reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a ja mialam wam cos pokazać więc prosze 20 min z zycia mojego dziecka
film pt sam sobie zjem obiad

początek jedzenia hmmm i ja mam to sam wszystko zjeść??

po 5 min dobre głodny jestem

nastepne 10 min chyba za mało rozrabiam

po ok 20 minutach po co mi jedzenie na talerzu

po chwili jak w magdonaldzie ciekawe co wybierze

a ja dopiero skączyłam kaczki skubać i porcjować masakra mówie wam szwagier mnie tak załatwił...
GRZECHOTKA ten twój KUBUŚ jest rewelacyjny:tak::-D
ANETKA trzymaj się:tak:
opadam z sił:-p:-D

alex dzieki ze pytasz. ja to chyba poczuje sie lepiej juztro jak pospie a Gajutek nadal kaszle ale juz nie ma temperatury czyli moze bedzie lepiej !!
grzechotka twoj Kubus to rozrabiaka!!

Ok, ja zaraz juz spac tez lece.
Zdrowka jutrzenka i powodzenia Anetka u lekarza...

Joanna- a te kaczki, to na jakas imprezke o ktorej nie wiemy...?
( mniam, uwilbiam kaczki)

Ok, pa pa dobranoc...:-)

reklama
Ej no nie żartujcie, że już śpicie:-p Weźcie przykład z Olisia, on jeszcze nie śpi i chyba nie ma takiego zamiaru:eek: Tomek już chrapie i znowu będzie tak, że jak pójdę do łóżka to będę musiała sobie stopery do uszu wkładać, bo inaczej nie usnę. A w ogóle to Oliś chyba robi to wszystko, żeby rodzeństwa nie mieć. T. ostatnio pierwszy zasypia i o stosunkowo udanych nocach mogę zapomnieć:crazy:

Do góry