reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc :-)

Wszystkiego najlepszego dla Darii!

I gratki dla zebatego Kubulka grzechotkowego! :tak:

A my dzis poszlismy do tej grupy dla malych i w sumie fajnie bylo, bo malowalismy in stopki i dlonie i potem odciskalismy na takim grubym papierze. Bedzie pamiatka! Bylo spiewanie ( tylko, ze ja tych angielskich piosenek nie znam ) i granie na instrumentach, tzn dzieci graly... Fajnie bylo, tylko juz po godzinie moj Oliwier strasznie zmeczony sie zrobil i zwyczajnie padl jak kawka...:tak::-D. Ale tak sobie mysle, ze co tydzien zdecyduje sie chodzic.
A potem na miasto musialam jechac i tak zlecialo...

Jutrzenka- bez neta, jak bez raczki, co? :-D
Kal-aga- no i zebys Ty tez juz miala tego neta

I do wszystkich tez sie ladnie usmiecham...:-)

reklama
alex fajne takie zajęcia u nas też są ale moze będę chodziła z Kuba dopiero od stycznia bo wted łapie sie na grupe od 12 miesiąca tylko że tjutaj jedne zajęcia kosztują 26 zł a trzeba wykupić karnet na 10 spotkań więc troche zaboli po kieszeni

no nie mnie ale cała polske wszędzie ta kosztuje przecież w tym cholernym kraju nic nie ma za darmo a przynajmniej taniej basen też kosztuje 240 za 10 wejść cokolwiek by się nie chciało z dzieckiem robić trzeba płacić

Wszystkiego naj, naj dla Darusi i Zosi :-)
Nie mam coś weny do pisania, Młody szaleje cały dzień, a mnie cholerna zgaga męczy. A już o tym paskudztwie zapomniałam i musiało o sobie dać znać:wściekła/y:

Witajcie!
Co do zajęć dla maluchów to ja zastanawiam się nad basenem.Też koło 200zł za 10 wejść, ale Witek jak był mały to chodził i bardzo mu się podobało.Zobaczymy jak będzie z kasą.
Do przedszkola Wituś nie pójdzie bo za drogo(950zł +800zł wpisowe):baffled::no: dopiero od września będziemy próbować do państwowego.
No i ja teraz dumam czy przejść na pełen etat w pracy czy iść na 3/4, bo z dziećmi będzie zostawał moj tata.Dzielny facet z niego co nie? ;-):-)

reklama
Juz dawno wszystkie watki "oblecialam" az w koncu i tutaj sie witam:-)

100 latek dla Darii (i bardzo spoznione dla Gayutka, bo chyba wredna ciotka nie zlozyla) Buziaki Dziewczynki!!!!

Aneczka, ja tez bym wolala dziecko z tata zostawic, niz z np. tesciowa, czy moja kochana babcia;-) Bo on bardzo obowiazkowy jest i fajnie sie potrafi zajac dzieckiem, za to nie ulega byle wymyslom i nie da sobie wejsc na glowe:-) (moja mama zreszta podobnie:)), a wiekszosc babc, to wiadomo....:-D
A ceny tych przedszkoli to wariactwo normalnie w Polsce!
I te inne zajecia, to tez SZOK! Grzechotka 26 zl za jeden raz??? W glowie sie nie miesci (jeszcze basen mozna zrozumiec, bo utrzymanie go sporo kosztuje, ale zwykle zajecia z dziecmi:szok:?????...)

Kal.aga, no to jakby nie bylo taniej...A na wstawianiu szyb, to sie nie znam, ale chyba nie zdarza sie tak czesto zeby podczas wstawiania je szlag trafial(?????), a jakby nawet, to pewnie by ta gwarancje "obeszli" znajac zycie;-)

Paula, te tradycyjne saneczki sa dosc fajne, ale nie sa ciezkie i duze? Bo ja chyba jednak wole te lekkie, poreczne plastiki, bo mimo ze mamy winde, to nie chcialoby mi sie taszczyc na podworko:-D

Ela, Oliwcia i bez tych kolczykow sliczniutka i dziewczeca jest:tak:

Do góry