reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ogłaszam wszem i wobec, że Oliś zasnął :-D:-D:-D A Wy śpicie oczywiście, no nie macie co po nocach robić?? ;-):-p Pryzybelka śpisz?? Walnęłam dwie kawy wieczorem i zasnąć nie mogę chociaż oczy mi się kleją.

reklama
Dzień Dobry z rana:-):-):-)

Buziaki dla naszego Tadeuszka:-):-):-)

Alex mój tez śpi raz dziennie. jeszcze tydzień temu spał dwa ale nagle z dnia na dzień przestawił sobie i to sam:szok: No ale niech mu będzie:-)

Paula ja kiedyś też dawałąm do rączki szczoteczkę to ją tam w buzi miętosił ale teraz to on sie nią czesze:szok::szok::szok: A jak ja mu wsadzę do dzioba to jest wrzask:sorry:

Pewnie dzisiaj będa nudy tutaj:-( Jak zwykle w weekend:-)

Witam

Buziaczki dla Tadzia

Ja wrocilam wkurzona z wawy, pojechalismy do jednego Tesco a tam dupa, ceny inne niz w katalogu oczywiscie wyzsze i wszystko takie ponid\szczone jakby burzxa przesza, pojechalismy do drugiego i tam w sume tez slabo. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. W carrefourze to wszystko jakies podzielone poukladane a tam istny sajgon. Ale jedyny plus to kupilam posciel High school musiacal dla R chrzesnicy, szczeniaczka uczniaczka dla mojego za 75 zeta :tak::tak::tak: i klocki takie duze na mikolajki dla R brata corci.
Jajk wrocilam byla prawie 1 w nocy :szok::szok::szok:

A jutro do Carrefura ruszam, z mama i siostra czytaj caly dzien na zakupach :szok::szok::szok:

Za to pospalismy do 8:30 pomijajac pobudka bo R poszedl na 24h do pracy a on nie umie rano cicho sie zachowywac, tzn Kuba spal ja sie przebudzilam

Madzia witaj

Grzechotka zdrowka

U nas mycie zebow narazie ta szczotevczka silikonowa nakladana na palec ale musze kupic mu elektryczna taka mala. Jak maly widzi ze zakladam, szczoteczke to sie na mnie rzuca i buzie otwiera. Na pocvzatku grzecznie siedzial i mu mylam a teraz mnie gryzie w palec i sie cieszy :no::no:. A mnie boli :angry::angry::angry:.
R mu nie moze myc bo mu na palec to sie nie miesci :szok::szok::szok:

A ja dalej mam katar wrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej!

Jutrzenka, podziwiam, że masz siłę do 24 po sklepach biegać, wow. I jeszcze dziś powtórkę mówisz, że robisz.:szok:Ogarnął cię szał zakupowy.

Mój mąż w końcu pojechał po ten stolik edukacyjny dla Filipa. Zobaczymy co to za cudo. Później ja jadę na zakupy :-)Muszę pieluchy dla Fifulca kupić no i szczoteczkę do zęba:-):-):-)

WITAM!!!
A u nas deszczowo:wściekła/y:
PAULA dzięki muszę spróbować przepis:tak:
JUTRZENKA no to rzeczywiście miałaś pecha...
Wszystkim dużo zdrówka i miłego dnia:tak:
Idę w końcu coś robić:-p:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TADEUSZKA

Tadziu, Ksawku- wszystkiego najlepszego!!!

U nas nuda. Ludzilam sie ze Oliwier pospi lepiej w nocy, ale spal dokladnie tak samo jak zazwyczaj, czyli jakies 2-3 pobudki.... Moze kiedys....

Tadzia, Ksawerku wielkie buziaki dla Was:-):-):-)

I zdrówka zdrówka zdrówka (Jutrzenka, Grzechotka,....):-):-):tak:

My czekamy az mały się obudzi i tez uciekamy na zakupy....pewnie wrócimy wieczorem...no to odezwe sie jutro;-)

Milej soboty laseczki;-)

http://www.andrzejki.arnika.waw.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie Sylwia Ty sklerozo ;-);-):-D:-D:-D, przez Ciebie i ja gafe walnelam bo nie sprawdzilam listy tylko z Twojego posta zobaczylam ze dzis swietuje Tadzio :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ksawciu kochany sto latek i buzka dla Ciebie

Do góry