siemka mamuśki
a my juz w domku po angielskim i teraz damiano lekcje odrabia, pablo zasypia a mamcia kawke popija
sylwia pablo tez marudzi i tez czekam juz na godzine 19 hehe magiczna godzina ciszy to u mnie 20 jak juz damian sie kładzie..
grzechotka no i jak tam kubek? zdrowy? a ty jak sie czujesz?
alexs..no no dominikana...zazdroszcze.
kurcze w polsce takie imprezy są tak drogie ze szok.nie tak jak w innych krajach ze za miesieczne wynagrodzenie czlowiek jest w stanie pojechac na wczasy.
ja wam powiem ze od dwóch lat mam wakacyjną zbiórke pieniedzy ..skarbonke...wrzucam do niej wszystkie drobne od 1 zł w góre...no i papierkowa forsa tez sie znajdzie heh...a najlepsze jest to ze jak np. moj mąż wraca z zakupów, spaceru itp to wyciaga ze spodni forse bo czesto nie wrzuca drobnych do portfela i czasem jest tego dosc sporo...a ja chodze i wszystko zwijam haha bo mnie wkurza jak lezy garsc bilonu na komodzie lub stole...
dwa lata temu uzbierałam tak 800 pln i jak pojechalismy do władka to przeznaczylismy to na jakies pierdoły typu lody, bilard itp .
w tym roku bylo troche mniej bo zbierałam do kubeczka i wciaz wyciagałam jak potrzebowałam. hehe a teraz kupilam skarbonke i zbieram juz od konca sierpnia...
z nadzieją ze uzbieram na jakies fajne wczasy dla nas wszystkich... plus dla mojej mamy zeby miał kto z dziecmi zostac jak bedziemy szalec gdzies tam w nocnych klubach hehehehe
i wiecie co znalazłam wczoraj na allegro???
książke w której bohaterem bajki moze byc twoje dziecko...i tak mysle czy damianowi na urodziny nie kupic. podajesz tam imie dziecka miasto zamieszkania imiona rodzenstwa, rodziców, nr szkoły itp i wszystkie te dane sa w tresci ksiazki. twoje dzieco jest głownym bohaterem, a tytuł ksiazki mozna wybrac, jest chyba 10 róznych rodzajów . na okłądke mozna dac fotke dziecka i dedykacje.
co o tym myslicie?