reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Pryzybela no właśnie zaczęłam mu podawać leki na gardło. I chyba mam wrażenie ze troszkę mu to pomogło. To znaczy zaczął się uśmiechać i troszkę brykać. Ale kolacji nie zjadł. Dziś właściwie nic nie zjadł po za kilkoma płatkami i trzema łyżeczkami grysiku. Mleka też pić nie chce. Jedynie chce pić soki. No nic zobaczymy co dzisiejsza noc przyniesie. Narazie podałam mu przed snem vibrukol i mam nadzieję że lepiej prześpi noc maleńki.

Oki, Sylwia. Daj mi znać na maila: asiacur@wp.pl
No, ciuchy mogę wybrać na stronce. Już oglądałam i od dawna się zastanawiałam, czy nie kupić. Na razie nie mam czasu wybrać.A może też jakieś wyprzedaże będą:-p:-p Najpierw załatwię Ciebie :tak::tak::tak: Muszę sobie jeszcze kartę sobie wyrobić, żeby móc w razie co przelać ci kaskę, bo w złotówkach pewnie nie chcesz;-);-);-):-D:-D:-D:-p:-p:-p
Weroniczko, oby Tadziowi się polepszyło.

A tak w ogóle to co tu tak cicho? Gdzieś ta?

Wbrew moim przepowiedniom, dziecko mi usnęło o zwykłej porze :-)

Ja juz sie melduje. Nic wlasciwie nie robilam, troche gapilam sie w telewizor, troche na czworakach z malym itd...

Weroniczka- biedny Tadziu. Duzo zdrowka dla niego.

Sylwia- ja rajstopki w mothercare kupilam. Co prawda w sekcji dla dziewczynek, ale zwykle kremowe i bez zadnych dodatkow i falbanek itp, tylko zwykle najzwyklejsze.:tak: I jest ok.

A ciekawe jak sie goi glowka Ksawka Joanny...?:dry:

Asiacur kurcze, mnie będą wyrzuty sumienia teraz gryzły za to że Ty mi przyślesz a ja Tobie nie:baffled: a teraz jeszcze okres przedświąteczny:baffled: Przelewu nie ma sensu robic bo jest drogi:-(
Mam nadzieję że wiesz co mam na myśli:tak: jak się zdecydujesz na coś to wtedy ja Cię poproszę o rajstopki;-)

Alex ja kiedyś kupowałam w primarku, były białe. Ale kiedyś mi kuzynka z Polandii przywiozła takie z samochodami fajne i pomyslałam sobie że będzie okazja na wymiankę z Asią:-D

Weronika dobrze, że Tadziowi ciut lepiej, oby tak dalej:tak:

Sylwia nie pitol z tym sumieniem. Kto je ma?;-);-);-) Wybieraj rajstopy bez gadania:tak::tak:Ja też się na coś zdecyduję tylko muszę wiedzieć na ile ty chcesz, żeby cenowo było podobnie. Złotówy przeliczę na funty i będę wiedziała jak bardzo mogę poszaleć :-):-)
A u nas rajstopy są fajne. Filip ma chyba z 10 par różnego kalibru. Ostatnio kupiłam mu takie na frotce. Super na to zimno pod spodenki. No i różne wzorki są :-):-):-)

Bidula Stefania.Mam nadzieję, że to nie śmiertelna choroba, ani zakaźna;-);-);-)
A tak poważnie to kuruj się, co by Ci się polepszyło.

reklama
oj weroniczka!! dopiero przeczytalam!! biedny Tadzio!!
asia wlasnie najbardziej sie oplaca jak sa przeceny ale wtedy znowu ciezko za kogos zadecydowac...
100 lat dla Juli
i dla niej piosenka
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GQHg8_gVCxg]YouTube - partita moja julio[/ame]

Do góry