reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

umieram znowu dlo lekarza musze iśc i pewnie znowu jakiś antybiotyk nastepny no dalej si paskudnie czuję i to coraz gorzej teraz mnie kaszel męczy chyba z anginy w grypę przeszłam:crazy::crazy::baffled::baffled:

joanna ty to jesteś dziołcha ja tam bym nie tkneła takiej kaczki żeby ja oskubać i jeszcze nie daj boże wypatroszyć uuuuuuuuu ja tylko martwe cielsk ze sklepu mogę dotykać eheheh

reklama
Witam

Anetka bedzie dobrze, daj znac jak wrocisz

A ja dalej sie rozkladam :angry::angry:,

I tylko tyle bo ostatni dzien miesiaca i pracy urwanie glowy jak co miesiac :crazy:.

Nie wiem czy dzis sie jeszcze pokaze bo jade na nocne zakupy do Tesco wiec pewnie wroce jutro :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D znajac moje mozliwosci :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzieńdoberek:-D:-D:-D:-D
Jutrzenka- zdrówka:tak::tak:
joanna- ja bym chyba nie mogła kaczki rozprawiać:szok::no::szok::no:, mój mąż świetnie sobie z tym radzi:tak:
grzechotka- Kubuś jest super fajny, i wcale dużego bałaganu nie zrobił:tak:;-)
kasia - może dziś Oliś pójdzie ładnie spać i mamusia będzie mogła popracować nad braciszkiem albo siostrzyczką;-):-p
anetka- współczuję i trzymam kciuki

A my mieliśmy wczoraj gościa - narzeczoną brata M. i Łukasz tak sie przed nią popisywał i właził na kolana i zabawki podawał, uśmiechał się - podrywacz mały:laugh2::laugh2:

paula super te przepisy sa nie mogę się zdecydować jaki deserek dzis dla Kuby zrobie chyba misiowe ciasteczka i babeczki z jabłkami

a moje dziecko siedzi bawi sie organkami gra sobie i spiewa grzeczniutki jest kochany:))) tak słodko to wyglada

Ostatnia edycja:
a ja zajadam drozdzówke z serem....i kawe pije..
grzechotka twój kuba jest cudny..haha jak na niego patrze to normalnie od razu mam usmiech na twarzy...łobuz mały

aneta trzymam kciuki;-)
no i co jeszcze??? nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

reklama
Grzechotko i Jutrzenko dużo zdrówka dla Was:tak:
Młody mnie dobija, zasnął dzisiaj o 4:30 :szok::szok::szok: Ja już przy nim naprawdę wymiękam. Nie mam już żadnego sposobu na to, żeby spał. A kiedyś takie grzeczne dziecko z niego było. I w ogóle przypomniało mi się jak kiedyś któraś wkleiła link z artykułem o dziecku, które nie chce w ogóle spać, a my się tak z tego śmiałyśmy:sorry: No i mam za swoje;-)
Miłego dzionka Dziewczynki :-)

Do góry