpitalu najpierw wymiotował, potem biegunka i teraz katar i kaszel...tylko nie wiem czy to zwykły wirus czy zatrucie i wirus w ogóle z tego szpitala to nie mam dobrych wspomnień. :baffled: i jeszcze była tam taka pielęgniarka oddziałowa i powiedziała że w tym wieku to już karmienie piersią jest toksyczne i może od tego wymiotuje...w ogóle strasznie przemądrzała była i nie dała dojść do słowa a jeszcze inne matki na korytarzu ją poparły że rzeczywiście za długo karmię i w ogóle...ale poszłam w dzień wypisu do babki z zarządku i złożyłam na nią skargę że głupoty gada i jak się nie zna to niech się nie wymądrza. po prostu pewnie chodziło o to, że jak rodzić zostaje w szpitalu to płaci 10 zeta za dobę (oczywiście za nic bo nawet nie bardzo jest jak się przespać) a że ja karmiłam piersią to mnie opłata nie dotyczyła. Druga sprawa to pielęgniarka oddziałowa decyduje gdzie kogo położyć... i dała nam chore dziecko więc to z jej winy wszystko i wybraniała się jak mogła...ale ja się zmartwiłam i przemknęło mi przez myśl, że może przestać go karmić... nie dość, że tyle stresu miał Marcelek to jeszcze przez taką babkę pozbawiłabym go cycusia.
Och wyżaliłam się ale irytują mnie tacy ludzie, którzy mało sobą reprezentują ale uzurpują się na ludzi wszystkowiedzących i najmądrzejszych...mogłaby chociaż sprawdzić informacje zanim ludziom kit wciska. Och wygadałam się..
Coś mój bąbelek długo śpi...:confused::confused:

reklama
hello!!1
dziewczynki poczytam i zajrzę póżniej jest taka fajna pogoda że muszę dzisiaj iść skalniaki oporządzić bo już mi tulipany wyrastają:tak::-D
miłego dnia!!

No to niezaciekawie izabella w tym szpitalu Was potraktowali....:no: Straszne!! No wiec tak jak mowie, na razie siedze i obserwuje...:sorry2:
Idz rob te skalniaki joanna, bedzie ladnie kolorowo.....:tak::-)

kureczka wodna rzeczywiście coś Marcel długo śpio....świetna pogoda aż ciepło na serduchu się robi...
Joanna ja w tym roku chyba zrobię sobie kwiatki na balkonie.. hmm może mi coś doradzicie...miłej pracy przy skalniaczku
o wstał i woła mnie ach jak ja tęskniłam idę go wycałować
Pa i miłego dnia wyspacerkujcie się za nas mi pozostaje nacieszyć się schnącym praniem i wietrzeniem :-D

Alex moze cos mu zalegało w brzuszku od wczoraj...zostaje Ci obserwowanie małego i moze dzisiaj same delikatne jedzonko....oby to był jednorazowy wypadek:tak:

Kasia:-D:-D:-D i kwiatki śliczne;-)

Elcia;-)co mi meża podrywasz,co???????:crazy:na gg sobie klikają:angry::-p:-D

A! jeszcze o kwiatkach.....mi tez sie marzą kwiatki...nawet mamy taki spory taras i zawsze na wiosne mowie sobie, ze coś zrobie, kupie.....i nici z tego.....jestem len!
A teraz mam prawie pod domem leroy merlin to moze sie skusze:tak:

jejku czy u was też tak sennie? :confused2: - tak się czuję jak ten kolo...
pogoda piękna ale chorobcia wiatrzysko wieje, że łeb chce urwać :szok: mimo, że młoda wołała na dwór nie poszłyśmy...

jutrzenka miałam się pytać na jaki LCD się zdecydowaliście? jaka firma? my też stoimy przed wyborem tylko 32 cale. w grę wchodzi samsung albo sharp. a koleżanka co zawiniła? ;-)
grzechotka to mówisz, że szczęściary z nas? ;-) moja za widelec też łapie ale tak wyma****e, że boję się o jej oczy bo se dziabnie :baffled: muszę kupić taki dziecięcy ale metalowy bo widziałam same plastiki...
dota dobrze, że tv włączyłam bo nawet bym nie wiedziała, że taki dzień dzisiaj ;-) ale ja nie obchodzę. kto to wymyślił? jakaś dobra czy zła synowa? :-)
kal.aga jaki ten wasz piesek? rasowy czy kundelek? :-)
alex :szok: i jak młody? może to jednorazowe, coś mu nie podeszło? ;-) miejmy nadzieję...
kasia dobre :-D
iza rany julek! :szok: zapytałaś się skąd ona ma te informacje o toksycznym mleku? :szok: moja śpi ostatnio po 3 godziny ale się nie martwię - więcej czasu dla siebie ;-) :-p

Ostatnia edycja:
iza- a może ci się przyśnił mój post:sorry2: ale powalona pielęgniarka w tym szpitalu, gdzież takie głupoty opowiadać:szok::szok::szok::szok::szok:
kasiamaj - ja tam takich dylematów nie mam i nie zadzwonię do teściowej, a co?:dry: dzięki za śliczne kwiatuszki, ja tam myślę że jak Kuba nie ma temp. to można wyjsc na dwór
alex- oby Oliwier nie złapał jakiegoś wirusa, może to taki jednorazowy wypadek
joanna- to u ciebie już wiosna zawitała, a u mnie jeszcze snieg leży :-(
a co do ogródków to ja zamierzam mój w tym roku zasiać trawą bo nie mam czasu sie w nim grzebać choć bardzo bym chciała, bo to jest bardzo relaksujące. na oknach kwietki też ograniczę do minimum bo nie mam kiedy ich podlać:no::no::no:

reklama
w rossmannie jest promocja na herbaty
kupiłam sobie wczoraj 3: śmietankowo-karmelową, wiśniowo-bananową i waniliowo-malinową. mówię wam niebo w gębie! :-p
aaa i jest promocja na elmex dla dzieci - niecałe 8 zeta ;-)

Do góry