reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

siemka!!!!!!!!!!!!!!!!11
pijaczki jedne hahahahaha

mój męzus pojechał opony wymienić..tak na wszelki wypadek gdyby nas nad morzem zima złapała...
dota - V mówi ze zimno u was jak cholera........... mam brać kombinezon dla pawła czy kurtka wystarczy????

a mój mały terrorysta dziś zrobił nam niespodzianke i wyjaśnił swoje wybuchowo grzechotkowe zachowania w ciagu ostatniego tygodnia...przez jedną noc wyszły mu 3 zęby:szok::szok::szok:
ufff mam nadzieje ze teraz bedzie juz mial lepsze dni...

dobra ide cos ogarnąc bo pozniej musze nas spakowac..jeszcz ena zakupy pojechac a po południu kochani teściowie przychodzą...brrrrrrr
milego

reklama
Hello,
No to Pablus teraz da odpocząć Mamusi :tak: Gratulacje!

U nas w nocy co chwilę pobudki były. K. mnie wkurzył bo zamiast wstać do dziecka to mnie szturchał i pyta : "co on może chciać o tej porze" rozbrajające :baffled::-D

No ale przed nami wspólny weekend liczę na to, że sobie odpocznę - naiwniara :sorry2::-D

No to co...życzę nam wszystkim super udanego weekendu !!!

Cześć laski!
Poszalałyście wczoraj, co?
MONIA, a nie mówiłam, że BB najlepsze na deprechę?:-):-):-):tak::tak::tak:
Poza tym to nie wiem co. Filip jest taki strasznie marudny, że szok. Ciągle wyje, jęczy i marudzi z przerwami na krótkie drzemki.
\A mnie łeb napitala, a nie piłam:szok::szok::szok:

Hello,
U nas w nocy co chwilę pobudki były. K. mnie wkurzył bo zamiast wstać do dziecka to mnie szturchał i pyta : "co on może chciać o tej porze" rozbrajające :baffled::-D
hehhe....Mgda Tobie nie do smiechu ale ja sie uśmialam....dobre:tak:U nas ja tak robie....heheh....W nocy sobie odpczywam:tak:

No i witajcie:-):-):-)

Wczoraj Monia z Jutrzenką ładnie rozkreciły imprezę....hehh:tak::-D

Viki no nie wiem, ja małego ubieram w kurteczkę...zalezy jak jest przyzwczajony...dziś cieplej,śloneczko świeci....ale jak bedzie jutro czy za parę dni?...wszystko może sie zmienic:tak:No i gartulujemy ząbków:tak:
U nas wyszedł 8 zabek....ale nie umiem zmienić obrazka, to mąż w paint-cie malował, niech teraz zmienia:-)

I co tam jeszcze?
Myślałam o tym naszym zlocie w przyszlym roku.
Jezeli Pryzybela bedzie jeszcze w Polsce to może w czerwcu sie spotkamy, zawsze jest długi weekend połaczony z Bozym Ciałem...jest troche czasu,tak wiec pogadamy o tym wiosną,zeby też laski z UK mogły sobie zaplanować jak będą chciały:tak:to tak wstępnie...My bedziemy mieli kawałek na Dolny Śląsk tak więc raczej zostaniemy na noc....ale teraz jest tych róznych kwater, tak więc zawsze coś się znajdzie....

A teraz jutrzejsze spotkanie::-)
C H Alfa, godzina:13:00
1 pietro, spotykamy sie przy Smyku
(jak wyjdziecie z windy to musicie iśc prosto,prosto i bedzie Smyk:-))

to na chwilkę obecną tyle....biore się za sprzatanie....paaaaaaa:-)

Ostatnia edycja:
No, wypracowania sprawdzone, ufff (jeszcze klasówy). Czas teraz na zakupy.
Ojej, moja głowa :-:)-:)-:)-(
Może jeszcze poprasować by się przydało. Chętna któraś jest?:-):-):-);-);-);-)

Hejka :-) Ale rzescie daly czadu wczoraj. :szok::szok: Mialam czytania na caly ranek :tak::tak:. Ale fajnie, ze watek sie ruszyl troche, tylko mi szkoda, ze ja juz w lozku bylam...:sorry2:

Milego spotkania dziewczyny. Bawcie sie dobrze i nie rozniescie centrum...:-D

reklama
ja to wczoraj na oparach od was jechalam bo az mi chustawka wyszla zamiast hustawki !!
ehhh milego weekendu!!!!
dota ten twoj stary to jest biedny. teraz sie nie dziwie ze po dyskotekach dla malolat lata :))
magdalenka guru rulez !!

Do góry