reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Widzisz Anetka jakie z nas dobre dusze ;-)
Teraz możesz sobie podwójnie poogladać 

Paula21
Grudzień '07
Kasia nie zauważyłam 

już nie będę edytowała...
Asia zaktulizuj suwaczek ząbkowy

Asia zaktulizuj suwaczek ząbkowy

daszka
mama Jasia
hej Laseczki!
widziałam że dzisiaj się działoooo
... faceci w łazienkach, strzelanie do sąsiadów, Osama u Kasi, Gargamel z łysiną!!! Kurcze Dota chciałabym to zobaczyć! Mój na pewno nie chciałby sobie nic wycinac na głowie bo powiedziałby że i tak już prawie nie ma i jeszcze mu nie odrosną...:-)
Filipek ząbolek - gratulacje!
Cieszę się że się spotkacie 13, chciałabym z Wami tam być, ale nie da rady... trzymam kciuki żeby było Nas jak najwięcej w dobrych humorach, a maluchy żeby się wyszalały! No zazdroszczę i tyle, no... bądźmy szczerzy
a u nas dziś nic ciekawego, cieszę się tylko że mi Jasiek w żłobku ładnie zjada to co mu przygotuję. Rano potrafi zjeść dwa jogurty! Ja nie wiem jak te kobiety to robią, ale niech się chłopak najada, an zdrowie :-)
No buziaczki wszystkim
a można już dawać jakieś cytrusy? bo słyszałam że kiwi to nie za bardzo, no ale np pomarańczę? mozna ?
widziałam że dzisiaj się działoooo

Filipek ząbolek - gratulacje!
Cieszę się że się spotkacie 13, chciałabym z Wami tam być, ale nie da rady... trzymam kciuki żeby było Nas jak najwięcej w dobrych humorach, a maluchy żeby się wyszalały! No zazdroszczę i tyle, no... bądźmy szczerzy

a u nas dziś nic ciekawego, cieszę się tylko że mi Jasiek w żłobku ładnie zjada to co mu przygotuję. Rano potrafi zjeść dwa jogurty! Ja nie wiem jak te kobiety to robią, ale niech się chłopak najada, an zdrowie :-)
No buziaczki wszystkim
a można już dawać jakieś cytrusy? bo słyszałam że kiwi to nie za bardzo, no ale np pomarańczę? mozna ?
Paula21
Grudzień '07
Daszka Jula wczoraj obsunęła całą mandarynkę bez błonek oczywiście. Ale było pyszne.. Spróbuj i obserwuj Jasia...
Kasia tata na pewno podrzuci wnuczka i córunię. :-);-)
A Fifi na pewno będzie zdrowy... :-):-):-)
Kasia tata na pewno podrzuci wnuczka i córunię. :-);-)

A Fifi na pewno będzie zdrowy... :-):-):-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
FIU FIU ANETKA TO NIE MÓWIŁAŚ O INNYCH DZIECIACZKACH GDZIE JE SCHOWAŁAŚjuż 6 lat do tego podchodzę jak byłam zapisana zawsze byłam w ciąży![]()

ale mnie brzuch boli aaaaaaaa
a o której co spotkanie w tym hula hop hehheheh

daszka
mama Jasia
Paula - dzieki, może Jaś będzie miał podobne upodobania jak Juleczka. W końcu już śmietanę w sprayu wcinają oboje...:-)
dobrej nocki
dobrej nocki
reklama
Anetka24
Klub grudniówek'07
Grzechotko bo ja jakaś dziwna jestem przerwa miedzy porodami co dwa lata przy Sebku byłam zapisana po okresie ale jakoś tego okresu dostać nie mogłam 
i Sebastian na świecie 
a przy Madzi to dużo tu opowiadać chodziłam po lekarzach i mówiłam że nie mam okresu ale oni nie stwierdzili u mnie ciąży a dowiedziałam się że jestem dopiero w 15 tyg. jak już dzidzia mi na USG łapka machał po prosu żal
Teraz pękam przed zabiegiem bo po ostatnim niby nie bolesnym (rozbijanie kamienia nerkowego) jestem przerażona bo zabieg rozbijania trwała 40 min w wielkim bólu co 1 sek tłukło mnie po nerce i jeszcze miałam cewnik wsadzony w nerke jak dostał drgania od tego walenia cały brzuch i wszystko co w środku mnie bolało

Teraz pękam przed zabiegiem bo po ostatnim niby nie bolesnym (rozbijanie kamienia nerkowego) jestem przerażona bo zabieg rozbijania trwała 40 min w wielkim bólu co 1 sek tłukło mnie po nerce i jeszcze miałam cewnik wsadzony w nerke jak dostał drgania od tego walenia cały brzuch i wszystko co w środku mnie bolało