reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka u mnie nie ma cepelii:-p:rofl2:

My właśnie buszowaliśmy z Mareclkiem po ogrodzie. Ja grabiłam liście a on je rozwalał, ot taką zabawę znalazł mój syn:sorry::eek:
Jak fajnie, że wiosna idzie......:-):tak:

reklama
Sylwia ale Wam fajnie...Nas wosna jeszcze szerokim lukiem omija:baffled: (odczuwalna tempka jeszcze ok -20 sie kroi....), ale patrzylam progozy na marzec, ze od polowy miesiaca juz tak na plusie sie zapowiada minimalnie, to moze jest jeszcze dla nas nadzieja:-D

Monia, ale sielanka u Was!:tak::-)

Hej kobitki!
Piękna dziś pogoda, ale u nas troszkę mroźno było.
Wkurzyłam się dziś jak nie wiem. Pożałowałam kasy na prywatnego lekarza i poszłam do gina publicznie. Powiedziałam nigdy więcej. Traktują pacjentów jak przedmioty. Badanie 5 min. , zero wywiadu, na moje pytanie gdzie mam się przebrać do badania, lekarz odpowiedział "Gdzie pani chce". Później pytałam czy na fotelu nic nie będzie położone,a lekarz - "Tam leży taka lignina, to niech sobie pani weźmie". Normalnie średniowiecze. Wyszłam z tego gabinetu i od razu zadzwoniłam do lekarza, do którego chodziłam będąc w ciąży i zapisałam się.
Ja nie wiem na co my płacimy te cholerne składki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem wściekła jak pies.
Stefanka, u nas kiedyś była cepelia, ale nie wiem czy jeszcze istnieje :-(

Pryzybela współczuję mrozów:baffled: Ja jestem ciepłolubna:tak: Przy takich mrozach to aż sztywnieje nie wspominając o tym, że sutki mnie bolą wtedy:-D

Asiacur też bym się wkurzyła na Twoim miejscu:angry:

Pryzybela współczuję mrozów:baffled: Ja jestem ciepłolubna:tak: Przy takich mrozach to aż sztywnieje nie wspominając o tym, że sutki mnie bolą wtedy:-D

Hehe Sylwia jaka wrazliwosc:-D
Ja tez wole ciepelko (ale nie upaly). I w sumie da sie do zimna przyzwyczaic jesli nie trwa wiecznie, tylko mi strasznie dziecka szkoda, bo sie jeszcze nie wybiega na podworku:tak:

Stefanka no to fajnie jesli sie przyda;-)

Wlasnie rozbojniczka wstala z szerokim usmiechem na ustach, to sie trzeba troche pozajmowac panna:)

Ostatnia edycja:
hejka kobietki

my dzis prawie caly dzien na dworku tyle mielismy zalatwiania, no ale udalo mi sie teraz do was zajrzec

zaraz poczytam coscie ciekawego popisaly

a oto obiecana fotka nowej fryzurki mojego ksiecia :)

Załączniki

• bez czapki.jpg
    bez czapki.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
weroniczko dziekuje ale na tej stronce pryzybeli jest bardzo duzy wybor :))
chociaz zobaczymy jeszcze ile sobie za przesylke zawolaja! jak bedziesz szla spacerkiem to mozesz przy okazji zobaczyc czy maja cos takiego i po ile ok??
ewedja Zaki super wyglada alez on ma sliczne oczka !!

reklama
Ewedja cudna fryzurka, ale Zakiemu to i na lyso byloby przystojnie:tak: A w ogole na pierwszy rzut oka, to Zaki mi bardzo Dotkowego Krzysia przypomina (taki podobny typ urody chlopaki maja:))

Asia, no to masakra z tym ginem...Ja mam troszke lepsze doswiadczenia z panstwowym ginem w PL, ale tak sobie mysle, ze jednak to nie najgorszy pomysl z prywatyzacja sluzby zdrowia w Polsce....bo i tak prawie kazdy prywatnie chodzi jak nie w ciazy, to z dziecmi, bo innaczej czesto sa takie wlasnie sytuacje ze nie jest sie traktowanym po ludzku....

Do góry