reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex to dobrze. Mi się po porodzie zrobiła, globulki wybrałam ale muszę sprawdzić. :tak:

Anetka Schilling faktycznie pracuje na Fabrycznej tylko ciekawe czy tam mnie zaprosi czy w gabinecie za ok. 250 będzie chciał zrobić :eek: Na badania co miesiąc mnie tam wysyłał ale nie jeździłam bo to 20min od domu, robiłam prywatnie w laboratorium. No ciekawe... Ja słyszałam że wypalanie nie boli :no::sorry: no nic, muszę sprawdzić jak się sprawa w moim podwoziu ma i wtedy będę myślała... :-D

Grzechotka Kubulek jest fenomenalny... Hehehe... :-D:-D:-D

To Jutrzenka dziś napad na TESCO robi :-D:-D:-D zabawki w nocy -20% to do auta się nie zapakuje :-D:-D:-D

reklama
hej wam

anetka dobrze że bezboleśnie i juz po wszystkim:-D ja na szczescie uninełam takich historii jak do tej chwili:-D
alex poszukaj jeszcze w h&m ostatnio były jeszcze stroje bikini se oglądałam nie:-D a jak nie to kup sobie na dominikanie na pewno jakies śliczniusie beda tylko paseczek i dwie chusteczki albo toples dawaj:-D

viki możesz zawsze go w realu zobaczyć hehhe tz na żywoo bo zaraz bedą dopiski że w sklepie go wystawiam heheheh:-D:-D
a tak poza tym to jak Kasia przyjedzie to czy moge sie dołączyc do spotkania jak do ciebie zawita??? czy to dalej aktualne???

a ja wam powiem że mam zapalenie oskrzeli w poniedziałek jak byłam u lekarza to powoiedział że angina super dał antybiotyk fajnie tylko coraz gorzej sie czuje poszłam dzis do innego i co sie okazało ze to grypa była a teraz juz ostre zapalenie oskrzeli cudnie nie chyba trzeba mieć kogos w rodzinie lekarza bo inaczej cie ukatrupią

no i niestety musze iśc do pracy jutro rano nie chce mi się bo się marnie czuje ale jak mus to mus za darmo kasy nie daja a szkoda:-D

Grzechotka Aga ma rację :tak: choć wiem że nie zawsze można sobie ot tak na zwolnienie czmychnąć. Bidulo chora jesteś i jeszcze to zawiewasz w drodze do pracy...

Joanna jeszcze apropo sałatki. Robię tą co zawsze, :-D bo Ci co piją alko ją uwielbiają i pierwsza znika ze stołu. Ryż, pierś z kurczaka, pieczarki marynowane, papryka konserwowa i ogórki konserwowe. A no i oczywiście majonez. Wszystko drobno posiekane i wymieszane. Mniaaam...

Ostatnia edycja:
Aga spróbuj bo warto. No i muszę się zawsze nadziabać sporo bo wielką michę muszę robić. Tak znika. Wszystkiego po dużym słoiku, jedna lub dwie torebki ryżu i jedna ugotowana pierś. Pychotka... :tak::-)

Wiesz co Paula? Ja chyba tez ta salatke zrobie, bo brzmi super!:-):tak::tak:

Grzechotka- he he wlasnie czytalam na necie taki krotki przewodnik po dominikanie i okazuje sie ze opalanie topless jest surowo zabronione!! :szok::szok: A co do stroju, to masz racje- kupie tam, jesli nie znajde na jakims np ebayu. A tu w H&M juz nie ma nic z letniego sezonu, bo bylam....:-:)sorry:
I zdrowka dla Ciebie. No i idz na to zwolnienie, idz!

wiecie co? miałam dziś spędzić miły wieczór z męzem, a on musiał pojechać po mojego ojca do pracy, boten miał imieniny i się trochę :baffled: (no wiecie co) no i jeszcze ich nie ma a mi się zaczyna chcieć spać:-:)-:)-(no ichyba nici z planów wieczornych:-:)crazy:

Hello,
Pamiętacie mnie???????????????
Jestem! :-)
Tyle zaległości mam! Zaczęłam czytać.....może jutro dokończę:sorry:
Ostatnio to kompletnie nie mam czasu na nic! Padam do łóżka prawie trupem.
Prace do domu przynoszę, Wiktor ostatnio daje popisy w nocy :sorry::baffled:
A najgorzej mi jest, kiedy babcie mówią, że mam najsłodsze i najgrzeczniejsze dziecko na świecie, a kiedy my wracamy do domu to Wiktor jest już zmęczony, zły że nas nie było i wcale nie ma nastroju do bycia słodkim i grzeczniutkim :-(
A weekend - to zdecydowanie za krótko!
No to pomarudziłam sobie...idę wtopić się w lekturę kilkudziesięciu stron postów :szok: wariatki :-D

reklama
Do góry