reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A mój skarb już śpi wykąpany najedzony:szok::szok:nie pamiętam kiedy tak było:tak::-D
DIANA masz z tym swoim chłopem ale miejmy nadzieje że w końcu dorośnie:tak:
VIKI gratki dla PABLA za ząbki:tak:;-):-)
ALEX widzę że zakup udany to dobrze:tak::-)
Ja też chętnie bym wyszła ale może teraz się uda wnuczka z dziadkiem zostawić trzeba nad tym pomyśleć:-p:-D
Ja też lecę pod przysznic:-D

reklama
Ja jestem!!!

Właśnie odprawiłam "cudownego" męża z kwitkiem ... bo się pojawił chwilowo, a że skruchy zero ... to twarda byłam! He ... chyba pierwszy raz w życiu;-)
Mam nadzieję że coś dotrze do tej jego pustej pały :baffled:

To co dziś pijemy???
No i kto stawia???

Ja to mogę najwyżej postawić oczy w słup. Piję teraflu, bo tak mi zatoki napieprzają, że chyba mi łeb odpadnie.:szok::szok::szok::szok:
Z tymi facetami to jest kuźwa dziwnie. Ja się jednak nie mogę dogadać z moim. Dziś mało co w łeb nie dostał tymi kwiatkami, które wczoraj przyniósł. Noż taki gupi jest, że nie wiem. Ale olew totalny. Persen jakby co, to jest ;-);-);-);-)

Jutrzenka, Arkadia ode mnie rzut beretem. Ja znów w rejony wschodnie się nie zapuszczam, bo bliżej mam właśnie Arkadię, Złote Trasy, Wola Park czy Centrum Bemowo. Najczęściej jestem jednak w Arkadii. Hehehe, brzmi tak, jakby mnie można było codziennie tam spotkać. Ale, ale... Kiedyś był taki czas, że byłam tam codziennie w Liroy Merlin jak robiliśmy remont. Później miałam awersję do tego zielonego sklepu. ;-);-);-);-);-)
Musze wypróbować ten RAID. Mnie mrówy na szczęście nie brzydzą, ale wolę mieszkać bez dzikich lokatorów.
No dziewuszki życzę imprezki bez kaca :-):-):-):tak::tak::tak:

No Moje Drogie??? Coś mi się zdaje, że z imprezy dziś nici...:-(
Ja mam dziś jedynie sam soczek pomarańczowy, więc nie ma czym częstować;-)

Kurcze ... Wiktor coś się znów zrywa ... chyba kolejna bajkowa noc mnie czeka ... z księciem na ręku:-(

no ja tu z nadzieją że jmpreza na całego a tu prawie cisza
Ja mogę polać żubrówką i sokiem jabłkowym ;-)

ale tez bym raczej wyszła bo mi już te moje "4ściany" obrzydły

tym bardziej że K. ma wychodne
a jeszcze na odchodnym poprosił żebym już dziś nie włącząła komputera i spać poszła :baffled::-D:-D:-D:rofl2:
śmieszne

a na mrówki polecam faratox bo nie odstrasza mrówek tylko uniemożliwia im rozmnażanie się, więc w niedługim czasie jest po mrówkach...w ogóle :tak:

dobra ide wykonać telefon jak wrócę ma się tu już gwarno zronić !!!!

reklama
znając możliwości koleżanek to pewnie za dużo i za szybko ... więc czekamy, może się ockną zanim pójdziemy spać

Do góry