reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej z rańca:-):-)
Wielkie buziaki dla Oliwiera:-):-)
trochę dziś nnie będę maiła czasu aby z wami byc, niestety praca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a w domu jeszcze neta nie mam czekam na aktywację liniii, nie wiem jak długo to potrwa:no::no:
My noc mieliśmy też byle jaką Łukasz się budził i jęczał, może mu następny ząb idzie.
daszka- mi nie proponowali naprwy szyby, bo to nie pajączek tyko proste pęknięcie wzdłuż
pryzybela- w tym serwisie to oni nie gwarantuję ,ze ta szyba nie peknie przy wstawianiu co często się zdarza i jak wstawiają swoją to ich strata a jak ja kupię gdzieś i indziej i im pęknie to sama muszę drugą załatwiać.
miłego dnia mamusie

hejhej heloł
STO LATEK DLA OLIWIERKA
a u nas pełno sniegu i -3 na dworze
Daszka moja je tak rano 3-5 2 cysie ,8-10 kaszka (szklanka wody i kaszka to jakies 260-270 ml), 13-14 obiad zupka (szklanka) jajecznica ,ziemniaczki i miesko róznie czasem nic nie chce to zje kanapki 2 kromki ,16 jogurt i jabłko , lub serek i banan , 18-18.30 kaszka (250 wody i kaszka do tego) 20 cysio i potem jak kłade sie spac to daje 2 cysia
miłego dnia kobitki
aaaa i juz ustalilismy ze uodzinki małej na 3 tury robimy bo sie nie pomiescimy :( i robimy 13 ,14 i 25 grudnia a 13 to chyba Kubus jutrzenkowy ma ...nie ???
a ze tak zapytam(chyba nastrój mi wraca hihihi) co robicie do jedzenia na urodziny?????
siii-juuuuuu!!!!!

Hej Hej:-)

Po pierwsze całuski dla Oliwierka:-):-):-)

Elcia cieszę się, że nastrój Ci wrócił:tak: Nie wiem czy zauważyłaś ale mamy nowy wątek urodzinowy i tam pisałyśmy co robimy do jeścia:tak: Biziak dla synowej mojej:-)

Daszka wiadzisz ja mam problem w drugą stronę:sorry: O ranyyyyy ile ja sie namęczę żeby Marcel zjadł kaszkę:szok: o mleku z butli to już dawno nie ma mowy:no: Jedynie jakieś serki i joguryty akceptuje. Gdzies czytałam, że organizm dzieci sam najlepiej wie ile potrzebuje:tak: więc nie przejmuj się. Widoczie taka uroda Jasia, że potrzebuje więcej mleczka żeby byc happy:-)

Grzechotka u nas było to samo w nocy:szok: Tylko ja nie wiem czy o nie na zęby:sorry: Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poobgadujemy wtedy inne baby z forum hahaha moze stefe albo moze dote bo one za daleko do mnie mają wiec na pewno na kawe nie wpadną;-)
:crazy::crazy:myślałaś babo,ze tego nie zauważe....he?:crazy:
A tak ładnie się do mnie uśmiechałaś na spotkaniu:tak: pij tą kawkę pij:-p

hejka!!!:-):-):-)

Daszka no nie wiem jak Ci doradzić.....moze z czasem się unormuje...

Sylwia ale Ci suwaczek mknie...super:tak:
Elcia hejka hejka:-):-)a menu? nie wiem...u nas na słodko....

A u nas dość ciepło....sloneczko swieci, sniegu prawie juz nie ma....jakaś pogodowa zmiana, nie wiem jesien....

Zdrówka i miłego spokojnego dnia:-)

Oliwierku sto latek:-):-):-)

viki tak tak lepiej jeszcze poczekac ale w następnym tyg musimy sie juz spotkac ja juz czuję sie lepiej a w nastenym tyg bedzie juz super:-D

sto lat dla Oliwierka:-D:-D:-D:-D

WITAM!!!!
U nas pogoda taka sobie i już prawie śniegu nie ma:tak:
DASZKA u mnie też było mleko rano i wieczorem a teraz jest tylko wieczorem bo rano się za chiny nie chce jeść...
ELCIA fajnie że już jesteś:tak:
GRZECHOTKA super że już ci przechodzi choroba i miłej pracy:tak:
A nocka u nas nawet spoko:tak::-D
Dziewczyny ale się wczoraj strachu najadłam mój mały bąbel wylazł z łóżeczka na łóżko i na ziemie znalazł się na przedpokoju i tam schody ja sucham co się dzieje a on się bawi dzięki bogu nie chciał schodzić po schodach bo pewne że by spadł pierwszy raz mi się to zdażyło i teraz muszę zamykać drzwi normanie masakra....
MIŁEGO DNIA!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWIERKA

Czesc :-)
Dziekujemy za zyczonka i pamiec...:-):tak::-)
A Oliwiereczek zlapal katarek jakis- moje biedactwo. :-(. Teraz drzemie sobie, wiec mam chwile na kompa.

Joanna- no, musisz uwazac. Te dzieciaki coraz sprytniejsze sie robia...U nas jest furtka wstawiona, wiec kiedy schodze na dol, to Olis jest na gorze bespieczny, gdyby nie ona, to maly juz by pewnie zlecial 100 razy....:baffled:

Duzo zdrowka dla chorowitkow...:-)

reklama
wszystkiego najlepszego dla Oliwierka :-)

Witajcie kobitki!!!
trochę się naczytałam -bo mam niemałe zaległości:tak: ale jak widzę coś o mnie zapominacie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no tak bo na tym naszym zadupiu to nas nie widać!!!
:crazy:
asia cur-Twoja dzidzia też jest fajniutka:-D i świetny ma uśmieszek:tak:
paula21-oj pyszne te babeczki zrobiłaś (ja będę działać na sobotkę im.ur. ciacho) a może zrobię też takie "babcie"
Weroniczka-nie martw się do nas tez mało pisują:-D:tak:
grzechotka-muszę Ci powiedzieć że nasz Kubunio to też taki powitalny ludek:-Dale papa juz robi-tylko jakos odwrotnie bo do siebie:-):-):-)
sylwia.m-z tym płaczem-to my też mamy takie problemy Kuba budzi się w nocy od razu wstaje na nogi i płacze!!! zupełnie nie wiem czemu???? przytrafia mu się to nawet często.-może to ząbki???? nie wiem???:no:
może uda nam się troszkę popisać zostajemy do jutra u dziadków.na razie idziemy na obiadek:rofl2::rofl2:;-)

Do góry