reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam się w końcu i ja :)
Buziaki dla Oliwierka!
Oliwcia no to nowy etap - wędrowanie się zaczęlo - gratulacje
ciągle mnie zastanawia jak Ksawery wyszedł z tego łóżka? Jak te maluchy to robią???
Sylwia to powodzenia na zdjęciach ;-)
i dziękuję wszystkim za odzew odnośnie jedzenia. Udąło mi się porozmawiać z HV i według tej kobitki Jasiek faktycznie chce nadrobić czas kiedy mało jadł. W centylach jest w normie ale trochę spadł ze swojej linii... Mam mu podawać przez pół roku witaminy i oprócz tego dawać wysokowartościowe (jakby kurcze nie było...) czyt.białkowe pożywienie. Dała mi przykład - miseczka obiadowa i w tym ma być połowa mięsa, ćwerć warzyw i tylko odrobinę ziemniaczków, generalnie jeszcze więcej jogurtów, sera żółtego, masła, jajek i nie wiem czego jeszcze... ale tą ilością miesa to mnie troszkę zdziwiła - dużo mi się wydaje... ale spoko - odżywimy naszego smyka :) a nawiasem mówiąc to te Wasze noce to też niewesołe... a ja myślałam że to jaiś wyjątek że się Jasiek budzi w nocy... chyba do tej pory to wielka szczęsciara byłam...
a z zabawnych rzeczy- wczoraj Jaś dostał trochę bitej śmietany takiej w sprayu, a dzisiaj jak zobaczył butelke to od razu buzia otwarta i dawaj mamo tą śmietanę - skończyło się na bezpośrednim pompowaniu śmietany w buzię, ku wielkiej radości młodego... dużo tego na szczscie nie dostał, boję się żeby mu nie zaszkodziło...
no to na razie Kobitki!

reklama
Stefa a jak Gajutkowy ząbek? :-):-):-)

Daszka
Julka też kocha bitą śmietanę w sprayu! Takie śmieszne miny robi jak jej wciskam a potem jeszcze a jak nie to awantura!!:-D:-D:-D

Dziewczyny to tak oprze się na brzuchu trzyma się poreczy i chop kopyrtek na łóżko a z łóżka sobie poradzi bo jest niskie:tak:
WSZYSTKIEGO NAJ DLA KASIÓW
ELCIA gratki dla OLIWCI:tak::-D
ALEX wycieczko ho ho:-)
i co jeszcze

paula dziekuje ze pytasz :) ma juz drugiego nawet hehhe i moj J powiedzial ze skoro on je pierwszy zobaczyl to jeden sie nazywa Jarunio I a drugi Jarunio II hehe
a wlasnie mam do was pytanie a propos mycia zebow. bo moj Gajutek to uwielbia i jak zobaczy szczoteczke to szaleje ze szczescia. jak myslicie to dlatego ze jej ta pasta tak smakuje?? czy dziasla ja bola ??

Na to Ksawek wielki albo łóżeczko niskie bo nasza to dopiero ramionami sięga do górnej poręczy łóżeczka... :-D:-D:-D

Stefcia no to suuuper że dwa ząbki są... A jak się pięknie nazywają hihihihi :-D a słabość do mycia może mieć z obu powodów... ;-D

Idę spać. DOBRANOC!!!

reklama
Do góry