reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja dzis podły humor, zabije tego dziada, zakopie, potem odkopie i jeszcze raz zabije :angry:
poszedł sobie wczoraj po pracy z kolegami na impreze, wrócił rano, wcześniej wyłączył tel, nic mi nie powiedział :wściekła/y:najgorsze to, że jak ja chcialam iśc to trzy dni go prosiłam, płakałam, aż moja przyjaciołka musiała interweniować i siłą mnie z domu wydarła :wściekła/y:
nie chodzi mi o to, że był na imprezie podczas gdy ja jak zwykle z dzieckiem :dry:tylko o to, że się zachowuje jak gówniarz, a jakby nie pamiętał to ma rodzinę i kawalerem juz nie jest jak ci jego durni kumple :angry:
spał do 13 :shocked2:teraz wstał i poszedł sprzątać auto bo powiedział, że naszego jazgotu nie może słuchać :szok:bardzo sie cieszę, że łeb mu pęka i się źle czuje :-D:cool2:
uff, przepraszam za epopeje ale jestem wściekła :dry:

nic wiecej nie napisze bo az sie telepie :angry:

reklama
paula no to my jestesmy juz rok na takim etapie, nie wiem czy to minie :dry::angry:

poza tym moje włsoy wyszły bardziej rude niz brązowe i źle sie z nimi czuje :dry: ale dobrze, że nie wypadły :-D:-D

No i po zakupkach. Kupiłam Filipowi telefonik uczący fishera i oczywiście mały jest nim mało zainteresowany. Ech... Co ja z nim mam;-)Najlepsze butelki, papiery itp.
Jutrzenka z Bielan jestem. No, zawsze można się spotkać na kawkę. I też w weekend mi pasi. Z reguły w każdy. Zostawiam to do przemyślenia i przeanalizowania.:-):-):-)

Wiecie co, też bym gdzieś wyszła. Nie pamiętam już jak się pije piwo w pubie, bo tak dawno nie byłam. A kiedyś takie rozrywkowe życie się prowadziło. Nawet do kina bym poszła na nowego Bonda. Ale nie ma z kim Gnomka zostawić. Ech... Poczytałabym też sobie książkę... Ech... Powzdychać pozostaje...Ech... ;-);-);-);-)

Gratisony dla Pabla. Trzy zębole w jedną noc. No, no, toś się chłopie postarał.

Pryzybela ja też mam mrówki. W łazience. Powyłaziły jak kaloryfery zaczęły grzać. Takie malusie. Normalnie nie wiem, jak się ich dziadów pozbyć. Masz jakichś sposób. Gruntowne porządki nie wystarczyły. Nawet szorowanie domestosem, bo myślałam, że je zapach odstraszy. Ale gdzie tam. Spacerują sobie po umywalce w najlepsze. I nie wiem skąd wyłażą.

Idę napić się kawy, bo padam.

asiacur wzięłam Nele na kolana przy komp i zobaczyla zdj Filipa z podpisu i zeczela sie smiac i klaskac w raczki :-D:-D ale ma wielbicielkę :-D ;-)

Julka na każde zdjęcie tak reaguje...

Asia kup taką kratkę na owady. Ja wsadziłam za szawkę bo mi po kuchni łaziły takie właśnie małe i nawet śladu po nich nie ma od dawna... tylko żeby się Fifi nie dostał do tej kratki ;-)

Anula to pracujesz w soboty popołudniami?

reklama
No kobity ja pracuje w sobote i niedziele od18 do 22 w pizza serwis robie salatki hi hi...Powiedzcie mi jak to zrobic zeby zdiecie mojego malego pod tekstem sie wyswietlalo tak jak wasze pociechy:confused:

Do góry