reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia gadaj!!! Ja słucham .... :tak:

No nie mogę ... Jutrzenka dalej swoje!!!

A tak z innej beczki ... kupiłyście już może swoim Szkrabom kombinezony na zimę, bo ja chodzę i chodzę i strasznie mały wybór...

No nie mogę Jutrzenka :-D:-D:-D
suwaczek_2705214.png

Nadal trzy widzisz?? Hmmm, może za mało jeszcze wypiłaś ;-):-p

:-D:-D:-D

Dobra laski ja uciekam bo Kuba sie wierci od tego mojego smiechu i stukania w klawisze :-D:-D:-D:-D, a rano trzeba wstac :-:)-(

Dobrej nocki, stosukowej :-D:-D, u mnie odpada bo sama spie, o chyba ze :szok::szok::szok::szok::szok::-p:-p:-p:-D:-D:-D

Jakbysmy sie spotkaly to niezla jazda by bylo, najlepiej na slubie naszej jednej kochanej kolezanki :-p:-p:-p

Kasia wyraznie widze trzy

Monia ja kupilam w smyku za 79, dobra cena jak na smyk, u mnie w sklepach drozsze.

Do jutra

Hmmm ... i po imprezie! Mnie też się winko skończyło:-(
No nic ... spadam do mojej szarej rzeczywistości ... ( i pustego łóżka) ...
Dobranoc:)

Jutrzenka zawsze do listonosza można zadzwonić ;-):-p
Monia my już mamy trzy kombinezony:-p Mamy takiego farta, że Patryk Sylwii szybko rośnie i wszystko później do Oliśka trafia :-) Plus jeszcze jeden w Polsce mamy :-)
Oj jakbyśmy się spotkały to by później o nas głośno na całą Polskę było :-p:-p:-p
Dobranoc Kochane jakbym była bliżej to bym Was piwkiem poratowała coby samej nie siedzieć;-) Sama nie piję, ale T. kupił zgrzewkę, bo jutro na weekend do nas znajomi z Londynu przylatują :-)

witam

oj nie pospalam dzis bo tylko do 7.30 a po polnocy zasnelam :no::no: i do tego glowa mnie znowu pobolewa przez ta cholerna pogode.

Paula juz dzis masz dkbry suwaczek :-D:-D:-D

WITAM!!!!
Ja też się nie wyspałam wstałam o 4.00 dziada wyprawić dopiero sobie drzemkę zrobiłam a tu finito bo maluch już buszuje....
Ale zimno brrr
VIKI ja wczoraj padłam:-pżartuje K się przebudził i musiałam iść:-p:-D
DOBRA DZIEWCZYNKI idę dzidzi ubrać i nakarmić:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!
Ale się uśmiałam super:tak::-D

reklama
Do góry