Anetka24
Klub grudniówek'07
Witam się :-):-):-)
No ja już po zabiegu :-) opowiem wam wszystko denerwowałam się bo szłam na zabieg państwowo do przychodni miałam mieć wypalaną nadżerkę. Godzina 10 mowią że moge juz wejść na zabieg ale na początek mały wywiad z pielęgniarką od razu spytałam jakie znieczulenie mi dadzą a ona do mnie z tekstem że nie daja znieczulenia mi czy dęba stanęły stan pod zawałowy

wchodzę do gabinetu ginia i się pytam dlaczego nie dają znieczulenia a on do mnie z tekstem że nie będą mi wypalali tylko zamrażali bo kupili maszynę do zamrażania a ja byłam 3 pacjentką tej maszynki co kostkami pluje
zabieg standardowo trwa 5 min ale u mnie musiał 15 min bo nadżerką duża nawet sam gin powiedział że rzadko widzi takie okazy jak mój
zero bólu mogłam od razu zejść zz fotela teraz czasem coś minie zakuje ale da się żyć
No ja już po zabiegu :-) opowiem wam wszystko denerwowałam się bo szłam na zabieg państwowo do przychodni miałam mieć wypalaną nadżerkę. Godzina 10 mowią że moge juz wejść na zabieg ale na początek mały wywiad z pielęgniarką od razu spytałam jakie znieczulenie mi dadzą a ona do mnie z tekstem że nie daja znieczulenia mi czy dęba stanęły stan pod zawałowy