reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam

Buzka dla Juleczki

Sylwia fajowy masz suwaczek, bedziemy do 40 odliczac :tak::tak:

U nas dzis -5 st., musialam skrobac szyby w samodzie, buuuuu jak ja tego nie lubie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kiedy to lato :crazy:.

Milego dnia

O właśnie dal mojej Juleczki buziaczek w Pysiaczek. Idę dać... :-D:-D:-D

Już jestem. :-D:-D:-D

Jutrzenka no niestety zaczyna się skrobanie. My wynajmujemy garaż więc autko suchutkie :tak::-)

hej dziewczyny

sylwia no to już oficjalnie gratuluję suwaczka :-D:-D:-D:-D

paula gratki dla sprinterki:-D:-D

stefka ja pragnę jakiegoś fajnego ciucha z Uk tam fajne ubranka sa jakaś sukienusia może heheheh

a ja po sobotniej imprezce całą niedzielę chorowałam kara musiała być ale warto było:-D wróciłam chyba o 4 rano i potrzebny mi był taki wypad na miasto z dziewczynami można się trochę dowartościować że ze mną jeszcze nie tak źle i hehheeh jak się okazało nawet nie wyglądam na żonę i matkę to akurat nie ma znaczenia ale miło posłuchać komplementów:-D:-D
muszę to za jakiś czas powtórzyć choć pewnie R puści mnie za następne 2 lata heheheh

no u nas zimno okropnioe ja już rano po zakupy skoczyłam i z piesem brrrrr ale słonko ładnie świeci
idę dziś z Kubulkiem do lekarza na kontrolę zważyć zmierzyć coś nie ładnie wciąż kaszle

no miłego dnia

Hej:-)

Buziak słodki dla Julcii Wspaniałej:-):-):-)

Wiecie co, ja mam problem z Marcelem:-:)-:)-( Tak jak wam wczoraj pisałam wymiotował w nocy. Ja myślałam, że to przez tą pomarańcze. Wczoraj już nie dawałam mu żadnych takich rzeczy. Jadł tylko kaszki, obiadek i flipsiki i znów w nocy wymiotował:-:)-( Tylko raz ale zawsze.... teraz zrobił taką bardzo radką kupę:-( Wczoraj też taką zrobił ale tylko jedną rano więc nie można tego nazwac biegunką. I ogólnie cały dzień jest wszytsko ok tylko w nocy wymiotuje a rano tą kupę rzadką robi. I nie wiem co mu jest:-:)-:)-:)-(

Sylwia nie mam pojęcia od czego te wymioty i brzydka kupa :no: Obserwuj go jeszcze kilka dni i może do lekarza się przejdź.

Grzechotka to mówisz wyszłaś w końcu? Fajnie... Czekamy na pomiary mojego zięcia. My idziemy za tydzień we wtorek... :-):tak:

A od dziś trenujemy picie z niekapka. Z gumowego ustniczka ślicznie pije bo plastikowy tylko gryzła :baffled::-D Już dość picia z butelek. Duża panna niech z kubeczkiem sobie radzi :tak::-);-)

Sylwia nie mam pojęcia, moze idz do lekarza

Paula ja mam kubek z gumowym ustnikiem i Kuba juz go tak pogryzl ze az dziura a pic z niego nie pije bo mysli ze to zabawa :szok::szok:. Musze kupic jakis inny.

reklama
Ja mam AVENT. Mam zamiar się zawziąć bo roczna pannica doskonale sobie poradzi.
Tylko że troszkę za mocno leci z niekapka. Musi się przyzwyczaić. To w końcu trzy dziurki a nie jedna... ;-)

Do góry