reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA
JUTRZENKA teraz już wiem:-D:-D
ale mi coś net szwankuje......
GRZECHOTKA dużo zdrówka:tak:
U nas śnieg ale nie jest nawet tak strasznie zimno:tak::-)
AGA przekichane z tymi wydatkami:tak:
KASIA to super że imprezka się udała:tak::-)a kac musiał być;-):-D
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!
A i chyba się zwolnie z pracy.....

reklama
Dotka Ty moja sioostrzyczko kochana, wiedzialam ze tylko Ty zauwazysz moja nieobecnosc :tak::tak::tak::tak:. Cmok cmok cmok cmok.

ooo tak!!! tylko ja pamietałam siostrzyczko...heh...:tak:cmok cmok cmok!:-);-)
A Alex się nie przejmuj u Niej pierwsze objawy starości i wszystko juz myli....:-p

A u nas tez ostatnio internet kiepsko chodzi....częste przerwy mamy....ponoć przez pogode...:baffled:

Grzechotka gdzieś ty takie cholerstwo dorwała kobieto.....kuruj się i wracaj szybko do zdrowia!!!:tak:
U nas też ładnie i słoneczko nawet świeci...czekam aż niemowlaczek się obudzi to pójdziemy na spacerek....

Wiktorku buziaczki dla Ciebie:-)wszystkiego dobrego!!!

Dziewczynki-buźka!!!:-):-):-)

Wszystkiego co najlepsze dla Wiktorka :-)
Widzę, że u większości jakieś problemy z kompami. Ja myślałam, że wczoraj walnę tym laptopem o ścianę jak się zorientowałam, że wszystkie dane nam wykasowało. Dobrze, że przynajmniej fotki i filmiki w miarę na bieżąco wrzucałam na picassę.

Heeeej Dziobaski!!!

Buziaki dla WIKTORKA!!!:-)

Moje kochane dziecie pospalo do 7:30 (wiec prawie 12 godzin:-)), moze nawet dluzej by pospala, ale w koncu poszlam ja pomacac czy wszystko ok:baffled:
Na szczescie po 3dniowce sladu juz nie ma, a tak bidnie z ta wysypka wygladala, ze szok...

Kal aga, wspolczuje wydatku (a te 5 stow, to za nowa szybe? Nie wiem jakie masz auto, ale czasem mozna znacznie taniej rozne rzeczy kupic na "zlomie"....no wiesz z czesciami samochodowymi)

Weroniczka, chetnie bym Ci pomogla te gruzy sprzatac, tylko troszke za daleko mam:baffled: Ale wyobrazam sobie jak ciezko mieszkac w "remoncie" bo nawet jak tylko jedno pomieszczenie sie robi to zazwyczaj w calym mieszkaniu balagan...

Grzechotka, kuruj sie kuruj... Mi kiedys bardzo takie antybakteryjne tabletki do ssania w Polsce na gardlo pomagaly, tylko nazwy nie pamietam, ale to nie byly takie "cukierkowe" tylko jakby sprasowany bialy puder. Ech....nie na wiele to pomoze...

Milego poniedzialku, o ile poniedzialek w ogole moze byc mily!;-):-)

Wszystkiego najmilszego dla Wiktorka!:-)
Cześć laseczki!
Nareszcie w domku z pracki. Kawka i szarlotka, to jest to :)Tylko ten mój Filipson coś mnie z ciacha objada. Uwielbia:-)Żarłok.
Jutrzenka, ja też za Tobą tęskniłam, ale tak bardzo, że nie potrafiłam tego słowami wyrazić:tak::tak:;-);-)
Kal.aga a gdzie ty szalałaś w weekend, że szyba w aucie stłuczona?
Grzechotka kuruj się kobieto. Wiem, co to angina, bo sama często łapię. Bardzo dobre są tabletki do ssania mucoangin. Mają działanie znieczulające, więc jak gardło okrutnie boli i nie można przełykać to przynoszą ulgę.

