reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sobie chciałam kulkę w łeb palnąć, ale i tak Młody mnie szybciej załatwi ;-):-p Skąd to dziecko ma tyle energii w sobie to ja nie mam zielonego pojęcia. Do tej pory się bawi i na śpiącego nie wygląda. Jeszcze co chwilę jest mamamamamama, aż uszy więdną.

oj Kaśka-wiem coś o takiej energii nasz maluch też ma jej za nadto !!!:tak: czasem można sfisiowac!:szok::szok::szok: ja też czasem wychodzę z siebie i staje obok:wściekła/y:
pocieszę Cię -może jutro bedzie lepszy dzień...???
DOBRANOC już uciekam:tak:;-)

Hej:-):-)
spóźnione życzonka dla Kasiek naszych:tak::tak:
Kacha-wawa- pocieszę cie - lepiej nie będzie, dziecko będzie miało coraz więcej energii i pomysłów, :szok::szok::szok:
stefanka- zdróweczka dla was
elcia- gratulacje dla Oliwki:tak:
no i nie wiem co miałam napisać, skleroza jedna:crazy:
Łukasz dziś zbudził mi się tylko jeden raz HURA:-) jest jedno ale spał razem ze mną a nie w swoim łóżeczku:-(
później coś jeszcze napiszę jak sobie przypomnę, miłego dzionka:-)

reklama
hej

a ja wczoraj poszłam do pracy i co dzis znów sie źle czuję całą noc kaszel mnie męczył prze okrutnie chyba znowu do lekarza trzeba iść
kurcze pogoda jest przestraszna a muszę dzis z Kuba iść na zakupy i na kontrolę a nie mam tej osłonki plastikowej na wózek niech to ...:crazy:

dzis noc nawet nawet tylko 3 razy pobudka i zasypiał szybko no i spaliśmy do 8 :szok::szok::szok::szok::-D

miłego dnia w ten przepochmurny dzień

Do góry