reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pula no właśnie jednak nie pójdziemy dziś na pomiary bo jak się dowiedziałam właśnie remontują i dopiero w przyszłym tyg

Kuba już pije z niekapka z aventa czasem troszkę się zakrztusi bo rzeczywiście mocno leci ale już załapał o co chodzi i jak robić mniejsze łyki
ale daję mu tylko picie z niekapka a mleko i tak z butelki pije

sylwa a może coś mu na żołądeczku usiadło i dlatego wymiotuje zrób mu dzisiaj sam kleik ryżowy z marchewką i nic innego mu nie dawaj no i mleko ale żadnych chrupek czy ciastek jak możesz tam u siebie kupić to z hippa jest taki keik ryżowy do picia z butelki doby na takie brzuszkowe sprawy

reklama
WITAM!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULECZKI
GRZECHOTKA to mówisz że się wyszalałaś dobrze że jesteś z tego wyjścia zadowolona:tak::-)
ALEX to miłej zabawy:tak::-D
SYLWIA zdrówka dla MARCELKA:tak:
A nasz kubek poszedł narazie w kąt za chiny nie chce z niego pić:-D:-D:-D
Zimno hoho ale słoneczko wygląda za chmur:tak::-)
MIŁEGO DNIA!!!!!

Sto latek dla Julki:-D:-)

hej hej:-):-D
asia- zapomniałam ,że Filipek też taki sprytny, a mój to leniuch mały puszcza szafek ale kroku zrobić ani myśli.
sylwia- ogromniaste gratulacje:tak::tak::tak:
alex- bawcie się dobrze:-)

A Łukasz nie chce pić z niekapka:no::no::no:, chyba kupię mu taki ze słomką, bo tego nie umie podnieść do góry tzn. chyba nie wie że tak trzeba. Prędzej pije ze zwykłego kubeczka oczywiście ja ten kubeczek trzymam. Ale za to już dwa razy zrobił kupkę do nocnika. To dla nas postęp ogromny:tak::tak:.
Dziś jadę po pracy do M. mam nadzieję ze mu lepiej.:-:)-(

Aga jak P się dorobił takiego zapalenia płuc? Szok...
Fajnie że Łukaszek już korzysta z nocniczka... :-):tak: a na niekapek też przyjdzie pora. A taki kubeczek ze słomką też mam w planach bo Julka i butlę i niekapek to na siedząco ciuma i nie wie że trzeba przechylić. Tylko jak widzę że ciągnie to ją pchnę żeby leżała... :-D

Ide kroić warzywka na zupe... :tak:

reklama
No, my juz wrocilismy. Oliwier padl jak mucha, chyba z nadmiaru emocji, hi hi :-D:-D
Wyglada to jak w takim figloraju, tzn maty mieciutkie i pelno rozniastych zabawek. No i oczywiscie mamy z dziecmi. Normalnie pani prowadzi zajecia, ale dzis jej nie bylo, wiec pojde za tydzien zobaczyc jak te zajecia wygladaja. A dzis to tylko kazda mam ze swoim dzieckiem sie bawila... Albo dzieci bawily sie ze soba a mamy gadaly. Ale moj mamisynek tylko na moich rekach siedzial. Popelzal po jakas zabawke i znow z zabawka do mnie....:sorry2: Chyba zdecyduje sie tam chodzic, bo przynajmniej przyzwyczaji sie do obecnosci innych dzieci. A tak to nie mamy niestety stycznosci z dziecmi, bo po prostu nikogo tu nie znamy...:sorry2::baffled:

Do góry