reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-DWitam

Asia przeoczylam to co pisalas, z tymi moim pobytami w Wawie to jest tak ze jestem zawsze z R i on ma to do siebie ze kupujemy co mamy kupic i do domu :wściekła/y::wściekła/y: bo on nie znosi takich wyjazdow a jak jade na wyprzxedaze to z jego bratem i jego zona a moja przyjaciolka z dziecinstwa wiec wtedy nie bardzo bym mogla.
Mozna by cos pomyslec i sie w Wawie umowic, moze Paula by se pisala i Kasia jak bedzie w kraju (poprzednie spotkanie nie wyszlo ale nie trzbea sie poddawac :-D:-D).
Tylko w moim przypadku to weekend by pasowal bo ja do 16 pracuje i zanim sie przebije do wawy do prawie 18 i juz pozno jak na wyjazd z malym. Ale trzbea cos pomyslec bedzie bo bardzo zaluje ze porpzednio nie wyszlo.

Kasia bedzie w grudniu chyba w Polsce ale grudzien to straszne wariactwo i pewnie tez nic nie wyjdzie. Pewnie wieksze szanse w przyszlym roku. Trzeba cos pokombinowac.

Asia w ktorej czesci Wawy mieszkasz??

Dotka wyczesana i wyszykowana na jutro ;-);-):-D:-D:-p:-p

Magda :-D:-D:-D:-D:-D

Viki gratki, ile zebolow w Pablowym buziaku :tak::tak:

Stefka a czego Ty tam uczysz ze dizeciaki :szok::szok:, chyba nie orfografii :-p:-p:-D:-D

reklama
Hej !!!

Dzięki Dziewczyny za wczoraj, upłakałam się ze śmiechu:-D:-D:-D. Kaca .... hmmm ... nie mam, więc z głową nie jest źle! Za to popękane serce boli jak cholera:angry::angry::angry: No i pogoda do bani - chyba już do reszty zeświruję w tym domu przez ten długi weekend!

Ps. "Szanowny" małżonek się nie odzywa ... he ... to się nazywa podejście do problemu:wściekła/y:

Miłego weekendu:)
Może wieczorkiem znów jakaś impra się na forum rozkręci???

dzien dobry :-):-):-):-)
dziewczyny powiem wam jedno jestescie szurniete:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale cieszy mnie to bardzo poniewaz jestesmy wszystkie do siebie podobne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co do towary to kazda z mojej paki dostaje towar regularnie ,taki sam , i w takich samych ilosciach:tak::tak::tak::tak::tak:
a to ze jedna juz dawno wyczerpała limit miesieczny swiadczy tylko o jednym........:-D:-D:-D:-Dze za duzo pali hihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziaczki dlatych co ich główki mówia ała
i gratki dla Juli i Kubusia zabąlka i dla Pablusia
ide robic pizze

Hej, hej!!! Co tam pijaczki?
Ja już po zakupach, stary na rybach trenuje bo jutro ma zawody :-D Jula może uśnie... Nie wiem... Babcia do mnie dzwoniła żeby na obiad przyjść ale tak mi się nie chce... :no::no::no: jeszcze mnie będzie zmuszała do jedzenia... :wściekła/y:nie znoszę tego!!!

Dziewczny, ale sie rozpisalyscie wczoraj!!!! Malo nie plakalam ze smiechu jak to czytalam:-) Niezla faze mialyscie imprezowiczki!!:-D:-D:tak::tak:

Dzisiaj sie tylko przywitam i milego (chyba dlugiego:)???) weekendu zycze!!
Troche mi ciezko pisac, bo znow jakis cholerny bol w plecach dostalam (jakos pod lopatka) i ciezko mi sie czasem ruszac, ale mam nadzieje, ze przejdziee bo ostatnio mnie dlugo nie trzymalo...Tak jakby mi sie jakis miesien napial i jeszcze bol do prawej reki promieniuje... A wnerwiona jestem, ze szok bo zaplanowalam na dzisiaj duze porzadki....Musze cale mieszkaie przetrzepac, bo mrowy sie nam zalegly w tym cieple, a najgorsze, ze badziewia rurami przechodza od sasiadow i ciagla walka jest, a mnie to tak obrzydza, ze szok! Ble....

Ale Grudniakom zebolki powyskakiwaly! Super! Moze i mojej sie w koncu cos jeszcze wykluje, bo paluchy wcina;-)

Aaa i witam nowa kolezanke!!!:-)

No właśnie Pawełku gratuluję ząbków. Tak trzy na raz wyskoczyły... super!!! Klwiaturka się zapełnia...

Pryzybela oby ból puścił. Może nich Cię mąż pomasuje to pomoże... ;-)

hej

ja juz tez pozakupach, kupilam sobie bluzke i rybaczki na poniedzialek do pracy

A i jeszcze kupilam warzywka i robie salatke bo jutro siostra z mezem i dizeic\mi przyjdzie na cos mocniejszego :szok::szok::szok:, tzn panowie beda sie goscic a siostra kierowca a ja opiekunka do Kuby jak sie "dziad" rozluzni :-D:-D:-D:-D. A;e jakiegos lyczka zlapie :-D:-D:-D

Ide kroic to czego nie trzeba gotowac :tak::tak:

Milego dnia

hej wariatki

ale się naczytałam ho ho:-D:-D dawno juz tak wesoło nie było oby tak zostało teraz smutne dni pochmurne to może chociaż BB bedzie nas pocieszać

aaa Kuba mnie właśnie w nogę gryzie hehhe:-D:-D

gratki dla Pawełsona :-D:-D

a ja wczoraj się z R pożarłam ale łyknełam persenik i już sie nie kłóciłam w d go miał oi sobie film oglądałam dali nam w promocji do pooglądania programy hd HBO Canal+ itp więc fajne filmy można pooglądać niesety tylkko przez miesiąc potem zabiora a jeden program 20 zł kosztuje

ale też mam ochotę cos sie napić ojej jaka mam ochotę a najlepiej pójśc sobie gdzieś na jakąś uchlewajkę ale niestety nie ma z kim :angry:
jeny ale mam ochotę gdzieś wyjśc z domu spotkać się wypić orgazma hehehe

reklama
Do góry