reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia ja kupuję ciuszki na allegro, tzn część bo większosć mam po chrześnicy która ma teraz 2,5 roczku. :tak: Jeju to taka oszczędność jak się ma choć cześć ciuszków w spadku :-D wyfilowałam troszkę ciuszków super jakości w ciucholandzie, cześć nowa:tak: to nie wstyd :-D a własnie tak jak piszesz superowe są jakościowo o cenie nie wspomnę hihihi... :-D:-D:-D
No i życzę Filipkowi ząbków. U nas jak ma wyjść to taka jak by gólka się robi i potem ciach ząbek na wierzchu :tak: właśnie wczoraj czwarty wyskoczył :tak:

reklama
To fakt u nas ceny ciuszków są strasznie wysokie....My kupujemy w H&M, w Smyku i Reserved....no mamy go tylko jednego to tak jakoś nie żaluje małemu....No i kupujemy też dużo na wyprzedażach:tak:Wszystkie za małe ciuszki pakuje i zawsze bede miała juz dla nastepnego urwisa....tak więc jakaś to inwestycja juz jest....;-)

asiacur ja jestem stałą klientką tzw szmatex-ów :-) nela ma kilka rzeczy ze sklepu, to co dostała od kogoś w ramach prezentu :-p czasem cos na allegro zamowię ;-) wszystko co male idzie dalej w rodzinę, nawet nie marzę że to kiedys wróci, nawet jeśli to sobie wyobrazam w jakim stanie :dry: no ale trudno ;-)
ja dbam o te jej rzeczy, jak cos poplami to zapieram w odplamiaczu i te jej ciuszki są w bardzo dobrym stanie :cool2: no ale szwagierka juz nie jest taka :confused:

dorota to duzy plus...to znaczy to info o tym nastepnym urwisie..bo jak dobrze pamietam jeszcze niedawno nie chcialas przezywac porodu po raz kolejny...w sumie to do tej pory chyba o nim nic nie mowiłaś....

ale teraz chyba juz czas wyleczył najgorsze rany:tak:
ja po urodzeniu damiana powiedziałam nigdy wiecej..mowiłam , ze adoptuje dziecko. chociaz powiem wam szczerze ze cały czas od kilku lat chodzi mi to po głowie....
hmm moze za jakiś czas....

a co do ciuszków to u nas róznie...
duzo miałam po damianie. przeleżało w kartonach 7 lat....echhh ale nic się nie zniszczyło.tyle ze pablo jest innej budowy tzn jest dużo grubszy tak wiec np teraz nosi ubranka w ktorych damianek chodził mając 15/16 miesięcy hehe
tłuścioszek mój :-)mam nadzieje ze jak zacznie chodzić to zgubi te kilogramy:zawstydzona/y:

a kupujemy tez na wyprzedażach, poza tym jak sie trafi i jak mi sie coś spodoba...
ale chyba najczesciej tak jak dota, chociaz lubie jeszcze sklep kapp ahl, tyle ze w tych sklepach ceny z kosmosu.
na allegro tez kupuje, bo niestety moj pablo jak typowy facet nie lubi chodzić po sklepach...:wściekła/y:

Hehehe to ja się zachowuję jak typowy facet, bo też nienawidzę łazić po sklepach i kupuję sobie ciuchy tylko jak muszę ;-) I to też biorę w ciemno, nigdy nie chce mi się nawet mierzyć byle jak najszybciej skończyć zakupy :-p Zupełnie co innego jak mam coś Młodemu kupić, wtedy przebieram, wybieram i wybrzydzam :-)

Viki to prawda coś w tym jest...moze głośno o tym nie mówie....ale gdzieś tam w podswiadomości myslę o kolejnym Szkrabie:tak:

I mam dobrą wiadomośc: Byc moze zjawi się Aneczka z chłopcami:tak::-)
To by była 4 grudniaków...hehe.....ale fajnie!!! Własnie wrócilismy z Alfy i byłam zobaczyć ten plac zabaw, jest takie specjalnie miejsce dla takich maluszków jak nasze....pileczki, miejsce do raczkowania, jakieś przeszkody....ładnie to wygląda:-)
Weroniczka tylko sie nie denerwuj....

A co tam u Was??? po kalcji ciotki???:confused:

Miłego piątkowego wieczorinku;-)

hej
ja na chwilkę bo mi zaraz bateria padnie

viki gratulacje dla Pawełka ja jeszcze nocnika nie kupiłam ale wydaje mi się że będzie jak u jutrzenki po sekundzie myk z nocnika:-D

viki i żebys wiedział że wybuchowa heheheh

paula no ta twoja Julcia sie szybciutko rozwija brawo za takie odległości pokonane
Kuba jeszcze nawet sam nie staje no zdarzyło mu sie kilka razy ale na tym koniec ale czekam cierpliwie

my kupujemy pampersy 4+ ale słyszałam już wcześniej że te biedronkowe są nienajgorsze kiedyś kupiłam huggisy ale Kuba miał po nch odparzony tyłek więc wróciliśmy do pampersów i jakoś nie chcę ryzyowac znowu

co do ubranek to ja kupuję w komisie duzo ciuchów dla Kuby nowiusienkie markoweciuchy o połowę tańssze nowe kupuję tylko body rajstopki skarpetki takie bieliźniane rzeczy a tak raczej używane czasem jak mi sie cos spodoba kupuję w h&m albo w smyku a ostatnio kupiłam 4 body w carrfurze za 25 zł czyli nieźle

a u nas pojawiły się kolejne dwa zęby dwie górne 4 razem już 10:szok::szok::szok:

Kasia :-D:-D:-D może Ci ta zgaga na trochę dłużej zostanie. No tak do lipca co??? :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Jeszcze co do ciuszków to u mnie w mieście są tylko dwa sklepy z ciuszkami dla maluchów :dry::dry::dry: niestety... :-:)dry:

Grzechotka no moja Julka do szczupłych nie należy więc myślałam że prędko nie pójdzie a tu proszę Kluska co i rusz więcej kroków sama robi...

reklama
Do góry