reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć

ja już lepiej troche antybiotyki działają :-D

Kuba to gada takim językiem którego nie rozumiem po swojemu całkiem ale często reano m,ówi do na cześć tz no nie tak wyraźnie ale coś takiego my zawsze do niego mówimy cześć i on nam tez tak odpowiada i taje rączke i cześć robi a pappa do tej pory sie nie nauczył

stefka duzo zdrówka dla Gajuni

sto latek dla Daruni:-D:-D:-D

reklama
A moj gadula tez ciagle do siebie gada a najladniej mowi mama i to z takim przejeciem ze az srce scika, ciagle powtarza mama mama i na mnie patrzy.

Grzechotka 12 zebow :szok::szok::szok::szok:, dopiero zobaczylam :szok::szok::szok::szok:

no idą mu te zęby jak oszalałe w sumie to jest 11 i pół ale juz ta druga połówka chyba w nocy wyszła bo strasznie płakał bidulek

Kuba tez mówi mama mówi tez tata i baba a jak tak gada do siebie albo do zabawek albo patrzy sie w okno cos pokazuje i gada to się zastanawiam co on tam widzi
a teraz bawi sie drzwiami otwiera i zamyka i gada przy tym kłóci sie chyba z tymi drzwiami hehehe:-D:-D

Hej:-):-)
Stówka dla Darusi :tak::tak:
Ja dziś jestem tak zapracowana,że nie wiem co pisać.
pryzybela- znalazłam taniej 370 zł. Jak się kupi szybę na złomie to nie dają gwaranji jak pęknie przy wstawianiu. Wolę nie ryzykować.:no::no:
asia - A ja nie szalałm w łikend to pęknięcie to jeszcze z lata kamień z pod samochodu jadacego z niesamowitą prędkością walną w mnie. Pęknięcie było małe ale się powiększa.:-(
joanna - a czemu chcesz się zwalniać jeśli można spytać
elcia- Oliwka teraz wygląda jak prawdziwa panienka:tak::tak::tak:
grzechotaka - no to Kubuś ma czym gryźć:szok::szok::szok:
stefanka- zdróeka dla Gajusi
A Łukaszowi wyszedł szósty ząbek.
Jak wszystko się uda to może już dziś będę miała neta w domu:tak::tak::tak:

Coś was nie ma, obiadki gotujecie?

Ostatnia edycja:
AGA no to żeby się udało i net był:tak::-Da z pracy bo nie mam narazie gdzie dziecka zostawiać i żłobek daleko..
GRZECHOTKA gratki dla KUBUSIA tyle żąbków łał:tak::-D:-D
a my już po spacerku i obiadku mały poszedł na drzemkę:-D

reklama
Do góry