reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
I już prawie po sobocie...
Byliśmy na spacerku i Fifulion prawie całą trasę pokonał na nogach. Uganiał się za psami i nie chciał odchodzić od wystaw sklepowych :-):-)
Po spacerku zrobiłam gofry i wyszły pyyyyyyyycha :-)
Kasiamaj, gratki dla Kuby za to, że był taki grzeczniutki na spacerku.
Viki, jak test opiekunki?
Alex, co tam nakupowałaś?

A ja prawie nic nie zrobiłam z tego, co zaplanowałam. Napisałam tylko 2 strony sprawozdania :szok:, a pewnie zostało mi jeszcze ze 30. A czas ucieka.

Melduje sie po zakupkach....:-) Niestety tylko na portfel naciagnelam, ale nie byl taki za tani, to w sumie na razie nie upieram sie przy innych rzeczach. Sobie za to ciuchow nakupowal, i gre na nintendo, bo w nim jeszcze jakies dzieciuch drzemie....:tak:;-):-D:-D
A tak, to tylko jedzeniowe sprawy...

Paula- nam dzis tez zabek wyszedl :tak: tylko u nas juz 16-ty...tez zaraz zaktualizuje....:-)
Asia- gofry... no nie, ale mi smaka narobilas....:tak::tak:
Kasiamaj- widze, ze zakupy tez udane u Ciebie :tak:No i fajnie, ze maly byl grzeczny.... moj to maruda....:sorry2::dry:
Stefanka- milego goszczenia zatem....:tak:;-):-)

witam sie

asiu dziekuje za sugestie w sprawie niani.bardzo mądre i rzeczowe:tak:

a wiec panienka była...
na pytanie jak [poradzilaby sobie gdyby np paweł sie zakrztusil powiedziała "ze by sobie poradziła bo ostatnio miala podobna sytuacje z obecnym podopiecznym" nie ciagnelam jej dalej za jezyk

na pytanie o zabawy, w jakie by sie pobawiła z 14 miesiecznym dzieckiem odpowiedziała "ze kazde dziecko lubi co innego, ale pewnie by rysowała i bawiła sie autkami...."

zapytałam ją jeszcze miedzy innymi o jej reakcje np na placu zabaw gdyby paweł zepsuł komus zabawke bądź włozył łopatke do oka czy kogos ugryzł ..(takie rzeczy na placach zabaw są czeste hehehe juz to raz przerabiałam ale akurat damian byl ofiarą )no i co by zrobila gdyby wynikmneła z tego awantura i rodzic by krzyczał na nią....jej odpowiedz brzmiała.."wziełabym to na siebie"

itp itd...
na reszte odpowiedzi szkoda czasu... chciała 10 zeta za godzine a ze jest z drugiego konca miasta i paliwo wyniosło by ją 70 zeta gdyby byla u nas 2 razy w tygodniu...tak wiec zarzyczyla sobie 70 jeszcze dodatkowo na paliwo miesiecznie.

zapytalam ją tylko czy przeczytała moje ogloszenie??ze szukam osoby z mojej okolicy jak najblizej miejsca mojego zamieszkania....

tak wiec znow odpadka w przedbiegach...
wiec czekam dalej...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
Marcela jeszcze trzyma, od wczoraj ma kaszelek i pewnie złapał coś w szpitalu, bo przecież dali mu do pokoju chore półroczne dziecko mimo, że były wolne pokoje. I biedaczek poszedł do szpitala na uraz noska a załapał jakiegoś wirusa. namęczy się biedaczek jeszcze mi teraz zwymiotował przed snem

viki pośpiech jest złym doradcą :tak: bądź cierpliwa a w odpowiednim czasie znajdzie się odpowiednia osoba na to miejsce ;-)
alex toć od wiek wieków wiadomo, że każdy facet to dzieciuch :-D a kup mu siedemnasty śrubokręt, czwartą wiertarkę zobaczysz jak się ucieszy - jak dziecko :-p
asia ale mi smaka narobiłaś :wściekła/y: a sprawozdanko nie zając... ;-)
ojej iza co to twoje dziecię wycierpi :-(

a wiece co zauważyłam w ząbkowych suwaczkach? nie trzeba wklejać kodu po aktualizacji ząbków - suwaczek sam się zmienia jak dokonujemy jakiś zmian :tak: wystarczy tylko zrobić aktualizację po zalogowaniu na stronce a wszędzie tam gdzie są wklejone suwaczki, aktualizują się same :-)

A mi cos nie dziala zabkowy suwaczek i na razie nie moge zaktualizowac....:-( Nie wyswietla mi sie w sygnaturze, z reszta u zadnej z Was mi sie nie wyswietla...... nie wiem co jest.....:eek:

reklama
Viki, dobrze, że odrzuciłaś tę panienkę. Jak na studentkę, to wykazała się małą kreatywnością w odpowiedziach no i nie umie czytać ze zrozumieniem:-D:-D
Na pewno kogoś znajdziesz.
Alex, a ja widzę ząbkowe suwaczki:tak::tak:
Kata, ja wiem, że nie zając, ale czas mi ucieka... A to naprawdę dużo roboty. Chyba mi zostanie siedzenie po nocach, tylko że ja do sów się nie zaliczam :-(

Do góry