reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ALE TU CISZA:baffled:

Viki, Paula ja też już wyłapuję u Wiktora różne słówka. Fajnie tak słuchać jego pierwszych mini-wypowiedzi:-D. Ostatnio siedziałyśmy z mamą w kuchni, a Wiktor powiedział do nas "pa", pomachał rączką i poczworaczkował sobie do pokoju ... normalnie uśmiałyśmy się po pachy. Artysta jeden;-)
Stefanka biedny Gajutek!!! Cóż to ją dopadło?? Biedulka:-(

Idę pod prysznic ... dobranoc Dziewuszki:)

Ostatnia edycja:
reklama
STEFANKA dużo zdrówka dla GAJUTKA:tak:
PAULA fajne sanki:tak:
Mój też ostatnio nawija dziad zamiast dziadek:-D:-D:-D
MONIA wiosnę też lubię a zimę tylko wtedy gdy jest śnieg:-D:-D
PRYZYBELA to super że KAJI przeszło:tak:

dobry wieczór
sto latek dla wszystkich solenizantów i solenizantek

i to chyba na tyle :( tak jakos weny brak :(
dzieki za pamiec laski :) czytam was na bierzaco
pochwale sie tylko ze małej przekulismy uszy i pełno u nas sniegu

Załączniki

• oliwka 006.JPG
    oliwka 006.JPG
    128,7 KB · Wyświetleń: 39
  • oliwka 019.JPG
    oliwka 019.JPG
    191,3 KB · Wyświetleń: 34
Elcia fajnie że wpadłaś:-):-) Pisz częściej co u was:tak:

Stefanka mój tez jest taki kochany zawsze jak ma temperaturę, a ja wtedy zawsze się rozklejam:-:)-( Ucałuj Gajutka w te różowe poliki:-)

Paula faaaaajneeeee:tak:

U mnie też jakoś weny brak:-( Ide chyba spac sobie:baffled:

Hejka wieczorkiem.

Ale nam sie te dzieci rozgadaly, he he, moj tez mowi da zamiast daj, jak cos chce, albo dzisz, zamiast widzisz....:-D:-D:-D

Stefanka- no i zalatwilas corunie...:sorry2: Zdroweczka dla niej...:tak::-)

Elcia- co tak malo? Na prawde weny nic a nic...?:confused: I fajnie Oliwci z kolczykami...:tak:

I co? Wszystkie juz spac idziecie?

Ja rano wstaje jutro, bo chce znow podejsc do tej grupy dla niemowlakow, co bylam w zeszlym tygodniu. Wtedy nie bylo babki, ktora normalnie prowadzi zajecie, wiec chce isc jutro i zobaczyc co to beda za zajecia. Wiec pewnie tez zaraz do lozeczka hyc.:sorry2::-)

hej Babeczki
Najpierw spóźnione życzonka Madzi, Gajutka i Wiktorka!!!

mi weekend minał prawie jak cały zeszły tydzień, tzn na chorowaniu - jedyna przyjemność w tym była ze cała nasza trójka siedziała w domu razem i starała się wykurować... ja już prawie OK, Jaś teraz jest gotowy żeby znowu jakieś choróbsko przytargać ze złobka, moja druga połówka niestety jakoś nie moze się pozbierać....

Gajutku - nie daj się chorobom i zdrowiej szybko, bo Ciotki i Mama się martwi...

a w ogóle to mi się smutno zrobiło, przez temat na zamkniętym i tyle....

reklama
Witam

Oczywiscie nie mialam wczoraj neta :angry::angry::angry::angry::angry:

A dzis mnie boli garlo i mam katar, buuuuuuuuu, Stefcia mnie pewnie zarazila ;-);-)

Sto latek dla Darusi

Zdrowka dla Gajutka i Jasia.

Elcia ale laseczka z tymi kolczykami :tak::tak:, a nie bala sie Oliwcia :szok::szok:

Paula fajne sanki, ja w niedziele mialam jechac do sklepu i kupic jakies ale jakos nie wiedzialam czy jeszcze bedzie snieg i czy maly bedzie chcial w nich siedziec i jakos tak sie zeszlo ze nie kupilam

Dobra biore sie za prace :crazy:. Milego dnia

Do góry