reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aha-tą maścią można bużkę smarować - i okolice oczek.

Grzechotka-mam nadzieję że coś wyjdzie na tych testach.......żeby wiedzieć co i jak?

mój maluszek już śpi taki padnięty był że jak tylko cyca dostał pociągnął kilka razy i odpadł.

reklama
No i ja mam wreszcie chwile dla siebie, uff....
Maly lobuz byl dzis calutki dzien niedobry....:crazy: No, ale zazwyczaj jest grzeczniutki, wiec raz moze sobie pozwolic, wybaczam mu....:-p:-D;-):-D
A zeby na razie nowe mu nie ida....:no: wiec nie wiem....:confused: No, widocznie taki dzien mial....

To mowicie ze u polskich lekarzy niefajnie...? Oj niestety pamietam jak to bylo....:sorry2:, i tez wlasciwie wolalam zawsze isc prywatnie, bo panstwowka mnie wkurzala....:sorry2::baffled:

dzien dobry
mala wstala dzis o 6,20 ...matko kochana czy to juz tak zostanie???/a o ktorej wasze maluchy wstaja???
KAL.AGApowiem ci ze to mi bylo ciezko sie pogodzic z odstawieniem od cyca ale my pomijalismy pojedynczo karmienia i na koniec zostalo tylko ranne karmienie i ona sama po jakims czasie z tego zrezygnowala:(
WERONICZKO paczuszka wyslana:) wczoraj T nadal takze sie poprawilam:) hihihihi
,ja juz mam posprzatane hehe pozmywane nawet podlogi hihihi ide bo maruda marudz hihih a i powiem wam ze teraz gryzie noge miska bo jej przeszkadza hihih i taka sie ostatnio przylepa zrobi;la tylko by sie tulila:) ide bo mi mamauje a ona wie ze to dla mnie wszystko i mnie wykozystuje:)

ja toże witka:-)

u nas następna cała noc przespana jeny nigdy tak cudnie nie było oby to juz normą zostało:-):-)
elcia mój wstaje o 6 a nawet o 5;30 :baffled:

reklama
dzien dobry

ja mam dzis stresa bo jade z pawłem na badania do szpitala...
w żadnym laboratorium nie chca pobrac tak malemu dziecku krwi i tylko laboratorium przyszpitalne to zrobi.
a mamy troche tych badan zleconych..poza tym wymaz z gardła i nosa czy przypadkiem tam nie ma tego gronkowca ktory był w kale...to tak tylko profilaktycznie ...

tak wiec o 12 trzymajcie kciuki bo ja po tym pobycie w szpitalu jestem juz spanikowana...

milego dnia mamusie

Do góry