reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam się :-):-):-)

No ja już po zabiegu :-) opowiem wam wszystko denerwowałam się bo szłam na zabieg państwowo do przychodni miałam mieć wypalaną nadżerkę. Godzina 10 mowią że moge juz wejść na zabieg ale na początek mały wywiad z pielęgniarką od razu spytałam jakie znieczulenie mi dadzą a ona do mnie z tekstem że nie daja znieczulenia mi czy dęba stanęły stan pod zawałowy :szok::eek::eek: wchodzę do gabinetu ginia i się pytam dlaczego nie dają znieczulenia a on do mnie z tekstem że nie będą mi wypalali tylko zamrażali bo kupili maszynę do zamrażania a ja byłam 3 pacjentką tej maszynki co kostkami pluje :sorry: zabieg standardowo trwa 5 min ale u mnie musiał 15 min bo nadżerką duża nawet sam gin powiedział że rzadko widzi takie okazy jak mój :-p zero bólu mogłam od razu zejść zz fotela teraz czasem coś minie zakuje ale da się żyć

reklama
Super Anetko, że wszystko tak ładnie poszło :-) Też bym pewnie na zawał padła jakbym się dowiedziała, że nie ma znieczulenia. Chociaż z drugiej strony jak poród bez znieczulenia przeżyłam to może nie byłoby tak źle ;-)

Anetka to dobrze że nie bolało. Mnie chyba czeka wypalanie ale nie mogłam ostatnio skontrolować bo jeszcze @ miałam a myślałam że mi się skończy do wizyty... :eek:

Grzechotka cieszę się że przepisy Ci się podobają :tak::-);-)
Grzechotka spotkanko po południu koło 14 a co? Wolne planujesz :-D:-D:-D

Joanna ja bym się nie tknęła :eek::szok::rofl2:

Idę robić sałatkę bo jutro mykamy do mojego taty na imieniny-Andrzej :tak::tak::-):-)

paula ja wymrażałam państwowo na ul. Fabrycznej z tego co pamiętam to ty chodzisz do Szylinka czy jak się to piszę :sorry: to pogadaj z nim bo on tam państwowo przyjmuje i odradzam wypalanie troszkę poczytałam w necie i ciesze się że mnie się upiekło :laugh2:

Kasia to jest gorszy ból to tak jakby ktoś przykładał ci rozgrzany pogrzebacz w chore miejsce :sorry: tylko że to robi laser i trosze inaczej to sie goj minus wypalani to że na szyjce zostaje blizna a dla kobiety która chce mięć jeszcze dzieci to zła metoda leczenia :-(

Ostatnia edycja:
uffff ale sie napracowalam :crazy:

ale juz uciekam do domku, milego wieczorka i do uslyszenia jak sie uda to moze jak wroce do domu a jak nie to dopiero jak wroce z zakupow :tak::tak::tak:

Cześć kobitki!
Nareszcie weekend, ale fajosko. Szkoda tylko, że mini szybko. Ale trza się cieszyć, że w ogóle jest.
Anetka, to super, że zabieg nie był blesny. Najadłaś się tylko strachu.
Paula, może u ciebie nie trzeba będzie wypalać. Ja też miałam nadżerkę po porodzie i po zaaplikowanych globulach zniknęła. Więc myśl, że u ciebie też tak będzie. Grunt to pozytywne nastawienie.
Grzechotka, Kubuś jest wprost rozkoszny. Sama micha się cieszy, jak się na niego patrzy.

Co się stało ząbkowymi suwaczkami? U mnie się żaden nie wyświetla,tzn. u żadnej z was go nie ma :eek:

ANETKA to super że się wszystko dobrze skończyło:tak:
PAULA a jaką sałatkę robisz my też mamy jutro imprezkę:tak:
JUTRZENKA udanych zakupów:tak:
I wszystkim chorowitką dużo zdrówka

helołłłłll

Asiacur ja widzę wszytsko suwaczki:tak:

Aneta fajnie, że Ci tak udało z tym zabiegiem

Grzechotka Twój Kuba to chyba jakimś komikiem będzie w przyszłości:-D Takiego talentu nie można zmarnowac:-D Wystarczy że wejdzie na salę i już wszyscy padną ze smiechu:-D

Naskrobałam marchewki do zupy i teraz ręcę mnie bolą:-D:-p nie mogę pisac normalnie:szok: już się odzwyczaiłam od roboty:-p;-) Chyba przestanę gotowac bo to mnie wykańcza:-D:-D

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Ja bylam dzis na miescie w poszukiwaniu stroju kapielowego, bo mam stery sprzed 3 lat. Glupio i naiwnie myslalam, ze kupie bez problemu, ale prawda okazala sie inna, i niestety w listopadzie strojow nie ma, tzn tylko takie do plywania jednoczesciowe, a ja jakies fajne bikini bym chciala. No i wrocilam z niczym.... Chyba przez internet zamowie...( jesli bedzie..?:baffled:)

Anetka- no to super, ze poszlo szybko i bez bolu.:tak::tak:
A wiecie, ze ja nigdy nie mialam..? :confused:

Do góry