reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asia gratki dla Filipka

Kasia moj przyjazd dalej stoi pod znakiem zapytania, nie dosc ze nie wiem co ze szwagrem to szefowa zglosila mnie na 4 dniowe szkolenie w Kazimierzu nad Wisla w dniach 9-12, czyli wroce w piatek pod wieczor i bede miala mnostwo roboty bo wiadomo ze wszystko musze przygotowac w piatek wiecozrem lub sobote rano. Jakby robila w niedziele to wiadomo ze sobota to ura\wanie glowy ale jakby mi mama pomogla i bym sobie podgonila robote to moze chociaz na 1h bym wpadla zeby Was zobaczyc i maluszki tez. Kurde tak sie strasznie cieszylam az do dzis jak to szkoelnie mi wstawili. Mialam juz w piatek urlop brac i wszystko szykowac zeby na 100 w sobote byc.
Ale ostatecznie bede mogla Wam powiedziec dopiero w piatek wieczorem, jak bede wiedziala o ktorej z tego Kazimierza wroce.
Moj R jak mu powiedzialam gdzie to spotkanie to mowi pojedziesz sama, ja na to ze nie i weszlam na ich stronke i pokazalam mu co tam jest i jak zobaczyl piwo w restauracji to powiedzial ze moze jechac :-D:-D:-D, ja sie bede integrowac a on piwo pic :-D:-D:-D:-D

Takze nie skreslajcie mnie jeszcze, moze sie uda :tak::tak::tak:

Viki kolezanka ma taka ksiazke, mowi ze fajna ale jna nie widzialam

Sorki ze nie odpisze na wszystkie tematry ale z nosa mi leci kicham. Juz mnie nos boli od tego kataru i do tego strasznie gardlo :angry::angry::angry:

Kasia nie przejmuj się. Oliśkowi też zęby wyjdą. U nas też to strasznie długo trwa. No i Filip przy tym gorączkuje, ale nie wyżej niż 38 ma. Boli go, bo widzę jak się zachowuje.
Właśnie sobie teraz wstał, bo usnął jakoś koło 17. Znów będzie problem z usypianiem.\
Ja na dzień dzisiejszy mówię, że będę na pewno na spotkaniu. Jeśli Filip będzie chory to przyjdę sama, ale oby nie :-)

Alex, zazdroszczę tej Dominikany. Ho, ho, fajowe święta.

Tak na taty glowny czytam, to potem zapominam, co mialam napisac:-)
Na pewno CZEEESC!!!:-)

Alex, no to super urlopik swiateczny sie Wam szykuje!:tak:

Weroniczka jeszcze na balu??? Ten Twoj sasiad w te koszta lazienki, to na bank wynagrodzenie dla siebie ujal:-D ( i to nie male chyba) Ale ma tupet gosciu!:tak:

A my tez drobniaki zbieralismy, ale skarbonka ma wyciagane denko, wiec nie polecam, bo pustka swieci:-D

No Fifi, brawo! Teraz to sie juz chyba posypia te zebole:-)

Elcia - zdolniacho pochwal sie jak bedzie plaszczyk gotowy:tak::-)

A chore mamuski niech sie kuruja szybko!:tak:

Alex super extra fajowa wycieczka:tak::-)cieszę sie razem z Tobą;-)Oj tak,tak na fotki bedziemy czekały i to bardzo:tak:

Gratulacje dla Filipka:-)
Jutreznko moja droga kuruj się,kuruj:tak:Biedna jestes...wspólczuje Kochana...pamietaj zeby w nóżki bylo Ci cały czas ciepło-to tak przy katarku:-)

A o tej książeczce rzeczywiście mówli w "Dzien dobry..." fajny prezent:-)

A my jexdzilismy w poszukiwaniu czarnego materiału,na ten strój Gargamela....boze nigdzie nie bylo....dopiero w IKEA kupilismy czarny pled i zrobimy dwie dziury na rece i jakoś bedzie...
A najlepsze mąż wymyslił, ze jutro przejedzie sobie maszynką po głowie i zrobi sobie fryzure taka na Gargamela...hehh.....takie kółko jakby łysine miał....jutro wkleję Wam fotki.....bedzie beka;-):-D

Dota i on ma taką owagę żeby sobie to kółko wyciąć? :szok::-D:-D:-D

Alex fajnie Ci fajnie...

Kasia ja będę na 200% :tak::tak::tak: już się doczekać nie mogę... :-D:-D:-D:-D
Tylko godzinę musimy ustalić bo Ewunia z Adasiem ma być i muszę jej napisać o której. Ja myślę że tak koło 14 bo moja gangrena koło południa ma drzemkę i byłaby awanturka. Ale jak coś to się dostosuję :tak::tak::tak: Jutrzenka musisz być!!!:tak::-p

Moja zołzunia już śpi od 15 minut a dziś przechodzi samą siebie! Cały dzień piszczy jak szalona!!! brrr.... odkryła że umie i od rana pisk. Oby tylko sąsiedzi opieki nie wezwali hihihihihi :-D:-D:-D:-D

dobry wieczór dziwczynki oznajmiam wszem i wobec, ze już mam neta w domu, ale z tą prędkością to za wami nie nadążę nie wyświetlają mi się animowane obrazki buuuu, ale to nic dobrze że jest i działa.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Gratulacje dla Filipka- pierwszego ząbka:-D
długo dziś z wami nie posiedzę bo mam małe zajęcie,:crazy: ale nadrobię teraz już napewno:tak::tak:

Witam ja tylko na chwilkę przepraszam ale nie mam czasu nawet po dupce się podrapać

Ja tez pisze się na spotkanie w Wawie w tej hali tylko poproszę o link do ich strony jak będą dzieci zdrowe to wszyscy tam się pokażemy :tak:

Ja w stresie teraz żyje bo jutro zabieg mam u ginia wypalanie nadżerki już 6 lat do tego podchodzę jak byłam zapisana zawsze byłam w ciąży tym razem muszę już bo jeszcze cos mi sie z tego wykluje jakies rak. Ostatnio usłyszałam że nadżerka zajęła 70 % szyjki już wiecc czas już

Moja madzia ostatnio miała 3 dniówkę jakoś daliśmy rade ale bylo cieżko i w dodatku wyżyna jej się dwójeczka dolna

Zaległe życzenia na 11 miesięcy każdemu bobasowi :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko Kochana specjalnie dla Ciebie ;-)
Place zabaw - HULAKULA

Paula ja myślę, że ta 14 to by było ok, akurat zdążę się ogarnąć i z wichury u moich rodziców się wydostać, chociaż nieśmiało liczę na to, że tata mnie podrzuci (no przecież szlachetna pupa jego wnusia nie będzie jeździć obskurnymi pociągami:-p):-)

Aga
super, że necik już jest, no to teraz będziesz brała aktywny udział w nocnych Polek rozmowach ;-):-):-):-)

Do góry