reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
o kurczaki Grzechotka.....wspołczuje!

A co do piesków i nauki, to nasz goldenek był juz nauczony robic siusiu i kupke na gazete....tak wiec połozylismy gazety na tarasie i tam chodził.....kiedy był juz po wszystkich szczepieniach i mogł wychodzic na dwór, to zaczelismy go wyprowadzac i wyobrazcie sobie,ze chodził na spacerki ale szybko chcial wracac do domu aby na gazecie sie załatwic....heheh....nie robił na dworze, bo przecez był nauczony zalatwiac sie na gazetach....myslałam,ze zaczne chodzic z gazetą na spacery ale po kilku dniach mu przeszło:tak::-D

Kurde, cos mu chyba musi byc, bo nie chce ani pic, ani jesc, wszystko od razu wypluwa.... i nie jest tak aktywny jak zwykle, jest jakby ospaly....:confused:
Ale dzwonilam juz do lekarza.. mam mu dzisiaj tylko plyny dawac....

buuu buuu juz chyba ze 100 chusteczek wysmarkalam :wściekła/y::wściekła/y:, ale mam katar :angry:

Kata kupilam LG, bo mial super parametry :tak:.

A kolezanka mnie wkurza bo jest upierdliwa, czepliwa, wkurzajaca, glupia, marudna itd ..... mam dalej wymieniac :wściekła/y::wściekła/y:

Moj Kubus dzis w nocy byl goracy, niby termometr pokazyl 37 z kreskami ale czulam pod reka ze jest cieply, dalam mu Nurofen, mam nadzieje ze nie bedzie chory :no:

I tyle bo nie mam czasu :crazy::crazy::crazy:

zycze wszystkim zdrowka i milego dnia

jutrznia to popatrzę jeszcze na lg ;-) a koleżanka może ma pms? :-D
alex a gorączkuje?
dota pies i pan z gazetą pod pachą to częsty widok na spacerach - zwłaszcza rano :-D

kata my mamy toshibe i tez jest super 32 cale podobno to najlepsze telewizory ale tylko tak słyszałam:-D:-D

alex daj mu dzis moze wieksza dawke witaminek (jeżeli dajesz) żeby mu sie cos nie rozwinęło i buziaka od cioci grzechoci:))

Kata a moze to nasza Jutrzenka ma pms i do tego katar, to i biednej koleaznce sie obrywa...bo jest pod ręka:-D

reklama
kata- nie, wlasnie nie ma temperaturki.....
Dota- mozliwe, bo tam bylo pare dzieciaczkow, ktore kichaly....w sumie kichanie, to nic takiego, martwi mnie jedynie zwracanie...

Do góry