reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sto tysięcy buziaków dla Ksawka i Tadzia :-)

Duuuużo zdrówka dla naszych chorowitków :tak: Jutrzenka pocieszę Cię, że ja też już od bardzo dawna mam katar, ale on jest jak przyczajony tygrys ukryty smok, bo w domu jest spokój, a jak tylko gdzieś się ruszę na miasto to mnie atakuje. I to taki upierdliwy wodnisty, że mam wrażenie, że jak się schylę to mi wszystko z nosa wycieknie ;-)

WIELKIE BUZIAKI DLA KSAWKA I TADZIA:-):-):-):-):-)
witam się po raz pierwszy w łikend i dopiero teraz bo miałam zapracowany dzień, rano pojechałam szybę wstawić do samochodu (skończyło się na 390 zł)a jeszcze mam sprzątanie i pranie przed sobą :crazy::baffled::wściekła/y:
widze że wszystkie na zakupach dziś- no to mam nadzieję że się udały ja też kupiłam parę drobiazgów na mikołaja dla moich siostrznic
A Łukasz chyba odzwycził się od tego że ja kładę go spać, bo cły tydzień mam to robi a jak ja dziś go chciałam położyć to był taki ryk, że jeszcze mi w uszach brzęczy:no::no::no::no::no::no:

kasia- może masz alergię na miasto

Ale tu rzeczywiscie pusciutko...!:szok::szok: Wszyscy szaleja na zakupach..?
I my tez troche dzis polazilismy, ale za takimi rzeczami jak filtr przeciwsloneczny, odstraszacz insektow itp i oczywiscie moje bikini, ktorego i tak nie dostalam. W calym miescie sa juz zimowe ciuchy, z reszta nie ma sie co dziwic...:eek::sorry:

Zdrowka chorowitkom! :-)

alex- to rzeczywiście nie pora na bikini, jak nie znajdziesz to zaszyjecie się pod jakąś palmą i będziesz opalać się bez, może do więzienia za to nie wsadzają.:tak::tak::tak:

A mój niunio (leniuszek) zaczął w końcu trochę chodzić za jedną rękę, ale sam jeszcze się nie ruszy:no::no: choć widać że ma ochotę.

Kal.aga tu w weekendy zawsze takie pustki są:-(

Ja właśnie wróciłam z zakupów. Tatuś poszedł przygotowac Marcela do spania ale słyszę, że ciężko mu idzie bo mały mu ucieka:-D:-D

No tak to ja specjalnie neta założyłam żeby nie opuszczać łikendów z wami, a tu puchy:crazy::baffled:
sylwia- a tatuś Łukasza to go przez te 11 miesięcy tylko raz mył:szok::szok::szok: i jakoś się do tego nie rwie, jak widzi, że ja ganiam małego po pokoju

reklama
A ja dzisiaj w ciągu dnia troszkę odsypiałam nockę, bo obawiam się, że dzisiaj będzie powtórka z rozrywki ;-)A szał zakupów od poniedziałku, w końcu za tydzień już do Polski jadę i trzeba cosik kupić, bleee a jak tak zakupów nienawidzę i chodzenia po sklepach. Kiedyś mogłam cały dzień przełazić po centrach handlowych, ale starość nie radość i teraz mi się nie chce ;-):-p

Do góry