reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Hej:-):-)

Kasia Ty mnie tu trojaczkami nie strasz:szok::szok: Oj raczej bym nie chciała:no::-D

Elcia gratki dla Oliwkii. Mój to nawet jeszcze sam stac nie potrafi:-D echhhhh, ale przyjdzie i na niego pora:tak::-)

Grzechotka no właśnie czuję się dobrze i zaczęłam miec schizy:szok: dlatego na to usg idę:tak:

Wiecie co??? Jeszcze tydzień temu Marcel spał dwa razy dziennie po około 1,5 godziny. Od kilku dni tak sam z siebie się przestawił na tylko jedną drzemkę i to po max godzinę:szok::szok: Średnio jestem z tego zadowolona bo wieczorem jest szybciej zmęczony i od kilku dni chodzi spac już o 18:szok: Boshe przecież to prawie środek dnia:-D:-D:-D

reklama
dobry dobry

grzechotka kuruj sie dziołcha

sylwia nie schizuj..chociaz w pełni cie rozumiem...ojjj fajne jest takie usg maluszka:tak:musisz koniecznie poprosic o fotki a pozniej nam tu pokazac swoją fasolinke:tak:

a ja juz mam posprzatane, podłogi umyte, obiad prawie skonczony ojjjj ranny ptaszek dzis ze mnie, za to Pablo znow marudny...do tego ta pogoda....bleee

Cześć mamuśki.

Wiecie co? Ten mój sąsiad ( ten od łazienki) jest szurnięty i to zdrowo. Facet dziś dorwał mnie na klatce jak wracałam z przedszkola z Tadziem na rękach ( kurcze ale to wysiłek dźwigać 10 kilo na rękach i kolejne 10 w brzuchu:sorry: ) i pokazał mi nowy plan naszej, podkreślam naszej łazienki. Ostatnio przyszedł do R. żeby popatrzeć jak robimy tę łazienkę i pomierzył ściany. I teraz zaplanował nam łazienkę z dokładnymi wymiarami:eek::eek::eek: Nosz normalnie nie wiem czy śmiać się czy płakać. A co najlepsze koszt remontu łazienki wg. tego planu to z 20 tys. zł. Normalnie popieprzyło faceta. JA jestem w szoku. A twierdzi że to jest plan jeszcze nie doskonały i jeszcze go nam dopracuje.
Pryzybela i nie robi tego bo nam zazdrości bo sam właśnie swoją łazienkę wyremontował.

No i z tego wszystkiego łeb mnie rozbolał.

Ach. Zapomniałam Wam powiedzieć. Dziś idę ze Stasiem na jego pierwszy występ i pierwszy bal w życiu:tak::tak::tak::tak: Ale się cieszę. Tylko mam nadzieję że mamie uda się przyjechać żeby zająć się Tadeuszkiem rozrabiaką.

o kurna viki to o której wstałaś ja jeszcze nic nie zrobiłam no zjadkam sniadanie i przebrałam Kube tak sie napracowałam:-D:-D
łoj to rzeczywiscie musisz byc zmęczona :-p
ja wstałam pare minut po 6 , chlopcy jeszcze spali wiec mialam luz, pozniej odtransportowałam damiana do szkoły no i tak jakos zleciało.
paweł w koncu zasnął teraz wiec i ja ide na chwilke polezec...chociaz ostatnio jak sobie tak planuje to tylko zdąże sie polozyc i juz syrena z drugiego pokoju:crazy:.no ale moze mi sie uda choc z 15 minut wiec uciekam

narazieeeeeeee

dobry dobry

a ja juz mam posprzatane, podłogi umyte, obiad prawie skonczony ojjjj ranny ptaszek dzis ze mnie, za to Pablo znow marudny...do tego ta pogoda....bleee

taaaaaaaaa:tak::-Djasne ,jasne....:-pa w mojej łazience kapie się pięciu tancerzy erotycznych...hehehe.......

witam:-):-)

Grzechotka kuruj się kuruj:tak:biedaku jeden;-)
Sylwia przestań! we wtoerek nam pokazesz śliczna fotke:-)

Kasia super ten bałwanek....ja myslałam,ze on jest duzy:-)

no i ....yyyyy.....nie pamietam....
Buziaki z rana dla potrzebujacych,paaaaaaaa:-):-)

weronika zapytaj się czy z planem łazienki gratis fundusze na remont ma przeznaczone hheheh

dota z toba to wszystko możliwe facet w pracya u ciebie rozpusta łazienkowa

cześć dziewczyny u nas dziś w miarę spokojnie Kuba z ciocią bryka:-) noc mieliśmy ok-Kubuś budził się tylko dwa razy:tak: ząbek mu 9-ty wychodzi myślałam że noc będzie ciężka.ale wszystko było dobrze (wczoraj marudził caly dzień)
ale co?? dziś śniadanie kompletnie mu nie wchodziło....mam nadzieję że obiadek zje? co robićie dziś swoim maluszkom na obiadek,bo wyczerpują mi się pomysły:szok:

aha.....

WERONICZKA-wiesz co????pisałam wczoraj do kachy wawa-że mogę jej "brońkę" załatwić,odstrzel tego sąsiada upierdliwego:rofl2: a...i życzę Wam tzn.Stasiowi udanego balu:tak::tak::-)

GRZECHOTKA-przesyłamy Ci stado pędzących uzdrowicieli:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

DOTA Z-ten bałdanek sięga mi do kolan (aż tyle tego śniegu u nas to nie było a...i nie wtargałabym go na taras gdyby był większy:-D:-D:tak: a i nasz bałdanek ma już koleżankę,to tak zeby nie był samotny:tak::rofl2:

reklama
taaaaaaaaa:tak::-Djasne ,jasne....:-pa w mojej łazience kapie się pięciu tancerzy erotycznych...hehehe.......

witam:-):-)

osz ty rozpustnico jedna...5 naraz się kapie? siedzą w jednej wannie czy pod prysznicem tańczą? a ty im spiewasz czy muzyka gra?
oj dota dota..nie podejrzewałam cię o to , a krzyś senior pewnie w pocie czoła uczy swoje śliczne uczennice....ciekawe czy tez sie tak zabawia na tych nauczycielskich imprezach:rofl2:ojjj pewnie tak..swój zawsze swojego znajdzie a tak apropo ciekawi mnie jak wy sie razem bawicie hehe zaprosisz mnie?

Do góry