reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

44uk6.gif

zaraz wracam idę Was poczytać-bo widzę produkcja narasta...:tak::-);-)

reklama
Witajcie Kobity
kal.aga czyżby deja vi, jakbym już czytała Twojego posta:confused:
Jutrzenka niech ta lala z pokoju nie fika bo dziewczyny bboomowe są bojowe:-D
Stefanka ale Ci fajnie, mój d. ostatnio ma deficyt romantyzmu i nigdzie mnie nie zabiera:crazy: ach no i jest przeciwnikiem zwierząt w domu także dopóki nie wybudujemy sobie domu dopóty nie będę miała pieska:zawstydzona/y:. Ja z Marcelem też mamy katajek:baffled: wkurzona jestem bo świństwo jakieś ze szpitala przywlekliśmy chamstwo po prostu dorzucili nam do bardzo malutkiej sali chore dzieciątko, a było dużo sal wolnych ale cóż... polskie szpitale.. ach wyżaliłam się nie mniej mi za złe:-D
Asiacur ja polecam Daniela ortopedyczne są bardzo zwyczajne, skórzane i niedrogie jak będziesz chciała to się pofatyguję i zdjęcie zrobię.:tak: Były najtańsze z tych co polecała dr; u nas kosztowały 45 zeta, bardzo fajne, polecam
Kacha Niech Oliś pozdrowi cioteczki bboomowe ze sceny ycd :-D:-Di padła piękna data 16.03 jeden jedyny mój dzień w roku bo mam imieniny z urodzinami razem:baffled: więc taka kumulacja. Przypomniałaś mi bo odkąd jest hrabia z nami to zapominam o sobie a kiedyś nie było takiej opcji.
Edit Dota złota zaraz zadzwonię do swojej teściówki
Pranko się pierze chyba teraz umyję podłogi, a jak tam u Was??
Czy to przypadek że zawsze jak piszę to nikogo nie ma?? Czy mnie nie chceta????

Ostatnia edycja:
Asia-myłam tą kuchenkę takim rozpylaczem TYTAN. do kuchenek ,okapów,i blatów-do zmywania tłuszczu.zapach nawet fajny....ale za dużo go chyba????-aż się naćpałam :-p:-( my mamy taki kapciuszki ViGGaMi-to jest firma która szyje obuwie dziecięce kapcie.buciki kozaczki sandałki itp.mieści się w nas w mieście -więc mam blisko.organizowane są kiermasze więc wszystkiego do wyboru do koloru.kapciuszki mają bardzo mocne zapinki których ja nie mogę czasem poodpinać-a Kuba tym bardziej-i chwała im za to....wklejam fotkę my obecnie mamy takie-bo Kubie się nóżka poci i wziełam tym razem trochę bardziej odsłonięte,ale mają różne fasony-na sznurowadła.na zapinki,na rzepy,my mamy te.
butitki.jpg

Kuba sam sobie takie MORO wybrał :-D:-D:tak:

Kacha-u nas też piruety były w czasie YCD.Kuba skakał jak szalony w łózku.i przewroty robił.a ta laska nieżle pierdyknęła-ale do Lizbony jedzie :-D:-D:-D

Dota
-dzięki za wieści o teściowej :-D:-D:-D-mam dylemat?-dzwonić czy sobie darować :-D:-D:-D:-p

Paula-Kuba ma te skarpetki z chłopięcych nr.12 -ja jeszcze taniej je kupiłam...u moich rodziców w miejscowości w sklepie płaciłam 2 zeta z groszami...a u Was jakoś drogo 5 zł. to pewnie że lepiej z allegro.

