reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a my juz po obiedzie :)
Gajutek spi a J pojechal po jakies ciastka bo kolo 17 bedziemy mieli gosci!
jutrzenka a ja chce jeszcze kucyk heheh i jednorozca hehe
ale mi sie chce spaccc od rana hehe

o nie kochana dzis wstalam kolo 9 !!
jutrzenka a ty jeszcze nie jestes na bani ?? toz to szok !! jak to mawia pani Stasia z Klanu !

ufffffffffffffffffffff...............-ale produkcja!! -i niby BB nie działało...:-D:-p
cego ta się nie zrobi......:-D:rofl2:
u nas dziś piękna pogoda-świeci slonko ptaszki ćwierkają nam na płocie i nawet dzięcioł przyleciał i nawala w drzewo że aż go w domu słyszę :tak:
mój mężulo wozi drzewo z lasu boję się o mój trawnik-bo aż 4 przyczepy....wielkim ciągnikiem wiozą-tzn.nie od razu ale jak oni przejadą mi po trawniku to tylko szyny wyjeżdzone zostaną po tym ciągniku.bo woda stoi na trawniku,-tak wszystko się topi.i robi się wiosennie!!! -nareszcie :tak:
dziś byłam na zakupach -kurcze nowy sklep u nas otworzyli -"świat udanych zakupów" się zwie...ale jazda-ludzi fulll!!! a ceny :szok::szok::szok::szok::szok: -ludzi z niedowierzaniem pytali czy to dobra cena????-jaja jak nie wiem??? :-D:-D:tak::tak:
kupiłam sobie 3 bluzki,i ozdoby wiszące na okno-bo ja lubię takie POPIERDUŁKI :-D:tak::-) naprawdę byłam w szoku -ceny superowe.
np.bluzka tunika 10zeta....:tak::tak::tak::tak: i jakie fajne..:tak::tak::tak:
potem poszliśmy do innego -dziecięcego kupiłam Kubciowi piżamkę ze skubim....
i galotki.
łącznie po tych sklepach i ze spacerkiem na placu zabaw zeszło nam prawie 5 godz.
najlepiej w biedronce -Kuba był taki grzeczny (już nie było koszy)-tyle ludzi -na początku wpieniło mnie to bardzo -bo teraz sobie pomyslałam jak ja zakupy zrobię z Kubą na rękach?????
ale weszłam i pomyślałam co ja -nie będę go nosić-kazałam dać sobie rączkę i -tak chodził ze mną po sklepie-oglądał sobie różnae żeczy jak ja wybierałam...był bardzo grzeczny!!!!:tak::tak:-w końcu dotarł do zabawek-no i za dzielność kupiłam mu telefon.:tak::-)-no to już całkiem był w 7 niebie :-D:-D:-D i do kasy stał i robił halllo! :rofl2:-wszyscy się patrzyli na niego jakby dziecka nie widzieli.....:baffled:
no my już po obiadku.najadłam się i nie wiem czy dam radę kolację wciągnąć?
Kuba zasnał mężuś z tym drzewem walczy -a ja mam chwilkę dla siebie!:-p
no...co ja mam tam do Was napisać???:confused: (aż na kartce musiałam sobie zanotować co i jak):-D:-D:-D:-D-bo az 8 stron miałam do czytania :tak:

Kacha-na wzajem udanego week.....dla Was! i pilnuj sie następnym razem i nie wychodz z mokrymi włosami. nununun!!!!:no:

Aga-nie ma za co!!! Głodnych-nakarmić....-choć wirtualnie!!!:tak::-);-)

Jutrzena-nko Kuba tak od jakiegoś czasu zasypia.:tak:-a pościel też mi się podoba-a on jak wstaje to mówi bumbu :-)

Viki-u nas Kuba od wczoraj woła PUPA-i odgina rajstopki :happy:
jak test opiekunki?-a Ty chciałaś żeby nianię mąż testował???-a przemyślałąś to dobrze????:-p:-D

Anetka-no siniak jest!!!!:wściekła/y:-już opuchlizna zeszła-teraz to tylko róż-i fiolet takie ma kolorki :-(

Stefanka-piszesz o trampolinie...my co roku mamay w okresie wiosenno -letnim u sąsiadów za płotkiem (bo mieszkamy w tj.bliżniaku) i sobie użyczamy tego sprzęta-tylko to taka duża jest z osłonami żeby nie wypaść.w tamtym roku Kubę tam wsadziłam -śmiechu było co nie miara :-D:-D:-D:tak: kulgał się-bo jeszcze był za malutki. siedział a ja na około jego kicałam a on podskakiwał :tak: śmiał się że aż mu po brodzie karało -tak się obśłinił z radości-jak znajdę fotki to wkleję jedną -to zobaczysz-tylko nie wiem gdzie ja je mam?:confused::confused::confused:

Poczytam was jutro bo znów kilka strona a mam gości i nie wypada nadrabiać tyle czasu... :-p

U nas ok jak ktoś by chciał wiedzieć... ;-)
Wyszedł nam dziś 8 ząbek i zaraz zaktualizuję suwak :tak:;-)

reklama
Do góry