reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha twój post o zgadze ma nr 2 tys :-)
grzechotka neli wychodzą wszystkie czworki na raz :dry: juz myślalam ze tylko ona tak szaleje z tymi zębolami :-D

dziecko w końcu zasnęło :dry: dziś musze zrobic te wlosy :happy2:
P. ma jutro wolne :-( nienawidze jak on jest w domu bo mi tylko psuje dzień :dry: no ale zapowiedział, że zamierza wysprzątać auto i garaż więc nie jest żle :-)

miłej nocki kobitki :cool2:

reklama
Paula no co Ty??? Juleczka szczuplutka.... i taaaaaka zdolna:tak::tak::tak:

Grzechotka wow! co ty Kubusiowi dajesz,ze ma tyle zabków:-)gratulacje:-)

No i mam wiadomośc od Aneczki, bedzie z chłopcami na 100%....Ale nam się zrobił zlot...heheh:tak::-)

A wiecie w 5 10 15 są przeceny 70% i to wszystko jest przecenione....:tak:
Idę na piwko....pa:-)

Hej

Kuba spi od 20 a ja siedze i pije winko z mrozonymi owocami :tak::tak:

Paula to ile zabkow ma Julka 3 czy 4 :-p:-p:-p

Grzechtoka 10 zebow, wow moj idol normalnie

Kasia :-D:-D

A ja z ciuszkami to roznie. Czesc ubranek typu spiochy body mamy po R brata corci. Teraz juz mniej bo ona ma sukienki i takie babskie ciuszki ale takie mniejsze to duzo mielismy. Poza tym takie ciuszki wyjsciowe to kupuje na wyorzedazach w Smyku, 5-10-15, Reserved i innych. A body kupuje czasami w Carrefourze te co pisze Grzechotka , po 25 za 4 sztuki ale sa naprawde fajne, moje ulubione body, mialam we wszystkich rozmiarach. A i mam jeszcze troszke rzeczy po siostry synach tylko ze to takie po domu bo sprzed dobrych kilku lat i juz nie takie fajowe jak teraz sa w sklepach.

Viki o adopcji tez myslalam to i duzo zwlaszcza ze poronilam 2 ciaze. I nie wiem czy jakby juz 2 nie mogla miec to bym sie moze zdecydowala. Moj R jest bardzi na tak.

U nas ciuszki rzeczywiscie sa o niebo tansze w porownaniu z Polska, dlatego zakupy w nawet najlepszych sklepach to wydatek na prawde groszowy....:tak::tak::tak:. A gdy sa wyprzedaze to juz w ogole...:shocked2::tak::tak::tak:

No gratki dla grzechotkowego Kubulka!! Wow, 10 zeboli!!! :szok::szok::szok::szok::szok:

A widze ze tu sie raczycie piwkami i winkami..? Dobrze Wam.... fiu fiu. A moze ja tez bym cos malego wypila...?:confused::dry:

Kasia zgaga powiadasz????:-D:-D:-D:-D To który lipiec????

Dota czy mogłabys juz mnie nie drażnic tym Waszym spotkaniem?:confused: Zazdroszczę Wam ze hej, tym bardziej, że do Alfy to na piechotkę mogłabym pójsc jakbym była w Gdańsku:-:)-:)-(

Anula witaj:-):-)

Paula gratulacje dla biegającej Julki

Dla zębatego Kubusia również:tak: U nas tak jak trzy miesiące temu wyszły dwa tak cisza na horyzoncie:confused::sorry2: Aż się boję jak on będzie to przechodził skoro taka długa przerwa:-(

Diankus z Ciebie niezła agentka jest:-D:-D:-D zawsze mnie Twoje posty rozśmieszają:-D:-D

Paula...no nie do końca zaktualizowany ząbkowy suwaczek...zerknij dobrze ;-)
Kubuś Gratki - 10 ząbków to już coś!
Julka zdolna bestio!
Kacha no moze bez zgagi ale do lipca :-D
A my amy prawie wszystkie ciuszki ze spadku, i garstkę z prezentów. Więc nie musze latać i kupować. Bo ja niecierpię robić jakichkolwiek zakupów!

reklama
Do góry