reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki będzie dobrze :tak:;-):-)

Ela Julka śpi różnie. Jak uśnie koło 22 to nawet do 8 zdarza jej się spać. Ale to max. ;-) zazwyczaj koło 7 wstaje. Jeju jak sobie przypomnę okres czasu kiedy mi wstawała o 4:30-5:00 to mam gęsią skórkę... :szok::baffled:

Witam

Viki czeka cie dzień stresu wiem coś o tym bo sama nie dawno byłam z 2 na badaniu krwi. Będę trzymać kciuki aby Pawełka nic nie zabolało i nie płakał

Grzechotko a może już przyszedł i na Kube czas aby przesypiał całe noce :tak:
Kasiamaj Madzi groziło test alergologiczny jak miała 4 miesiące :dry: lekarz mi to wyjaśnił w ten sposób że pobierają krew i dają ją na odczynniki z alergenem i jeśli się pokażą przeciwciała to dziecko ma na to alergie :dry:wybiera się naa przykład parę rzeczy które podejrzewasz że może uczulać np. mleko, gluten, cytrusy itd.
I dodam że musisz odstawić wszystko co dajesz mu na alergie na okres chyba 2 tygodni Zyrtek i podobne tego leki

Asia ja chodzę tylko państwowo bo prywatnie zraziłam się już 2 razy nawet nie zauważył że jestem wczesnej ciąży tylko bez badani dał skierowanie na wywołanie okresu zastrzykami :crazy: tyle mojego fartu że nie poszłam i Madzia jest teraz na świecie
Stefanka
sylwia ja na widok igly i nitki dostaje dreszczy hheeh a jak cos juz musze zszyc to i tak do wyrzucenia hehe tylko guziki moge przyszyc ale jak to robie to bluzgam :)
Tak samo mam i ja :blink:
Alex widzę że ostatnio mały daje ci w kość nowe ząbki idą czyżby

Elcia może te poorane wstawania to tylko taki etap może nie długo jej to przejdzie

Pryzybela
powodzenia jeśli chodzi o odstawianie małej od cycusiai:sorry2: I żeby szybko i u ciebie zrobiło się wiosenie ;-)

Paulo współczuje spacerowania po osiedlowym trawniku bo sama w Piasecznie widuję na blokach takie kopce po pieskach że aż nie miło się przechodzi nawet obok
ewedja ślicznie Zakowi w nowej fryzurce :-p

A u nas słonecznie było tylko z samego rana teraz dużo chmurek deszczowych się zbiera :dry: Samochód nadal u mechanika mam nadzieje że dziś lub najpóźniej w środę będę go mieć bo nie mam jak dzieciaków do przedszkola zawieść :crazy: Nie dawno się dowiedziałam że Ospa panuje u dzieciaków w przedszkolu więc czekam na krosty i nie wiem co mam zrobić w takim razie z tą szczepionką Madzi bo ona będzie właśnie szczepiona też i na Ospę muszę zadzwonić i się dowiedzieć wszystkiego. Mam ostatnio kłopoty z Roksaną zrobiła się wredna, nieposłuszna, zarozumiała i ciężko do niej dotrzeć :confused: sam już nie wiem co mam zrobić bo robi wszystko ale na odwrót wychodź mi i często mam wrażenie że jestem kiepską mamą bo nie umiem się już dogadać z nią. Przy 3 dzieci trudno jest każdemu poświeci tyle samo uwagi:-:)-(

Witajcie:-):-):-)

My po spacerku jestesmy, na dworzu tak przyjemnie....:tak:
Zaraz poczytam co tam u Was, tylko sobie herbatke zrobię..hehe;-)

A u nas ok! Zapiasałam małego na zajęcia do klubu przedszkolnego-takie raz w tygodniu,zeby chłopak powoli oswajał sie z dziecmi....jakos tak na codzien tylko z nami....ale to dopiero od kwietnia:-)

Miłego dnia i miłej pracy:tak::-):-)

p.s.takie cos zanlazłam (przez przypadek oczywiscie:-p):

http://www.allegro.pl/item561394130_prawie_jak_wibrator.html#gallery

:-D

Hej hej-witamy się i my.
dziś dzionek zaczął nam się od 6:20 z minutami!!!
zrobiłam pranie i Kuba poodkurzał!-szkoda że nie mogę Wam pokazać jak fajnie jeżdzi z odkurzaczem i suwa tą szczotką po płytkach......

coś mam znów z netem-jakieś przerwy robią i mi coś nie łączy? u Was też tak? sie dzieje?
chyba będę pisać -i rozbijać moję wypowiedzi co by mi nie skasowało jak się tyle naprodukuję.....-bo się wścieknę!!!!

:szok: Dota na pewno przez przypadek weszłaś w militaria :tak: już w to uwierzę... :-D zboczuszku mały :-D:-D:-D

Kasiamaj u mnie internet śmiga bez problemu ;-)

Anetka może u Roksanki to taki okres buntu... Dzieci tak mają i jesteś wspaniałoą dzielną matką...

A co do lekarza to mój były państwowo był coś w podobie do tego co Asia pisała a prywatny jest super ;-)

no poszło!!!!!-ma takie muły dziś ta neostrada!!!-że SZOK
no co ja tu miałam napisac?

Elcia-nasz Kuba wstaje prawie podobnie jak Twoja Oliwka.tylko jak go wezmę do siebie i dam mu cyca to tak do 7:30-8:00 z nim w buzi prześpi.
słyszałanm-i muszę Cię pocieszyć-kumpela ma 2-letnią córeczkę i mi powiedziała że Kinga w wieku Kuby też sie tak budziła -a teraz wstaje 8:00 po 8-ej...więc jest nadzieja :tak::happy:
:tak::-)
Viki-trzymam mocno kciuki i daj znać koniecznie jak już wrócisz!!! -będzie dobrze!!!

Anetka-bardzo dziękuję! :tak:;-)-ta babka-alergolog wczoraj mówiła ze mam dawać -ciągłość nawet przed i w trakcie badania...hmmm???-muszę z kimś to jeszcze przedyskutować!!!-jakimś innym lekarzem? -bo nie wiem? ona mówiła że ma brać ten ZYRTEC-bo jest mały......-a co to ma do tego?????

Dotka-świntuszko:tak::-D:-D:-D po linku zamieszczonym -można się różnych rzeczy spodziewać:confused::rofl2:

Weroniczko-od nas też coś poleciało:-):tak:

dodzwoniłam się-mamy testowanko 9kwietnia między 8a 9-tą
Kuba musi być na czczo +musimy zabrać mocz w słoiczku.
pytałam czy mam odstawić ZYRTEC-i babka mówiła zę do na testy robione z krwi leki nie wpływają.-podobno? no nic pojedziemy.....zobaczymy cóż nam tam wyjdzie?

Hej Piękne
zaraz poczytam co u Was.
Ja wczoraj z małym byłam u lekarza i trochę mi lepiej po tej wizycie..na szczęście obyło się bez antybiotyku ... oby na tym się skończyło:-(. Mały śpi bo dostał eurespal w syropie i chyba po nim jest taki nijaki.
Dobra zaraz zagotuje mi się woda więc mykam i czytam co tam u Was i czyżby Viki musiała przechodzić przez to co ja...pobieranie krwi?? zaraz doczytam. Buziulki

reklama
Hej Piękne
zaraz poczytam co u Was.
Ja wczoraj z małym byłam u lekarza i trochę mi lepiej po tej wizycie..na szczęście obyło się bez antybiotyku ... oby na tym się skończyło:-(. Mały śpi bo dostał eurespal w syropie i chyba po nim jest taki nijaki.
Dobra zaraz zagotuje mi się woda więc mykam i czytam co tam u Was i czyżby Viki musiała przechodzić przez to co ja...pobieranie krwi?? zaraz doczytam. Buziulki

Jeśli chodzi o eurespal to on wywołuję senność po moich dzieciach to zaobserwowałam

Do góry