reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Alex, spokojnie, policz do 10. Może Olivier już śpiący jest i dlatego tak marudzi.
Mój ancymonek już śpi:-):-)

A mnie się nic nie chce. I ograniczę się tylko do oglądania "M jak...", a o reszcie pomyślę może ... jutro?

asia - to nieciekawie trafiłaś z tym lekarzem, ja osobiście zawsze chodzę do publicznego gina , nawet jak byłam w ciąży (z moimi zarobkami nie wyrobiłabym), ogólnie jestem zadowolona jeszcze coś takiego to mnie nie spotkało jak ciebie:no::no: to wszystko zależy od lekarza
kasiamaj - no to zamykaj bar mleczny i opowiadaj co alergolog powiedział:sorry2:
pryzybela- no to ładnie ci idzie odstawianie, :tak::tak:ja karmie Łukasz tylko raz i jakoś go nie mogę tego oduczyć:no::no: choć prawdopodobnie będzie tak jak u alex że sam przestanie ssać cyca bo już niewiele mam tego pokarmu. No i ja też jestem z siebie dumna bo pomimo powrotu do pracy karmię już 14 miesięcy:happy::happy::happy:
ewedja- jaki Zaki przystojny w tej nowej fryzurce
paula- u mnie w około sama trawa i piach więc Łukasz będzie musiał się nauczyć radzić bez szelek, choć nie powiem teraz jak toniemy w błocie to by sie przydały:tak::tak::tak:

no i co tam więcej hmmm .... idę musi spać bo jakaś padnięta jestem do jutra śpijcie słodko i niech wam się przysnią kolorowe sny (np. takie jak ma kata;-):-D) a mi jak już się śni jakiś mężczyzna to najczęściej jest to mój mąż, no raz mi się przyśnij mój kierownik ale to był koszmar, aż się obudziłam:baffled::baffled::baffled:

no jestem -a więc jeśli chodzi o tego alergologa????- hmmmm-no to musz przyznać rację Pryzybeli-bo prędzej kilka postów pisała że jak się idzie państwowo to się cuda dzieją no to dziś taki cud się stał....babka zaczęła przyjmować od 15:30 -my mieliśmy 21 numerek-no to powiedziałam do męża że nie musimy jechać na tą 15:30 -bo po co czekać tyle czasu aż do 21 numerka-pojedzmy tak na 16:30 i jeszcze będziemy czekać.....no bobra pojechaliśmy.na miejscu J poszedł wybadać sytuację jak się sprawa ma-przychodzi i minę ma dziwną!!!!-mówi że przed nami jakieś 20 osób a była już coś przed 17-tą!!!!:szok::szok::szok::szok:-zdenerwowałam się strasznie!!!-weszłam tam do poradni i co słyszę....-siedzący tam ludzie odbąkują-że to nie jest na numerki,tylko jak kto przyjdzie!!!-osz...jakby mnie ch*** wzięła....to skoro nie jest na numerki to po jasnego groma one są i jak człowiek rejestruje to po co gościówa mówi tak na tego i tego taki i taki numerek!!!!!szokoza normalnie!!!-niedawno wróciliśmy!!!!Kuba to już mi spał na rękach -bo oczywiście taką mamy kulturę że sami ludzie się nie domyślą żeby np.matce z dzieckiem na rękach miejsca ustąpić-siedzą takie konie po 18 lat i głupie uśmieszki puszczają jak się dziecko karmii cycem na stojąco!!!-bo oczywiście wielce królowie d....za przeproszeniem nie ruszą!!!! -to mała dziewczynka-nie wiem ila miała 12latek...??? może mniej....podeszła i powiedziała -niech pani usiądzie koło mojej mamy ja postoję!!!! -dziecko ustąpiło swoje miejsce żebym usiadła a reszt nic!!!
w końcu mój J się zdenerwował i grandę zrobił -do tych chłopaczków co tacy weseli byli.....głupio im sie zrobiło i choć nikogo nie było zwolnili 4 miejsca -potem jeszcze doszli ludzie.
co do wizyty i diagnozy -to pani doktor nie wiedziała konkretnie co Kubie dolega?
dała nam skierowanie do Ameryki k.Olsztyna na wykonanie testów z krwi? (wiecie na czym to dokładnie polega?-pobiorą krew i już wszystko wiadomo?) jutro będę dzwonić w sprwie ustalenia terminu ich wykonania.-zobaczymy? jak to będzie?

Paula-szkoda że nie masz jak z Julką na spacer wychodzić-że ta okolica taka kiepska żeby mała sobie pobiegała...-w każdym razie zapraszamy do nas...u nas będzie mogła sobie pochasać po łakach.a na wiosnę jak wyrosną stokrotki tym bardziej....pomyśl....:tak:;-)

Ewejda-fajową ma Zaki fryzurkę :rofl2::tak:

Alex-co się u Was dzieje? może Oliwierek ząbalki dostaje nowe w prezencie od wróżki żąbalkowej????:tak::-)

Kacha-nie ma sprawy-przekażę młodemu że go kumpel zaprasza...tylko ciekawe czy ten łosiu tam do Was dojedzie?-łosie z natury są bardzo powolne :tak::-D-a ten nasz to tylko ciągle się buja :-D:-D:-D:-D-szybciej nie redzi....:rofl2:

Kata-może i prawda to co piszesz?z tym cycuchem!!!!-trzeba było tego pijusa rozjechać -jak sie tak rozłożył!!!

Kasiamaj ja kiedyś słyszałam że takie testy alergologiczne powinno się robic dopiero po 3 roku bo wcześniej to nie ma sensu:baffled: Ale ja to się nie znam;-):-p

Jak byłam w Polsce to Marcel miał kilka plamek na ciele więc wykorzystałam okazję i poszłam z nim do dermatologa. Baba oczyiście odkryła u niego atopowe zapalenie skóry plus skazę białkową:szok::-D Kazała odstawic prawie wszystko, wprowadzic surową dietę i znów pokolei wprowadzac nowości.
Ja jej nie posłuchałam:no: Posmarowałam tylko te plamki maściami. Po dwóch dniach zeszły i ddo tej pory jest ok:tak: Obyło się bez diet:-)
A najlepsze jest to, że nawet nie przyjżała się plamkom z bliska, tylko tak przez biurko:wściekła/y:
Taka moja refleksja że w Polsce to lekarze chyba trochę przesadzają, wszytsko zwalają na alergie:tak::-)

no my też dostaliśmy jakąś maść-cholesterolową????-a co to za pioruństwo ---to nie mam pojęcia???-kupimy ale nie wiem???? -czy coś da.....?
dalej mamy ten ZYRTEC brać 2x5 kropli.

hej pisareczki

no kuba dopiero usnał spał dzis po południu do 18;30 więc trzeba była go troche zmeczyc jak przyszłam z pracy jeszcze nie spał i dopiero teraz w kimono poszedł mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie taka jak wczorajsza czyliu cała przespana oby oby

kasiamaj testy z krwi moga wam nie wyjść u takich maluchów czesto nie wychodza u kuby tez ing byl negatywny czyli w normie a mimo wszystko skaza jest ale tak czy inaczej jeżeli do tej pory nie mialaś z tym dużego problemu to nie bedzie gożej :-)

ja miałam jutro iść do gina ale musze odwołać nie mam z kim Kuby zostawić kurka:wściekła/y::wściekła/y:
a poza tym to nic nowego

reklama
sylwia ja na widok igly i nitki dostaje dreszczy hheeh a jak cos juz musze zszyc to i tak do wyrzucenia hehe tylko guziki moge przyszyc ale jak to robie to bluzgam :)

Do góry