reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota- Ty zberezniku... cudzych mezow podrywac...? ;-):-p:-D Viki, a Ty nie grzmisz?:szok::-D.
Dota- na Dominikane jedziemy.

No i my zaraz zmykamy na dwor, w koncu trzeba sie gdzies ruszyc...:baffled:

reklama
Hej hej

Siostra nie odzywam sie bo mam huk roboty :crazy::crazy:

A i prawdopodonie jade na szkolenie do Kazimerza na 4 dni :tak::tak::tak: z noclegiem :-)

Milego dnia zycze i zdrowka bo ja mam katar do pasa :angry::angry::angry: i gardlo mnie boli :crazy:

DZIEWCZYNY-uciekam!!!-smutno mi z tego powodu ze musze sie z Wami pożegnac wracamy juz do domku. muszę chatą ogarnąć i jakiegoś kucha skrecić (jeszcze nie wiem co ja takiego wykręce???)
teraz to pewnie spotkamy się znów w nast.tygodniu...... ;((
Dorotko-jeśli będzie to możliwe to na pewno musimy się jakoś spotkać-to sobie dzieciaki pobrykają razem:-D my jakąś kawusie wypijemy:tak:
Elcia 12-daj znać jak tam płaszczyk Ci wyszedł???

ŻEGNAJCIE papapapa

alex kurczaki blade Dominikana super aż mnie z zazdrości skręca:-D:-D

a my juz po zakupach po kontroli pies znowu sajgon w domu zrobił jak sam został znowu na stole urzedował on chyba przez okno patrzy tak mi sie wydaje dobrze ze zdjełam wszystko ze stołu bo szklanki w drobny mak byposzły kundelus jeden

viki sylwester na balu sure i znowu juz mnie całkiem z tej zazdrości poskręca:-D:-D

kasiamaj a z którego Lidzbarka jestes ???

Ostatnia edycja:
HEJ!!!

Alex fajnie wam... :-):-):-)

Dota męża za Gargamela musisz przebrać :-D:-D:-D Poproś Elcię to Ci uszyje kostium :-D:-D:-D

Elcia sobie płaszczyk szyjesz? Czekamy na fotki, pochwal się co uszyłaś... :tak::-)

Viki :szok: tyle od rana zrobiłaś to nie dziwne że potem leń Cię ogarnął... :tak::-)

Grzechotka to powiadasz że psiak spoci? Ja miałam kotkę jeszcze w ciąży. ta to dopiero raban w chałupie robiła... :eek:

Kasiamaj zaglądaj częściej!!!

Ja właśnie po mięsiwo byłam. Nakupowałam tego chyba z 15 kilo:szok: Trzeba teraz poporcjowac i pomrozic:baffled::baffled:

Alex uuuu Dominikana. Bardzo chciałam tam pojechac ale 10godzin lotu z maluchem nie wyobrażam sobie:no: Poczekam aż dzieci będą duże na tyle żeby same usiedziec:tak:

Marcel jest dzisiaj straaaaasznie płaczliwy:wściekła/y: Mam nadzieję, że jakoś wytrzymam z nim do wieczora:baffled:

siemka mamuśki

a my juz w domku po angielskim i teraz damiano lekcje odrabia, pablo zasypia a mamcia kawke popija:-p

sylwia pablo tez marudzi i tez czekam juz na godzine 19 hehe magiczna godzina ciszy to u mnie 20 jak juz damian sie kładzie..

grzechotka no i jak tam kubek? zdrowy? a ty jak sie czujesz?
alexs..no no dominikana...zazdroszcze.

kurcze w polsce takie imprezy są tak drogie ze szok.nie tak jak w innych krajach ze za miesieczne wynagrodzenie czlowiek jest w stanie pojechac na wczasy.

ja wam powiem ze od dwóch lat mam wakacyjną zbiórke pieniedzy ..skarbonke...wrzucam do niej wszystkie drobne od 1 zł w góre...no i papierkowa forsa tez sie znajdzie heh...a najlepsze jest to ze jak np. moj mąż wraca z zakupów, spaceru itp to wyciaga ze spodni forse bo czesto nie wrzuca drobnych do portfela i czasem jest tego dosc sporo...a ja chodze i wszystko zwijam haha bo mnie wkurza jak lezy garsc bilonu na komodzie lub stole...

dwa lata temu uzbierałam tak 800 pln i jak pojechalismy do władka to przeznaczylismy to na jakies pierdoły typu lody, bilard itp .
w tym roku bylo troche mniej bo zbierałam do kubeczka i wciaz wyciagałam jak potrzebowałam. hehe a teraz kupilam skarbonke i zbieram juz od konca sierpnia...
z nadzieją ze uzbieram na jakies fajne wczasy dla nas wszystkich... plus dla mojej mamy zeby miał kto z dziecmi zostac jak bedziemy szalec gdzies tam w nocnych klubach hehehehe

i wiecie co znalazłam wczoraj na allegro???
książke w której bohaterem bajki moze byc twoje dziecko...i tak mysle czy damianowi na urodziny nie kupic. podajesz tam imie dziecka miasto zamieszkania imiona rodzenstwa, rodziców, nr szkoły itp i wszystkie te dane sa w tresci ksiazki. twoje dzieco jest głownym bohaterem, a tytuł ksiazki mozna wybrac, jest chyba 10 róznych rodzajów . na okłądke mozna dac fotke dziecka i dedykacje.

co o tym myslicie?

reklama
no ja juz tez jestem
posprzątałam wreszcie zakupy zrobione Kuba nakarmiony potem wkleję wam cos ciekawego z życia mojego synka hehehe

viki ja tez oglądałam te książeczki i myślę że to dobry pomysł bo chciałam cos takiego R chrześnicy na urodziny zrobić

sylwia a ty nie narzekaj ty na Ibizie juz sie wyszalałaś na nastepne 10 lat (jak juz dzieci będą duże heheh) :-D:-D

Do góry