reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to rzeczywiscie ranne z Was ptaszki, zwlaszcza viki... Ja dopiero niedawno wstalam. Oliwier dal dzis pospac...:szok::szok:
Teraz troche sie ogarne i potem wpadne...
Milego dnia! :-)

reklama
Viki przemawia przez Ciebie zazdrość....heheh:-p:-pgdzie mam Cie zaprosić??? do lazienki???czy chcesz się z nami zabawić w sypialni? troche daleko jestes...za to Twój mąż chyba blisko...heheh.....do Gdyni mam rzut beretem, mogę Go zaprosić na małą rozrywkę....:-p:rofl2:pewnie tam się nudzi:-D

Kasia ale dajesz dziewczynom propozycje...o matko.....A co do obiadku to ja robię małemu delikatny rosołek na piersi z kurczaka:-)

Alex a pisałaś coś o wyjezdzie na swieta...pochwal nam się gdzie uciekacie:tak:

Weroniczka to chociaz udanego balu.....:))

Viki przemawia przez Ciebie zazdrość....heheh:-p:-pgdzie mam Cie zaprosić??? do lazienki???czy chcesz się z nami zabawić w sypialni? troche daleko jestes...za to Twój mąż chyba blisko...heheh.....do Gdyni mam rzut beretem, mogę Go zaprosić na małą rozrywkę....:-p:rofl2:pewnie tam się nudzi:-D

dota to mowisz ze masz ochote na mojego meża tak??
hmm ty jednak jestes rozpustnica....oj biedny Krzyś senior..

weronika fajnego masz sąsiada hahahano i udanego balu wam zyczymy:tak:

a ja własnie zarezerwowałam sylwestra i pochwale sie wam ze idziemy na duuuuzy bal:-p

a ja własnie zarezerwowałam sylwestra i pochwale sie wam ze idziemy na duuuuzy bal:-p
ech...to chyba bedzie bal u prezydenta:tak:;-) w Białym Domu?:-)
A Twój mąż na zywo to niezły kąsek i taki chyba zawsze usmiechniety:-)

Ide zrobić nalot na kuchnie i do garów:tak::-)

Siostra co się nie odzywasz:baffled:haloooo;-)

ojjj co za dłoto!!!!!
wróciłam własnie z bazarku byłam właśnie po warzywka i owoce zaparkowałam na placu a tam takie błoto ze:szok::szok::szok::szok: wszystko uciapkane!!!
Dota Z-a my możemy wpaść????do WAs???:-) mamy tam naszą kochaną rodzinkę-męża brat mieszka w Gdańsku.:tak: kto wie może kiedyś......nigdy nic nie wiadomo;-) u nas też rosołek hehehehe...... KUba jest wielbicielem MAKARONU ciągle jadłby makaron.:-D:-D:-D:-D

:tak:
ech...to chyba bedzie bal u prezydenta:tak:;-) w Białym Domu?:-)
A Twój mąż na zywo to niezły kąsek i taki chyba zawsze usmiechniety:-)
PREZYDENTA TO TAM MAM NADZIEJE NIE BEDZIE..A DOM CHYBA POMARANCZOWY JEST JAK DOBRZE PAMIETAM BO DAWNO TAM NIE BYLAM BO TO NA SLĄSKU;-)

a moj maż? oj tak mniam mniam niezły kąsek i masz racje zawsze usmiechnieta oaza spokoju, oj co ja bym bez niego zrobiła.
no ale dota chcesz się przyłączyc do balu w pomaranczowym domu? jeszcze są dwa miejsca, a krzysia zostawimy z pablem u mojej mamy heh to znaczy juniora krzysia bo seniora to moze zabierzemy;-):tak:

ojej jaka u nas pogoda brzydka , za niedługo jade po damiana , pozniej musze odstawic go na angielski, jakies zakupy przydałoby sie zrobic a tu len na maksa i nawet nie chce mi sie wychodzic...

reklama
Elcia i tylko tyle? no taka gadatliwa jestes ostatnio:tak:hej:-)

Viki dwa miejsca? e tam po co mi mąż...ja bym sama poszła,poszaleć,zabawić się...:-D.....tego i tamtego:-D:-p

Kasia to fajnie , ze masz brata w Gdańsku, daj znac jak bedziecie to się spotkamy:tak:

A ja mysle i mysle.....jak przebrac męża za gargamela....no zobaczcie jak on wygląda....na jutro musi się pzrebrac....maskę wczoraj zrobił z takim duzym nosem...trezba ją pomalowac jak wyschnie a reszta? jakąś narzute, płaszcz....nie wiem...

Do góry