reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia hehe jako sowa polecam ci mocna kawe i do roboty hehhe
viki to jakas dziwna ta lacha ! mowilam ci wez mnie !!
a ja znowu jem kokosa hehhe

reklama
Stefanka-co Ty za chłopaków oglądasz???:confused:

moi się kąpią.i niezły "szaszor" przy tym robią :tak:-cała łazienka dudni...nie wiem co tam się dzieje mam tylko nadzieję że nie ma tam bagna na posadzce? jak ostatnio-wszystko płtwało :wściekła/y:-ale Kuba byl zadowolony!!!

witam sie wieczorowo :-)

My tez po 18 pojechalismy jeszcze polazic po sklepach (Carrefour i taki duzy sklep Ogrod i Dom w ktorym jest wiele roznych rzeczy od jedzenia po farby, akcesoria samoch, chemie zabawki i inne). Kuba zadowolony bo go R kreicl w wozku sklepowym a on sie smieje w glos wtedy :-D:-D. Kupilam mu taka zabawke drewniana do wkladania roznych ksztaltow (hehe pewnie po opisie nikt nie zalapie jaka to ;-);-)) i nowa szczoteczke do zebow taka dla dzieci 0-2. Do tej pory mylam ta na palec ale mnie gryzl strasznie a R sie palec w to nie miescil :szok:. Teraz mu mylam to nie dawal mi przestac taki zachwycony :tak::tak::tak:. Musze mu tylko inna paste jeszcze kupic, narazie mam taka z apteki bebedent.

Jakich uzywacie dla maluchow??? , ja myslalam nad Elmex, bo to taka chyba dobra pasta bo te bobini jakos mnie nie przekonuja :no::no:. A z kolei te popularne typu Colgate to powyzej 4 i 6 lat widzialam i powyzej 2. A ta jest od 1 roku

Iza zdrowka dla maluszka, bidulek

Viki moze to i lepiej bo i tak nie mialas chyba przekonania ze wzgledu na wiek

Paula udanej wizyty i zeby Cie glowka nie bolala :-D:-D:-D

Asia dawaj gofra ;-);-), ale mi smaku narobilas

Kasia to mowisz ze maly taki dorosly i na zakupach sie sprawdzil, super :tak::tak:

Kata my juz wiedzialysmy gapciu o tej aktualizacji suwaczka ;-);-);-)

piekna poranna jutrzenko :)) ja uzywam aqwafresh heheeh nie wiem jak sie piszee no i jakiejs hipo1000 on sa od 3 miesiaca.
chlopaki nie placza - kasiamaj

Stefcia co za chlopow ogladasz, a glowa Cie nie boli bo wiesz ze rano bedzie suszyc :-p:-p

Kurde a ja jutro jade do mojej babci, ktora obecnie mieszka u syna w Pułtusku. Babcia miala amputowany palec (przez cukrzyce zrobila sie marwica i byl czarny :no::no:) i chyba dale sie posuwa to cholerstwo bo w poniedzialek idzie do szpitala i bede jej dalej cos amputowac, nie wiem dokladnie jeszcze co i jak, czy cala stopa czy tylko czesc :no::no:. Kurde tak strasznie mi jej szkoda, az sie boje tam jechac ze bede plakac jak ja zobacze a ona pewnie sie boi i moze tez bedzie plakala :no::no:. Kurde ona skonczyla w tamtym roku 90 lat, piekny wiek ale czemu musi teraz tak cierpiec :-:)-:)-(

Oj jutrzenka- no nie zaciekawie z babcia:-( Trzymaj sie dzielnie....
Stefanka- a czemu mam sie cieszyc...?:confused:
Asia- a juz je widze... i w waszych sygnaturach tez :tak::-)

Jutrzenka-trzymam za Twoją babcię!!! co do pasty -to my mamy colgate 0-2 ma lekki mietowy smak.i małą zawartość fluoru.-małemu pasuje.
co do dorosłości małego -to też byłam bardzo dumna z niego jak taki posłuszny był!!!

Stefanka-czasami płaczą :tak:-dziś Kuba wsadził palca w autko i nie mógł wyjąć bo jak już wsadził to przekręcił i mu tak zostało....darł się jak wściekły :-(

idę się kąpać -bo chłopaki już wyszli -teraz moja kolej.potem cycuś i zawitam do Was.

Jutrzenka-trzymam za Twoją babcię!!! co do pasty -to my mamy colgate 0-2 ma lekki mietowy smak.i małą zawartość fluoru.-małemu pasuje.
co do dorosłości małego -to też byłam bardzo dumna z niego jak taki posłuszny był!!!

Stefanka-czasami płaczą :tak:-dziś Kuba wsadził palca w autko i nie mógł wyjąć bo jak już wsadził to przekręcił i mu tak zostało....darł się jak wściekły :-(

idę się kąpać -bo chłopaki już wyszli -teraz moja kolej.potem cycuś i zawitam do Was.
Ale zmieniasz wode, czy z oszczednosci wskakujesz do tej samej....?:-p;-):-D:-D

elo kobitki:)
eh my caly dzien na miescie zakupki i z mala bylismy 3 godz w Aniolowie taki plac zabaw figlo raj i powiem wam ze jest boski i
naprawde :) potem wkleje fotki :)i potem mielismy gosci i tak z;lecialo
i jestem padnieta mala spi a ja z t siedzimy milego laseczki przepraszam ze nie odpisze wszystkim ale jestem padnieta

reklama
ej dziewczyny ja też bym cosik obejrzała ciekawego bo dół taki mnie wziął że ho ho
po prostu same nieszczęścia na nas spadają i strasznie się boję telefonów...na małego już obsesyjnie uważami strasznie jestem wycieńczona psychicznie:baffled:
Mam nadzieję, że małemu niedługo to przejdzie...pierwszy raz ma taki kaszel że aż charczy i nie bardzo wiem co robić, a w czwartek dopiero co byłam u lekarza i nic nie było widać, a teraz pewnie znowu pójdę ... po prostu już mnie tak dobrze w tej przychodni znają.. pewnie myślą sobie że jakaś nawiedzona jestem ..ale co..blisko mam to chodzę:tak:
Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś koniec lutego niech z jego końcem skończą się wreszcie te nieszczęścia !!!
Edit Ech Jutrzenka dasz radę kochana! Jakkolwiek zareagujesz babcia będzie szczęśliwa, że jesteś

Ostatnia edycja:
Do góry