reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula- a ja nie pomyslałam o tym żeby go kłaść, spróbuję.:tak::tak: Ps. mój mąż to Marek i zielonego pojęcia nie mam jak on się tego dorobił. To chyba powikłanie po przeziębieniu. Jak poszedł na początku do lekarza to ten dupek myślał, że M. chce wyciągnąć tylko od niego zwolnienie lekarskie, a wtedy jeszcze nie kaszlał tylko miał gorączkę wysoką. Później mówił ze to zapalenie oskrzeli i przepisał zastrzyki i nic nie pomogły.
Najdziwniesze jest to że rok temu rzucił palenie. Jak palił to nie chorował tak powaznie.Dziwne nie.:szok::szok::szok:
alex-
super że się fajnie bawiliście, teraz pewnie Oliwierek bedzie spał i spał, a ty będziesz mieć wolne:tak::tak::tak:

reklama
Kal.aga Marcel też nie umiał pochylic głowy żeby napic się z niekapka. Zawsze podchodził do kubeczka i sie nad nim pochylał więc dałam mu kubek ze słomką i załapał w sekundę:tak: Teraz już nie musze mu wciskac picia. Stoi sobie flaszka na stole i on jak ma ochotę to sobie podchodzi i pije:tak:
Spróbuj, Łukasz napewno też szybko zajarzy:-)

U nas pogoda jest piękna:tak: Jest cieplutko i świeci słoneczko. WQróciliśmy do domu bo Marcel jakiś marudny więc położyłam go spac. Ale jak wstanie to znów wybywamy z domku. Tym razem na zakupy:tak:

Paula a Ty to chyba wysoka jesteś co??? Przynajmniej tak wyglądasz na filmiku:tak: Julcia super zapierdziela:-D:-D:-D jak pijany zając:-D:-D:-D

Aga sorry :zawstydzona/y: pomyliłam się :-D

Sylwia ja wysoka? :-D:-D:-D Z metra cięta-> 166cm. :-D:-D:-D Aparat stał na taborecie żeby Małą było widać i może tak się wydaje hihi... A Julek jak pijany zając bo do aparatu się tak spieszyła skubana. Tak ją ciekawi ta czerwona lampeczka... :tak::-D

Oliwier swoim zwyczajem spal tylko 30 minut, no ale dobre i to....:dry:
Sylwia- pijany zajac, dobre! :-D:-D:-D
Paula- ja tez mam 166 cm:tak::tak::tak:

U mnie dzis sliczne sloneczko, ale jakos nie mam weny zeby drugi raz wyjsc...:baffled::dry:

jutrzenka- taka niska to nie jesteś, moja mama np. ma 155 cm:szok::szok::szok:
A kupiłam sobie buty zimowe na obcsie 10 cm, więc mam razem 177 , a moja kolezanka z pracy ma 176 cm bez butów:szok::szok::szok::szok:
alex- no to poodpoczywałaś;-);-)

Koniec pracy. Jadę do męża. Udanych wieczorków :-):-);-)

Paula 166 cm to całkiem sporo ja mam 159 cm i jakoś żyje hehe, wogóle to dawno tu nie zaglądałam, ale widzę że Grudniaczki rozwijają się super, najbardziej lubię oglądać te z czuprynami wyglądają tak ślicznie i dorośle - moja Dziunia ciągle trzy włoski na krzyż. Julka świetnie chodzi, pierwsze kroczki są super, wogóle to miałam się nie chwalić ale ponieważ cieszę się jak niewiem to napiszę że moja Dziunia też już chodzi od jakiś trzech tygodni- (a podobno miała WNM i miała być opóźniona ruchowo:baffled: nie wiem czy ci lekarze się pomylili czy co bo to aż niemożliwe, a ja przez pół roku ją ćwiczyłam w obawie przed MPDZ) - więc moja radość jest nieopisana. Może uda mi się wkleić do galerii jakiś filmik. Pozatym moją Małą dręczy gorączką byłyśmy nawet w szpitalu stwierdzili trzydniókę bo ją wysypało ale jeden dzień tylko nie było temperatury a teraz znów jest, sama już nie wiem czy to od zębów, bo idą wszytskie na raz w daw tygodnie wyszły cztery i następne w drodze. Bo wyniki wszystkie super, żadnej infekcji nie ma. Sądziecie że od zębów może być temperatura 38 st?

reklama
Do góry