My juz po spacerku. Zimno dzis, ale nie az tak , jak sie spodziewalam. Ale i tak roznica jest w porownaniu z zeszlym tygodniem. Wtedy to prawie do krotkiego rekawu sie rozbieralam. Ale i tak chyba nie wszyscy odczuli to ochlodzenie, bo widzialam dzieciaka na miescie, nie dosc, ze bez czapki, rekawiczek i kurtki, to jeszcze w samych skarpetkach, ktore i tak sobie sciagal. :szok: Te angielskie matki to w ogole wyobrazni nie maja. No coz, sa ludzie i mlotki....:tak:
Dota- poczekaj, starosc i do Ciebie zawita....;-):-D:-D
Pryzbela- no to dobrze , ze z Kaya juz wszystko ok...:tak:

Helloł :)

Po pierwsze .... STO LATEK DLA ŚLICZNEJ GAJUNII !!!! :-):-):-)

Po drugie .... BARDZO DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ I ŻYCZENIA !!! Cmok, cmok, cmok :):-)

Po trzecie ... WIELKIE GRATULACJE DLA OLISIA Z OKAZJI PIERWSZEJ W ŻYCIU IMPREZY URODZINOWEJ:-)

A nam weekend przeleciał jak z bicza strzelił:-(. Zimy już mam dość:crazy: po tym jak w sobotę po wielkiej śnieżycy i ślizgawicy musiałam przez całe miasto po męża jechać ... i z tego wszystkiego zraziłam się do jazdy samochodem w taką pogodę :angry::angry::angry:.
Kurcze ... gdzie ta WIOSNA????:baffled:;-)

Joanna hehe ... dziś rano też wpadł mi do głowy ten pomysł, żeby zwolnić się z pracy!!! Bo mam jej dość:crazy:
Kasia całe szczęście, że fotki ocalone! Chybabym się zapłakała jakby mi choć część zdjęć Wiktora przepadła:tak:
Pryzybelka super że Kayunia tak szybciutko wróciła do zdrowia:tak:
Kal.aga a nam Mikołaj też sanki przyniesie ... ale ciiiiiiiiichoooooo ... TAJEMNICA;-) No i współczuje pękniętej szyby:-(
Grzechotka zdrówka życzymy :) I gratulacje dla naszego Zębolka!!! 12!!! WOW!!!
Paula ale te babeczki musiały być pyszne!
Viki no ja już także "słomiana" wdowa ... do soboty znów:crazy:
Asiacur biedny Filipek:-(. U nas tak przeciętnie raz na dzień jest jakiś wypadek ... albo ręką się podwinie i gleba zaliczona, albo jakiś kant, palce w szufladzie ... a chodzimy za nim prawie krok w krok i nie da się tego uniknąć:baffled:. Cóż ... taki wiek;-)

Póki co ... spadam ... bo Młody śpi, może coś zrobię w domu ... albo sama się kimnę:baffled::-D
Zajrzę wieczorkiem ...

helołłłłłłłłłłłłl

ale nudyyyyyyyyyyyyy zaraz bedzie m jak milosc...
przed chwilką zadzwoniła pani ze sklepu w ktorym miesiac temu kupilam buty i kilka dni temu oddałam je do reklmacji bo nie dosc ze fleki odpadły jak zrobilo sie mokro na dworze bo jak sie okazało byly przyklejone...:szok: to jeszcze jakies nitki zaczeły odchodzic i wogole jakies takie bleee sie zrobily no i wlasnie dowiedzialam sie ze moge sobie wymienic na nowe takie sama bądż inne hehe
alez mi to pasuje bo straszyli mnie ze znow mi te fleki przykleja i tyle bedzie z reklamacji

ja mam teraz kilka dni przerwy w rehabilitacji mojego kręgosłupa bo nie mam z kim pabla zostawic na czas zabiegow no ale w niedziele moja mama znow przyjedzie tak ze bedzie luzniej.
no a pablo dzis gadał cały dzien i nauczyl sie mowic "dwa" i teraz chodzi i wciaz to powtarza hihihihih

jutro musze go nagrac.

a co tam u was dziewczynki..czaicie sie i nie odzywacie czy co????????????

Viki to Pabluś gaduła. Moja jak wrzuca klocki do takiej kostki z dziurami to mówi "tu" :-D:-D wyłapują te nasze maluchy coraz szybciej...

Monia do wiosny jeszcze trochę... Ja też nie lubię zimna... :baffled::-D;-)

Jutrzenka chyba nie masz jednak neta... Tęsknimy.... :-):tak:

Alex ja właśnie słyszałam że te angielki dziwne niektóre... Kumpela jak była w Londynie u brata to mówi że do futra w sandałach chodzą :rofl2::szok::-D

Kal.aga no wiem coś o nieplanowanych wydatkach... :tak:;-)

A mi dziś przyszedł szczeniaczek uczniaczek. :-):-):-) schowałam go do szafy bo to na urodzinki...

reklama
witajcie panienki z okienka
Sto lat dla Wiktorka
Gajutek ma temperature 38 stopni. biednaa a jest taka grzeczna...tylko ma wypieki.

Do góry