reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dotka biedna psina :-D:-D:-D

Diankus specjalnie to nie ma co jechac, ja do Wawy tez mam ok40 km ale niektore rzeczy sa duzo tansze niz u nas :wściekła/y::wściekła/y: o dziwo :szok::szok:. Takze po kilka rzeczy juz warto pojechac np prezenty.

Ach ciezki grudzien mnie czeka urodziny R i Kuby, urodziny siostry syna, imieniny tescia plus do tego gwiazdka i 4 chrzesniakow plus dwojka dzieci ktorym kupuje mimo ze nie chrzesniaki, az nie chce myslec ile kasy pojdzie :no::no::no:. A jeszcze zeby chociaz wiedzeli co chca od mikolaja to bylaby polowa sukcesu :tak::tak: a tak to znow kilka dnia na zakupach jak co roku zeby cos kupic :szok::szok:

Paula gratki dla Julci, Viki i dla Pawełka tez.

Moj sie dzis zapomnial i wzial zabawke w obie rece, postal kilka sekund i bach na pupe. On ostrozny jest wiec sie trzyma. Tylko czasem sie zapomni.

Weroniczka wspolczuje :no::no:, nie znosze prac w reku a w Twoim stanie to wogole niewskazane.

Maly pospal cale 1,5h to koniec spania na dzis. Poczekam do 19 i go wykapie to pewnie szybko padnie :tak::tak:.

A ja dzis sama bo R ma 24h sluzbe i bedzie rano. Takze meldowac sie wieczorem bo bede sie nudzic :-D:-D

reklama
Bylismy troche w miescie. Ludzie juz jak szaleni za zakupami swiatecznymi ganiaja :szok::szok:. No, ale jak Jutrzenka mowi, tyle trzeba wszystkim kupic, ze nie ma sie co dziwic, ze ludzie juz na 2 miechy przed gwiazdka ida na zakupy.

Weronika- wspolczuje z pralka :sorry2:
Paula- no to Julka zdolniacha!:tak::tak: Moj jeszcze sie nie puszcza.
Dota- Krzysiu smieszny:-p maly lobuziak. ;-):-)

JUTRZENKA jasne że mam was i będę siedzieć a samotna nie będe bo jest Ksawek:-p:-Di wy a od dziada odpoczne:-p:-D
DOTKA KRZYŚ terorysta jak mój Ksawek tak kota maltretuje ino mu kudły lecą:-p:tak::-D
PAULA to super że JULKA już tyle potrafi gratki dla niej:tak:
WERONICZKA współczuje pech to pech....
VIKI dla PAWEŁKA też gratki:tak:
A ja też mam kawał do sklepów bo 50km a 15km mam do sklepu tylko Biedronka i Kaufland i nic więcej,,,,,
A mój smerf teraz śpi już godzinkę pewnie znowu pójdzie póżno spać....

weronika juz biegne Ci pomóc bo ja lubie prać w rękach :sorry2:

a z zakupami to u nas tez cyrk bedzie na swieta :dry: nela ma urodziny wiec kasa pojdzie, potem wielka wspolna wigilia i 5 siostrzenic p. wszystkie w wieku 0-4 lata wiec tylko zabawki no i jeszcze moj 9cio letni brat :sorry2: i jeszcze na poczatku stycznia P. ma urodziny :dry: rany, i mamy w grudniu ubezpieczenie za auto zaplacic :confused: 1300zł! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zaczynam grac w lotka :dry: wszystko z jednej wypłaty :szok:

dzięki :-);-)

Jutrzenka
u nas też sporo imprez. W Andrzejki mój Tato ma imieniny potem mikołajki, 18 Julki urodziny, 19 D imieniny, 20 mój tata ma urodziny, 24 moja mama Ewa imieninki, no i oboje mamy po chrześniaku więc lepszy prezent, Darka siostrzenica dodatkowo i moja siorka. brrr.... :dry::-( trzeba się trzymać za kieszeń...

A mnie w poniedziałek czeka robota bo pół świnki kupujemy i trzeba będzie podziabać na mniejsze kawałki i popakować do zamrażarki :sorry2:

Weroniczka może szanowny mąż Ci pomoże :sorry2: współczuję bo mi też się pralka w sierpniu popsuła i to był koszmar... :-(

PAULA łał to rzeczywiście masz troszkę tych imprez:tak:
JUTRZENKA i DIANA wy też:tak:
A ja mam tylko Andrzej to mój tata,mikołaj Ksawek i Klaudia moja mała siostra,gwiazdka oraz roczek i idę za chrzesną ale nie wiem co będzie bo nie chcą powiedzieć i dowiem się bo już na dniach:tak:

Paula Szanowny mąż późno wróci. A ja dotegp jeszcze muszę nas spakować bo jutro wcześnie rano wyruszamy na długi weekend na wieś.

weronika współczuje...

u nas tez imprezowy grudzien bo maz, ja , damian paweł wszyscy mamy urodziny do tego mikolaj , swieta....echh szkoda gadac;-)

a pablo dzis sie ślini jak jakis buldog.....do tego jakas dziwna kupa...stawiam na zęba bo juz kilka dni temu myslalam ze sie przebije bo ma cale popuchniete dziąsło a on uparty meczy tego mojego dzidziusia...

powiem wam ze ząbkowanie strasznie męczy pawła. kazdy zabek do tej pory wychodził okropnie i pablo kilka dni przed był nie do zniesienia..jak grzechotka przez@:tak:bo ona jakas taka wybuchowa zawsze hehehehe

no dobra ide do maluszka bo starszak na karate:tak:

paula tez bym wzięła połówkę świniaczka ale jeszcze na poł z mamą no ale zepsuł nam sie zamrazalnik i strasznie sie obladza i po 2 tyg trzeba rozmrazac bo sie nie da nic wyciągnąć :wściekła/y:

reklama
Weroniczka współczuję z tą pralką. Nie miała się kiedy popsuć.

No dziewczyny, to Was troszkę trzepnie po kieszeni. Taka ilość prezentów, hoho
Mój Filip usnął o 16. Śpi jeszcze. Ale był taki marudny, że szok. Zajrzałam mu do paszczy i chyba dwie dolne jedynki idą, bo zauważyłam białe dziąsła są. Nic się jeszcze nie przebiło. I tak wyje dziś prawie cały dzień. Chyba go boli, bo jak posmarowałam żelem to się uspokoił. Byliśmy u lekarza na kontroli. następny syrop od kaszlu. Na szczęście już nie gorączkuje.
Jeszcze co do zakupów. Ja często ostatnio kupuję na allegro. Ostatnio właśnie kupiłam małemu rajstopki i czekam na nie dwa tyg.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A gdzie kupujecie ciuszki dla maluchów? Zazdroszczę dziewczynom z Anglii. Tam fajoskie ciuchy mają dla maluchów. A u nas? Trudno na coś ciekawego trafić. A w firmowych sklepach to ceny kosmiczne. Ale nie powiem, kupuję. Wyprzedaże są dobre :tak::tak::-):-):-):-) Ciekawe kiedy się zaczną :-):-):-)

Do góry