reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
cześć:-)

a ja wczoraj obejrzałam "opór"- smutny film:-:)-(
Łukasz drugi dzień marudzi a ząb za zębem mu wychodzi, w tym tygodniu już 4 wyszły 3 czwórki i dwójka na dole.Biedny tak cierpi:-:)-:)-(

iza- zdrówka dla marcelka
viki-powodzenia w szukaniu niani
jutrzenka- ja mam taką jak kasiamaj colgate 0-2, Łukasz ja bardo lubi i sam myje ząbki i za każdym razem jak wejdzie do łazienki to chce myć, (zresztą sama ja najpierw spróbowałam)
asia-powodzenia w pisaniu sprawozdania
kasiamaj-gratki dla kubusia że był taki grzeczny

miłej niedzieli:-)

Hello laski!
Ale piękna niedziela. Niedługo idę na korki, a Filip pójdzie z tatusiem na spacerek :-):-) Na nóżkach :-)
Aga, nsiedziałam wczoraj aż do 23 i napisałam 3 strony :szok::szok: Jak tak dalej pójdzie to kiepsko będzie.

Kobity, a Wy gdzie jesteście?!! Hop hop!!

dzien dobry.

u mnie kolejna tragiczna noc...paweł budzil sie co chwile...są siedzi powyyzej robili impreze ktora zakonczyla sie okolo 5 nad ranem...do tego ja mialam jakies krwotoki z nosa..najpierw z jdnej a po 2 godzinach z drugiej dziurki..
echh to przemeczenie bo po prostu ostatnio nie nadązam ...malo sypiam...kurcze ...ale za 2 tygodnie wraca mężuś:-)a jutro na tydzien mamcia przyjezdża.

ja juz mam obiadek przygotowany, tylko do piekarnika wrzucic.
na 13 idziemy z damianem do koscioła, no i oczywiscie i z pawłem:baffled:

damian ma dzis poswięcenie świec komunijnych no a po mszy jest zebranie dotyczące komunii.

co jeszcze..hmmm
ostatnio tyle piszecie ze nie nadązam kurde za wami :wściekła/y:

Dzien dobry:-):-):-)

Ale piekny dzien:-) Wczoraj goscie,goscie.....fajnie było...achhhh:tak:Popołudnie spedzilismy nad morzem....
Jutrzenka ponoc elmex najlepsza....:tak:

Dobra uciekam ubierac malego i jedziemy na plaze....
Miłej niedzieli i rodzinnnej przede wszystkim:tak:

Prosze zdjecie z wczoraj:;-)(to tak abyscie nie zapomniały jak morze wygląda...hehe:-D)

Viki co ja czytam....wspolczuje....moze jakies witaminki bierz,na krwotoki z nosa najlepszy rutinoscorbin-wzmacnia naczynka.....
paaa

dota ja ostatnio to jestem zawitaminizowana...
od momentu jak wyszłam z pawłem ze szpitala to regularnie biore witaminy bo wczesniej zdarzalo mi sie zapominac..:sorry2:

ale ostatnio mam ciezkie i dnie i nieprzespane noce wiec jestem przemeczona...

a co do niedzieli..to rodzinnie powiadasz...:crazy::wściekła/y::angry:..śmieszne....:evil:

Dzień dobry!!
Boli mnie gardło i też załapałam jakieś świństwo ale ja to pikuś... Mały znowu rano wymiotował...może to i trochę dobrze bo wykrztusi z siebie tą wydzielinę co mu zalega, kaszle ale nie do końca potrafi sobie odkausnąć:-( szkoda mi go strasznie.
Powiedzcie mi jak z tą pastą do ząbków, bo Marcelkowi też jeszcze nie kupowałam, czy wasze szkraby potrafi ją wypluć.. obawiam się że Marcel będzie połykał...:baffled:
Paula och ja też muszę się zmobilizować i posprzątać zabawki Marcela bo porozwalał po całym pokoju
Kal.aga dziękujemy za wsparcie, trzymaj kciuki:tak: Łukasio nie ma łatwo...nacierpi się teraz to chociaż szybciej będzie miał to za sobą buziaczek dla niego i mamy bo na pewno też z nim przez to przechodzisz

a ja właśnie zjadłam milkywaya mniam :-)

reklama
No poczytałam...

Iza ja nie zabawki tylko wszystko bo wczoraj weny nie miałam, więc dziś od rana zamiast leżeć do góry brzuszkiem to sprzątnęłam kuchnie, pozmywałam, ogarnęłam dziecka sprzety, odkurzyłam i już jestem... :-):-):-) a i pranko się robi ;-)

Wczoraj byli u mnie rodzice i siostry do wieczora i jakoś nie dałam rady sprzątać... :sorry2: ale już jest ok :-)

Viki ja mam kumpelę która ma 21 lat i już od 3 lat jest opiekunką. Świetna dziewczyna. więc nie zawsze wiek się liczy aczkolwiek wiem o co chodzi ;-)

Asia to wolno Ci idzie to sprawozdanie... :sorry2::confused: dasz radę :tak:;-):-)

Anetka a jakiego forum jesteś twórczynią? ;-)

Stefanka fana sprawa z taką wypożyczalnią. Dzieciom i tak często szybko się nudzą zabawki ;-):-)

Obiadek mam z wczoraj więc dziś nie wysterczę się w kuchni. A potem do mamci na kawkę :-):-):-)

No a stary w szkole...

Do góry