Iza ja jestem...wlasnie usiadlam:tak:fajnie na dworze ale musielismy wracac Mufinek zaraz idzie spaciu:tak:

Jutreznka a co ona takiego zrobiła????no i zdrówka kochana siostro:tak:

Paula dziękuję:tak:

Mały mi śpi :happy: -mielismy ruszyć na zakupki-ale poczekam jak się wyśpi...już dziś nie miał tej temperatury.więc myślę że można z nim iść na spacer?-co nie?-jak myślicie?:confused:
jutro jadę do rodziców -więc mogę zobaczyć czy są jeszcze te skarpetulce co pisałam o nich.muszę coś dziś na obiad wymodzić -ale pomysła mi brakuje???-może tak na szybko zrobię ziemniaki w bułce tartej smażone z cebulką i kiełbaską-hhhmmmm???
a tu obiecane przebiśniegi Wam zapodam :tak:;-):-)

a więc dla każdej z Was-a co?-kwiatki Wam podaruję.

przebiniegii.jpg

Kasiamaj jak pięknie wiosennie :-) ja mam obiad wczorajszy ale zastanawiam się nad zebrą ciastem hmmmm??
Dota no właśnie na dworze piknie a ja i syn chorzy :zawstydzona/y: ale przynajmniej wstrzeliłam się w pogodę z praniem pościeli :-):-);-)
Jutrzenka moja teściowa nawet ostatnio mi nie podpada... może dlatego, że już się do niej przyzwyczaiłam albo rzadko jeździmy :-D:-D echh nie jest taka zła, zadzwonię później a może wieczorkiem na skype to będzie za darmoszkę:-D

Wkleję te butki jak mi się uda...:confused: o i pranko się wiruje zaraz będę wieszać

Ostatnia edycja:
Iza-to my mamy też podobne-ale jeszcze o numer za duże. (będą na następny raz) kupiłam je za 29zł.całe ze skóry z usztywnioną piętką.

takie.
bs1n.jpg

bs2.jpg

dziewczyny -a co do skarpetek to mogę sprawdzić dla chętnych czy są jeszcze w tym sklepie???

trochę żeby Was rozbawić....-a właśnie gdzie Wy jesteście?

> Pan Prezydent RP wymknął się ochronie i niezauważony opuścił posiadłość na
> Helu. Złapał stopa i późnym popołudniem wylądował we Władysławowie.
> Pochodził trochę po plaży, wydał 19,50 na pamiątki w straganach na deptaku
> aż zrobił się głodny. Ale zobaczył, że nie ma już kasy. Szybko
> pomaszerował
> na pocztę wyma****ąc książeczką oszczędnościową PKO na której miał
> zadołowane całe 400 zł. Na poczcie okazało się jednak, że nie wziął ze
> sobą
> dowodu osobistego i panienka nie chciała mu wypłacić pieniędzy. Trochę zły
> powiedział :
>
> - Przecież ja jestem Lech Kaczyński. Prezydent RP.
>
> - Każdy może tak powiedzieć - odparła panienka z okienka
>
> - No ale jak mam pani udowodnić, że ja to ja - nie dawał za wygraną Lechu
>
> - Hmm - pomyślała panienka - Wie pan, kiedyś był tu Krzysztof Krawczyk i
> też
> nie miał dowodu ale zaśpiewał "parostatek" i wypłaciliśmy mu pieniądze.
> Innym razem Adam Małysz pokazywał jak się ląduje telemarkiem i też
> uwierzyliśmy mu. Może i Pan jakoś nam udowodni, że jest Pan Prezydentem .
>
> - No nie wiem - odpowiedział zły jak diabli Kaczyński - Przychodzą mi do
> głowy same jakieś po****** pomysły.....
>
> - Oczywiście Panie Prezydencie - przerwała mu panienka - W jakich
> nominałach
> mam wypłacić Panu pieniądze ?

reklama
Hej :-)
U nas dzisiaj jakas dziwna rzecz sie stala... Oliwier obudzil sie o 5:30 i zwymiotowal...:confused::confused::szok: kurde, nie wiem co jest grane....:confused::baffled:. Nie jest chory, ani przeziebiony, ani nic, wiec...? Siedze dzisiaj w domu i go poobserwuje.... zobaczymy co sie z tego wykluje. On mi nigdy tak ni z tego ni z owego nie wymiotowal w srodku nocy....:no::no::no:

kasiamaj- fajny dowcip....:tak::-D:-D:-D

Do góry