reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór

a ja wciąż zaganiana..od rana w zasadzie..i nawet nie jestesmy jeszcze do konca spakowani///mialam nadzieje ze okolo 22 bede juz w wyrku a tu raczej nic nie zapowiada ze wogole sie poloze a planujemy wyjechać okolo 2.

ela ja widze ze ty sie cieszysz ze spotkania..ale z dotą:-:)-:)-(wiec moze ja jednak nie przyjde...kurcze...:no::no:

cos dzis malo imprezowo u was ..chyba wszystkie zescie wczoraj przesadziły z alkoholem i organizm juz nie wyrabia...i wiecie tak sobie dzis myslalam w drodze do sklepu o wczorajszych naszych pogaduchach i powiem wam szczerze ze baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chciałabym bysmy kiedys mogly wszystkie się spotkac.
dota dala kiedys propozycje na przyszły rok i mysle ze trzeba bedzie to przeanalizowac i zacząć działac...bo wczesniej bedzie trzeba nianki zatrudnic do opieki bo jak wszystkie sie schleją....a jeszcze elcia towar zapoda to juz jazda bedzie na całego...;-)

no nic kochane, zycze wam udanego tygodnia.
buziaki dla wszystkich maluszkow i ich mamusiek:-)

reklama
Viki to może zoatań z nami! My się cieszymy baaaaaardzo z Twojej obecności!
No własnie Joasiu trzeba im zimne kubły na główki expresem powysyłać!

och Jutrzenko, Jutrzenko....co tam dzisiaj popijasz;-)

Viki to uwazajcie na siebie i do zobaczenia:tak::-)

A ja nie wiem co jutro ubrac....serio.....chyba nie pójdę....tylko musze zmyslic jakiś powód...kurde w dzinsach? chyba tak....sama sobie odpowiadam:-)

Asia to zdrówka:tak:
Joasia jak to wisniówka z sokiem bananowym? matko co za mix...toniech juz bedzie Magdalenkowa żubrówka...heheh

reklama
no to stawiam kolejkę

picture.php

Do góry