reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mój też się nie rwie ale dzisiaj go pogoniłam, hehe byłam twarda ale oczywiście musiałąm interweniowac:wściekła/y::wściekła/y: Na szczęścia mały już śpi i mam wieczór wolny. Teoretycznie wolny bo powinnam prasowac:baffled: Teraz oglądam "mam talent" i wcinam chipsy:-D:-D

reklama
hej Babki i
Tadziu i Ksawerku - buziaczki!
Kacha- jak przeczytałam Twoj post z dzisiaj 4:15 że Oliś w końcu usnął to mi się aż słabo zrobiło, Ty się kobito wykończysz, kiedy Ty śpisz?
Alex - jedziesz na wakacje w "ciepłe kraje" - o ile czegoś nie pomyliłam (co mi się zdarza;). Pogadaj z Health Visior lub z lekarzem o tym jak ochronić małego przed komarami (chodzi o malarię)...

daszka- wszystko juz zalatwione. :tak::tak: Zanim w ogole wykupilismy wycieczke, to robilismy maly rekonesans, bo w koncu dziecko najwazniejsze. Dzieki za zainteresowanie:-)
Kal- aga- dobranoc. a winko dobre bylo...? Zmulilo troszke , co?

Daszka śpię wtedy kiedy Młody czyli rzadko:sorry: Ogólnie to maksymalnie 4 godziny snu mam na dobę. Codziennie sobie powtarzam, że włożę te stopery i nie będę na Olisia zwracała uwagi, ale na gadaniu się kończy. Teraz też się jeszcze bawi:sorry:

Dzień dobry Cioteczki:)

STO LATEK DLA WSZYSTKICH 11-MIESIĘCZNYCH MALUSZKÓW!!!!

A mnie dawno nie było i mam takie zaległości że masakra normalnie ... ale jestem już w trakcie nadrabiania więc myślę że nie będę do tyłu;-)

U nas ostatnio nieciekawie ... cały zeszły tydzień chodziłam jak zombie bo mój synuś kochany dawał nocne koncerty z 15 minutowymi przerwami na sen!!! Już wymiękałam normalnie, po trzech nocach takiego spania byłam nie do życia:crazy:. W czwartek na noc została u nas mama i to ona wstawała żebym choć jedną noc trochę pospała ... i nie mogła uwierzyć że Wiktor tak się drze w nocy!!
Dziś już ... chwała Bogu spał dużo lepiej ... więc mam nadzieję że to koniec nocnych wrzasków, na które nic nie działało, nawet Viburcol!!!
Nadal przypuszczam że to przez zęby bo nic mu nie jest poza tym spaniem ... no i z usypianiem wieczorem też jest przekichane! Kładę go po 100 razy a on dalej wstaje i goni po łóżeczku:szok:
Zastanawiam się czy mi ktoś dziecka na placu zabaw nie podmienił, bo normalnie nie poznaję tego małego diabełka!!!
Oho ... właśnie wstał i wzywa swoją służbę;-)

No nic ... może uda mi się zajrzeć później, a na razie zmykamy na spacerek:)

Miłej niedzieli:-):-):-)

reklama
hej

wczorajsze buziaki dla Ksawka :-D:-D

Filipku nie choruj mamusi lecz sie szybciutko zdrówka

Wiktorku a ty daj mamie pospać bo zła mama to brak obiadku i co wtedy heheh
:-D:-D

a ja dzis pól dnia sama ale fajnie tylko że nic nie odpoczęłam bo spokojnie posprzątałam poprasowałam poprałam itd itp... R z Kuba poszli do teściowej na obiad a ja się kuruje w domu ale juz dzis o niebo lepiej i kaszel tak nie męczy i oddycham łatwiej tak więc do przodu:-D:-D

jutro niestety znów poniedziałek buuu nie lubie niedzieli

Do góry