reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry:)

Wiktorek już po obiadku i drzemce więc pewnie będzie szalał do wieczora:baffled:, ja piję sobie kawkę bo już chatkę trochę ogarnęłam ... odkurzyć tylko trzeba (ale strasznie mi się nie chce) ... i czekamy na Ł.

Wybieram się na spacerek, ale coś dziś dziwnie za oknem ... chwilę słonko pięknie świeci a za moment ulewa jak nie wiem co:crazy: ... ale chyba się skusimy:confused:.

Ataata ta Twoja Daria to ma coraz lepsze pomysły:-D:baffled: ... sitko z oleju na głowie:szok::-D ...
Weroniczka ja po prostu przy Tobie wysiadam ... skąd Ty masz tyle sił i energii?? A mam do Ciebie pytanko ... bo ostatnio Agatka zaproponowała, żebyśmy się we trzy gdzieś spotkały z dzieciaczkami ... no oczywiście jak już się piękna wiosna zrobi??? Byłabyś chętna?
Stefanka a coś Ty taka aktywna już z rana?;-)
Kacha wracaj do zdrowia no i koniecznie spraw sobie wreszcie tą suszarkę:tak:

No nic ... spadam do dziecka ... papa
Miłego dnia:)

reklama
sylwia poszukaj bo to jest taka instytucja charytatywna i wspierana przez rzad czy cos takiego :)
monia czasami trzeba rano wstac hehhe

Monia ja już od prawie 4 lat wstaję o 6 rano więc dla mnie to norma. A śniadanie o 7.30 to już bardzo późno:sorry2::sorry2::sorry2:
A co do spotkania to jasne że ja jestem chętna:tak::tak::tak: Tylko niech już będzie ciepło i sucho na polu. No chyba że do mnie na herbatkę wpadniecie. JA zawsze chętnie zapraszam:tak::tak::tak:

Sylwia ja w ciąży ze Stasiem potrafiłam wypić sok z trzech cytryn bez cukru i nawet się nie zkrzywiłam. A tak na codzień to cytryny nie lubię. A przy Tadziu to znów zjadałam tę białą błonkę od pomarańczy bo mi tak smakowała. Dopiero przy Małgosi nie miałam smaków żadnych:tak::tak::tak::tak:

a u nas pogoda super słoneczko świeci i nie pada:tak::-D
mały wstanie to na spacerek bo już wszystko porobione tylko zmyć podłogi i jeszcze obiadek musi dojść do siebie:-D:-D
miłego dnia!!!!
a i witam się!!!

Czesc i ja sie witam sobotnio ;-):-)
Ale za chwile spadamy do miasta. Upatrzylam sobie kilka rzeczy i bede naciagala swojego P....:-D:-D:-D

Stefanka- no to uderzaj na Plymouth, my mamy trampoline na ogrodzie, to sobie poskaczesz....:tak::laugh2:
Sylwia, Weroniczka- a ja niegdy nie mialam zadnych zachcianek:no:, obojetnie czy w ciazy czy nie....:baffled: Dziwne....:eek:

U mnie juz posprzatane, nawet jakas werwe mialam dzisiaj, a to rzadkosc....

stefcia to w TAKIM przypadku cię rozgrzeszam! ;-):-D:-D
alex co będziesz kupować? pochwal się! cos ciuchowego? ;-)
weroniczka jak przeczytałam twojego posta to się skrzywiłam a co dopiero jakbym wypiła :baffled: zgrzytałabym zębami w nieskończoność :baffled:
aga to co siostra tak was męczy? :angry: nudzi jej się w domu czy co :confused: weź no jej kiedyś powiedz, że w niedzielę gdzieś jedziecie, wychodzicie itp. to sobie odpoczniesz :tak:;-)

fajnie macie w tej anglii :blink: wszystko takie tanie. u nas jak sprowadzają rzeczy to ceny z kosmosu :szok:

moja śpi z dupą do góry ale jej nie prostuję ;-)
zaraz chyba się położę i poczytam "język dwulatka" t. hogg - czytałyście może? warto?

kata- oj męczy męczy, ale ja nie wiele mogę bo on może powiedzieć że do rodziców przyjechała, a my niestety nie mamy zamków w naszych dwóch pokojach żeby się oddzielić:no::no::no::no: ja nie czytałam tej książki, jak coś ciekawego wyczytasz to pisz:tak::tak::tak:
alex- udanych zakupków
joanna- słoneczko świeci i widzę humor u ciebie też słoneczny:-D
monia - u mnie też pogoda dziwna-raz słońce a zaraz śnieg sypie:szok::szok::szok:

a my będziemy jeść obiadek:-p

Ja juz po obiadku i biore sie za ogarnieice kuchni bo tym pichceniu, a jak Kuba wstanie to za odkurzanie i mycie podlog (Basia dalej jestes chetna mi pomoc ;-);-), jak tak to zapraszam mam fajnego mopa ;-), przy okazji polecam mopa Viledy, prawie sam myje ;-))

Stefanka to i ja chce taka zyrafe i roworek tez :-p:-p

Kasia moja kolezanka sobie na dloni od srodka pisze co ma kupic i zawsze pamieta :-D, zdrowka zycze

U mnie tez sie ladnie zrobilo ale mam basen z lodem przed domem i ten widok psuje te sloneczna i wiosenna pogode :angry::angry::angry:. Jeszcze z tydzien i moze sie rozpusci ta tona sniegu :crazy:

My tez zaliczylismy wyjazd do sklepu ale w celach rozpoznawczych :-), rozgladamy sie za kamieniem dekoracyjnych na sciany i do odlozenia kominka bo juz patrzec na niego nie moge :crazy:. Ach tylko ta robota i ten balagan w domu :szok:

Lece bo pralka przestala latac po lazience to znaczy koniec prania :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry