reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
heja ostre babeczki:-D:-D

no ja tu z wypiekami na policzkach czyatałam tę zawziętą wymiane spostrzeżeń z katte hehhee moim zdaniem (skromniutkim) troche ją za ostro potraktowałyście zgadzam sie z wytycznymi we wszystkim ale jednak wyszły grudniówki na amknietą grupe wsparcia

no swoja droga to katte jak tak długo jestes zarejestrowana to nie czytelnia (jak ktos to tu zaznacza) ale forum i czytamy i piszemy

no więc ja napisałam ee pewnie sie zaraz zacznie dyskusja dalsza na ten temat wiec jeszcze sie zastanawiam czy nie usunąc tej wiadomości:-):-):-) heheh:-p:-p:-p:-p:-p

no więc optymistyczna wiadomość dla was także małyh znowu przespał całą nocke ( a wyspana grzechotka to zadowolonba grzechotka a zadowolona grzechotka to wieeeelkie szczęście dla was:-p:-D)

weronika to treraz mi daj kopa ubranka tez juz przygotowałam i nawet zapaqkowałam gteraz mnie kopnij na pocze żeby to wysłać:-):-)

stefka czy ja tez moge pojechac do tej kornwalii???? bedzie słodko:-):-)

alex i wbij sobie do główki że mur chiński to pikuś w porównaniu do wielkiego saganu stefki który z odległej galaktyki widać hehehe (stefciu wiesz że aj lowju)

edit

a zapomniała sie pochwalic wczoraj Kubek zabrał mi widelec jak go karmiłam taki normalny metalowy i sam nabijał sobie kotleta i wkładał do buziaka ale byłam zaskoczona i duuuuuumna:))))))

Ostatnia edycja:
helol wy niedobre
hihihih ale pojechalyscie z nowa kolezankahihihihih
fajna akcja hihihihihtylko szkoda ze sie szybko skonczyla hihihmyslalam ze dojdzie do rekoczynow hihihihihih
a my dzis spalysmy do 7,30 :) ale jestem wyspana hoho

Grzechotka;-)ale Kuba zdolny,no no :tak:no i mam nadzieje,ze tego juz nie czytasz tylko szykujesz sie do lekarza:-)

Elcia:-Djak Twój T. wczraj śpiewał: Dota moja Dota.....achhhhhh:-D:-p

U nas słoneczko wiec uciekamy na dwór na spacerek,czekam tylko aż mandarynkowy potworek skonczy jeść:tak:

Kata hejka:-)

no i milego dnia....:-)
aaaaa!!!! pamietajcie dzis dzien teściowej:tak::tak:;-):-Dhehe;-)

Dzień Dobry sekto;-):-D

Dobrze wiecie, że mam ostatnio lenia wię nie będę się za dużo rozpisywac:-p:-p ale chciałabym tylko zwrócic uwagę, że wcxozrjasza koleżanka kilka miesięcy temu założyła też wątek "jak śpią wasze maluchy":baffled:
Jakby dopiero co trafiła na to forum to jeszcze bym zrozumiała ale miała już trochę czasu żeby poznac zasady u nas panujące i mogłaby je uszanowac:-)

No to tyle:-p:-D

Dzień dobry...

Viki, Dotka proszę... :-):-):-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Viki to właśnie wszystkie z ABSem bo innych nie używamy ;-) no i tanio... w sklepie 5zł za sztukę płaciłam ostatnio. Wkleiłam wam ten rozmiar bo powinien być dobry. U nas M już za małe... ;-)

No i ja też nie lubię takiego zaśmiecania. kilka tematów niżej jest wątek bawimy się. Tak trudno przwinąć stronę na dół? hmmm...

Grzechotka zebrałaś się już? ;-)

No i co komu jeszcze?

Witam

dalej mam katar i do tego wkur.... mnie kolezanka z pokoju :wściekła/y::wściekła/y:, niech ktos przyjedzie i ja pacnie bo nie wyrobie. Oby do konca miesiaca potem nas przesadzaja wiec odetchne :wściekła/y:

I tyle bo nie wyrabiam czasowo

przeczytalam i tylko chcialam jeszcze na czesc naszych kolezanek smieszek dodac cos od siebie .... a wiec hihihihihihihihiih hehe heheh heheh hihihihiihihihihihiih (hehe Elcia i Stefanka pewnie sie nawachaly i dlatego tak sie ciesza ciagle w swoich postach :-p:-p:-p:-p, apeluje oddstawcie to swinstwo A Stefcia niech rzuci te kokosy :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D)

reklama
cześć:-):-):-)
widzę że nocna zmiana się rozpisała:-)
grzechotka- gratki dla Kubusia za przespaną nockę

u mnie też by była bo Łukasz spał od 30 do 5 rano, ale mój mąż przywiózł wczoraj malutkiego pieska (taki śliczny) i pół nocy piszczał , Łukaszowi to nie przeszkadzało ale ja spać nie mogłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może jak się przyzwyczai do nas to przestanie piszczeć. I zaraz po przywiezieniu zrobił siusiu na dywan a chwilę potem kopkę - tak że Paula przygotuj się na latanie z szufelką;-):-D:-D:-D:-D

a ja nie oglądałam YCD bo poszłam spać z małym i tak się nie wyspałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dla wszystkich buziaczki cmok

Do góry