reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Annn chyba może być taka temp. od ząbków.

A jaki fajny temat wzrost. To widzę prawie wszystkie jednego poziomu jesteśmy. :-D:-D:-D Ja się nigdy za wysoką osobę nie uważałam :-D
Tak sobie przypomnę podstawówkę. To nie dość że najniższa to mi ostatniej cycki urosły więc deska byłam :-D:-D:-D:-D:-D i taka chuda że jeansy tylko w gumkę w pasie hihihihihihihihihi.... Teraz mnie to bawi a wtedy te kompleksy spędzały sen z powiek. A jak poszłam do zawodówki to przerosłam większość koleżanek z klasy i to bujne D wyrosło mi z przodu na klacie :-D:-D:-D

reklama
Fajnie masz Paula, mnie nigdy zadno D nie wyroslo....:sorry2:a szkoda...:-(
Ann- tez mi sie wydaje, ze moze byc od zebow....:tak:

A Oliwierek znow drzemie :szok:, cos on tak dzis na raty podsypia....:confused:

Paula :-D:-D:-D

Witam syskich:)

Annn, no widzisz, moze faktycznie lekaze sie pomylili, a Ty cwiczac Madzie podwyzszylas jej sprawnosc ruchowa:-)
A temperatura u dziecka, to wiadomo oczywiscie moze byc przez zabki przy czym 38C (wiadomo ze nie o rozmiar stanika choodzi, tylko nie chce mi sie symbolu stopni szukac:-D) to czesto jest raczej za stan podgoraczkowy uwazana, wiec po prostu obserwuj Niunie, a jak sie bedzie dlugo utrzymywala, to do lekarza chyba by trzeba bylo...

Grzechotka, no to super ze sie "wyjscie" udalo. Czasem i kobiecie potrzeba sie wyszalec;-):-)

Wiecie co, a Kaya zalapala niekapka szybko, a na poczatku kupilam aventa z twardszym ustnikiem. No i tez nie potrafila glowki przechylac. Tylko ten ustnik "aventa", to trudno doczyszczac (najlepiej wacikami do uszu)
A ostatnio zmienilam kubek na "nuby" Cholerstwo siezko wlasciwie dokrecic, ale znacznie latwiejsze do mycia, a w ustniku (miekki, silikonowy) nie ma dziurek, tylko sa naciecia. No i Kayi strasznie ten nuby podpasowal, super sama pije juz przechylajac glowke czy na siedzaco, czy na stojaco. I tez nie musze jej picia podsuwac pod nos, tylko stawiam kubek w widocznym miejscu i sama sobie podchodzi.
No i narazie rezygnuje z kupna kubka z rurka, (chyba tez sie trudno myje, zwlaszcza po sokach co?) Bo widze ze Kaya sie rwie do picia ze zwyklego kubka, wiec niedlugo zaczniemy nauke samodzielnego picia. Dobrze ze moje dziecie sama wode pije, bo nie martwie sie sie pozalewa siebie, czy wykladzine, albo cokolwiek innego...
Chyba najwazniejsze zeby wyczaic odpowiedni moment na wszelkie nauki i nie zmuszac dziecka...:-) A zreszta cwane bestyjki tez maja swoje upodobania i uparte sie robia;-):-)

Witam

Ja ostatnio czasu nie mam bo Madzia choruje troszkę i mam troszkę roboty bo 10 stycznia robię chrzciny małej no i tu was też zaskoczę ale biorę też tego dnia ślub kościelny będzie druga noc poślubna :-) troszkę późno ale tak nam to wyszło ceremonia będzie skromna beż wielkiej popy ja to nawet tak wole. A Paula mnie uczesze :-) żartuje

Piszę się też na 13 grudnia na spotkanie ale pytanie gdzie się spotkamy :tak:

Jeśli chodzi o wzrost to ja mam 172 cm a moje koleżanki są nisze ode mnie ale jakoś tego ja nie zauważam najczęściej same mi o tym przypominają :sorry2:

Moje piersi nie doświadczyły długiego karmienia więc biust w dobrej formie zachowałam rozmiar C a przed ciążami miałam takie średnie B

Ostatnia edycja:
hihihi Alex to u mnie podobnie :-D:-D:-D

Anetka nie ma sprawy z tym czesaniem... :tak:;-):-) Fajnie że i ślub od razu :-)
A spotkanko na śródmieściu w Kula Hula na ul. Dobrej :tak:;-):-) Ale się cieszę...

Ostatnia edycja:
Anetka, no to przy okazji takie wstepne gratulacje:) (zyczenia w takim razie w styczniu:-)) i zdrowka dla Madzi!

A tak przy okazji, to chyba na nauki przedmalzenskie nie musicie juz chodzic co?:-D

My tez bralismy slub razem z chrzcinami i tym razem tez bardzo kameralnie i skromniutko i powiem szczerze,ze smiesznie (dziwnie) bylo ten drugi raz mowic "tak":-)

No a moj R sie pyta mnie wczoraj: "czy bedzie dzisiaj noc poslubna"? A ja padnieta po sleczeniu kupe czasu w kuchni, a zreszta juz 11 byla, oczy wytrzeszczylam, ze chyba zwariowal...
A ten sie nabija, ze przeciez odkad jestesmy malzenstwem, to kazda noc jest poslubna (uff, bo juz sie wystraszylam:-D)

reklama
hej ponownie

Julka buziaki duża dziewczynko ciocia gapa nie zauważyła :-D:-D

a ja sie przed chwilą strasznie zdenerwowałam aż mnie brzuch rozbolał (mam nerwicę jelitową) a to strasznie boli
no woięc robię jedzenbie w kuchni a Kuba co chwilę do msek psa podchodził więc postawiłam miski na blacie jedną z woda a ten sie tak cicho zakradł i ściągnął z blatu tą miskę z wodą i całą na głowę sobie wylał
tak sobie pomyślałam a gdyby to była jakaś herbata goraca albo zupa albo coś innego goracoego aż mną zatrzesło dobrze że to tylko woda ale tego smroda trzeba chyba szelkami do grzejnika przypiąć albo mu jakiś dzwoneczek założe

a co do wzrostu to ja mierzę sobie 170 jak dla mnie styka ale cyce to by mi mogły zmaleć miałam ładne C a teraz paskudne D

Kuba pije z niekapka ale musze mu trzymać sam pije tylko na leżąco bo nie umie właśn9ie przechylić główki do tyłu żeby się sam na siedząco napił

Anetka no to się zebraliście wreszcie :-D:-D:-D:-D tak więc dużo szczęścia na "nowej" drodze życia :-D:-D:-D

Do góry