reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam poniedzialkowo z pracy

:crazy::crazy::crazy: oczywiscie takie wzystkie zajete w weekned ze sie nie dopatrzyly mojego braku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jeszcze Jutrzenkę nam gdzies zabrało....halo

A Jutrzenka co? pewnie popiła wczoraj...heh...

Dotka Ty moja sioostrzyczko kochana, wiedzialam ze tylko Ty zauwazysz moja nieobecnosc :tak::tak::tak::tak:. Cmok cmok cmok cmok.

Nie bylo mnie bo dostawca neta ma jakos awarie. Padla jakas czesc w nadajniku i nie mogli go naprawic. R dzwonil do nich i zamowili czesci i byc moze dzis to zrobia. A jak nie to bede do Was tylko z pracy mogla pisac az mi to zrobia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Matko jak mi brakowalo tego pisania przez weekend, normalnie nie mialam co ze soba zrobic wieczorem, z tego wszystkiego wczoraj prasowalam o 21:30 :szok::szok:.

Sto latek dla Madzi, Gajutka i Wiktorka.

Niestety nie mam czasu na nadrobienie bo musze pracowac :crazy::crazy:.

Milego dnia zycze i mam nadzieje do usłyszenia wieczorkiem. Oby.......

reklama
Hej mamuśki:-):-D:-)
Sto latek dla Wiktorka:-)

U mnie też dużo śniegu. Łukasz był tak zdziwiony jak zobaczył śnieg, że cały czas miał buzię otwartą, a jak mu snieg pruszył na buźię to tak się śmiał:-D:-D:-D:-D I zmnierzyiśmy wszystkie zaspy. Szkoda że sanek nie mamy:-:)-:)-( Może mikołaj przyniesie:tak::tak::tak::tak: Tylko jak przyniesie to pewnie sniegu nie będzie:baffled:
Miłego dnia:-)

Cześć dziewczynki.
Mojej nieobezności to nikt nie zauwzył:-:)-:)-(

Kurcze ale mam syf w mieszkaniu przez ten remont. Normalnie tragedia.
Kurcze klejąmi się oczy. Idę się zdrzemnąć póki młody śpi. Pewnie za 15 min wstanie więc muszę się spieszyć.
Miłego dnia.

weroniczko- no to odpoczywaj, współczuję ci tego bałaganu, ale pomyśl jaką będziesz mnić super łazienkę:tak::tak::tak::tak:

A jam mam duzy wydatek- szyba mi pękła w samochodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- i pięć stów do tyłu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:. Jeszcze nie wzięłam wypłaty a już jej nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
W związku z tym przyjęcie urodzinowe Łukasz odbędzie się w gronie domowników i sama upiekę jakiś ciacho.A miałam zamówić taki ładny torcik.

Hello!:-)
Wiktorku- wszystkiego najlepszego!!!

Jutrzenka, ale tak bogiem a prawda, to Ty w piatek zapowiadalas nam, ze niedziela to zamalo na odpoczynek i caly weekend bedziesz sie relaksowac...Takze my nawet nie smialysmy Ci przeszkadzac....:tak::-D

Milego poniedzialeczku!

witam

sto całusów dla Wiktorka :-D:-D:-D

a ja dziś chora jestem chyba angine mam temperaturę gula w gardle mówić nie mogę oczy ,mnie bolą wszystko :baffled::crazy: a Kuba spać iść nie chce mam nadzieję że go nie zarażę

miłego poniedziałku

Alex Ty tu nie odwracaj kota ogonem. To bylo w tatmym tygodniu jak sie relaksowalam po zakonczonym urlopie, a w piatek nic o tym nie mowilam. Przyznaj ze o mnie zapomnialams i juz :-p:-p:-p:-p. Moze Ci wybacze.

Jutrzenka- po glebszym zastanowieniu, przyznaje Ci racje- to bylo w zeszlym tygodniu.:tak: W tym, po prostu zapomnielismy....:-:)-)
Grzechotka- no to duzo zdrowka. Kuruj sie...

A u nas piekne sloneczko swieci, ale zimno jest, brrr. Ale chyba i tak gdzies na krotko wyskoczymy...

reklama
Do góry