reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
my juz po obiadku i kilentke miałam i teraz sie relaksuje a mała bawi sie na podłodze

JENY JUTRO SPOTKANIE:szok::szok::szok::szok::szok:ZOBACZE DOTE ZEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT UUUUUUUUUUUUUUUU:-D:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D NO NIE MOGE DOTE ZET HIHIIHIHIHIHIHI

Dotka wyczesana i wyszykowana na jutro

heh...no własnie myslę i myslę....czy ładnie uczesać czy jednak depilacja???
wiecie jak jest...kazdy lubi coś innego:-D:-p

Elcia a jak się okaze, ze jestem facetem:cool2:hehe....Ty nie zasniesz dzisiaj z tych emocji....:tak:;-)
Stefa no biedny to on nie jst...ma te swoje dyski i niech się cieszy....:-D

A co robicie? pewnie się obijacie,co???
Mój Najpiekniejszy Synuś spi....idę sobie kawkę zrobic...
Chce ktoś???
proszę:

Ostatnia edycja:
Hej:-)
Ja tez na miasto wybylam i naciagnelam P na plaszcz. Hurra, ale sie ciesze!:-) To juz jedna rzecz odkreslona na liscie rzeczy ktore strasznie mi sie ostatnio podobaly.
A teraz grzecznie siedzi w kuchni i gotuje pozny obiad, bo nas caly dzien w domciu nie bylo. Mam nadzieje, ze dobry...:-D:-D

Diana- oj biedna Ty jestes ze swoim:-(. Co za facet!:shocked2::confused:

Hej hej hej

jeny ale mam ochotę gdzieś wyjśc z domu spotkać się wypić orgazma hehehe

:-D:-D:-D, z tym orgazmem to mnie rozbawilas :-D:-D:-D:-D:-D

Diankus kurde wspolczuje, ja bym chyba ze strachu umarla bo bym myslala ze cos sie stalo :no::no::no:

Asia nie bylam nigdy na bielanach, to chyba druga strona Wawy niz ja bywam. Ja z reguly bywam w Centrum Handlowym Wilenska, Promenada ew. Arkadia ale to rzadziej.
Jak sie troche uspokoi wariactwo przedswiateczne to trzeba cos zorganizowac, no chyba ze sie uda w tym czasie co Kasia by bylo, tylko trzeba tak sie dogadac zeby znowu nie wyszlo jak porpzednio :tak::tak::tak:.

Asia, Pryzybelka ja mialalam mrowki na pocatku wiosny, wlazily mi przez sciane do spizarni (zrobily sobie tunel :szok::szok:), kupial RAJD taki fioletowy i psiuknelam podlegoe i to miesjce ktoredy wchodzily i po jednym razie pomoglo i mam spokoj. Ale tez mnie brzydza :no::no:, najgorsze bylo ze jak rano wstawalm i szlam do kuchni (graniczy ze spizarnia) i np zostawilam niedopita cole w szklance bo bylo ich w tej coli pelno :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ale RAJD je wygonil za pierwszym razem. Polecam.

Asia moj synek sie wczoraj i siostry stryjecznej bawil to uczona sluchaweczka i sie podobala. kupie mu na mikolaja.

Elcia nie Dota Zet tylko Dota ZLO nie zapominaj ;-);-);-):-D:-D

Dotka ja polecam na lyso albo jakiego irokeza sobie strzel i to w jakims ekstra kolorze. Niech kolezanki zobacza jak sie nosi w wielkim swiecie ;-):-D:-D:-p:-p

Dobra ide kapac malego bo chlopaki juz wode leja w lazience :-D:-D

Wpadne potem na imprezke :-D:-D

reklama
czy dzisiaj tez zapowiadacie imprezke???? bo niewiem czy kompa zarezerwowac bo T gra wieczorami szybko odpowiadac

Do góry