reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ANULKA witaj napisz coś o sobie i o maluszku:tak:
A my ciuszki mamy dużo nowych bo wspadku nie dostałam kupiłam i siostra moja a chrzesna Ksawka uwielbia mu kupować ale z ciucholandów też mam:tak:
Gratki dla KUBUSIA 10zębali łał:tak:
Chłopcy śpią,wypiliśmy winko i dziad też śpi bo o 4.00 wstaje a z udanej nocki nici bo @:-p:wściekła/y:
KASIA może,może już groszek jest;-):-)

reklama
No HELOŁŁŁŁŁŁ!!!!

Jak miło że o nas pamiętacie! Kochane jesteście:):):)

Ale nadal wybaczcie że się nie odzywam bo deprecha mnie trzyma i to mocno i nie chcę żeby się komuś ode mnie udzieliło, a tym bardziej Wam Kochane Grudnióweczki;-). Może coś na zamkniętym wyjaśnię ...

Poza tym urwanie głowy mam, w pracy szał, w domu Wiktor-tornado! Ja nie wiem skąd on ma tyle siły, ja już za nim nie nadążam, a on dopiero .... RACZKUJE!!!! Ale jest przekochany, taka jestem z niego dumna!!! Mój Skarbuś:-):-):-)
A do tego złapało mnie takie cholerne przeziębienie i na dodatek dzisiaj byłam za świadka na bierzmowaniu Ł siostrzenicy ... całe dwie godziny w kościele! I MAM DOŚĆ!!!

No nic ... GORĄCE CAŁUSY DLA WSZYSTKICH MALUSZKÓW I ICH WSPANIAŁYCH MAMUŚ:):):)

Wiecie co??? Teraz do mnie dotarło, że grudzień za pasem!!!:szok: Rany!!! To już rok będzie odkąd pojawiły się nasze małe Szczęścia!!! Niesamowite jak ten czas zasuwa ... :szok:
Paula dzięki, ale mój duch potrzebuje chyba tylko czasu aby zapomnieć ...

Monia na depresję ponoć najlepsze BB i MY!!;-);-):tak::tak::-):-):-)
Kobitki popijają winko, piwko. Ja mam redsika, ale jakoś mnie do niego nie ciągnie. Zajadam się za to waflami, takimi suchymi dużymi. Mniam.
Fąfel śpi. Padł po wielu bojach. Uśpił przy okazji tatusia.
A tatuś coś chyba zaczyna rozumieć. Przepraszał dziś i nawet z bukietem róż. Hehehehe... No zobaczymy jak się akcja rozwinie dalej...:tak::tak:
Dziewczynki, ale Wam dobrze z tym spotkankiem. Udanego życzę.
Jutrzenka jak ty będziesz kiedyś w Wawie to daj znać. Może się kiedyś umówimy np. na wspólne buszowanie po wyprzedażach :-):-):-)Ja w weekend bardzo chętnie. Do jakiegoś centrum to wezmę i Fifulca :-):-)On uwielbia robić zakupy;-);-);-)
Gratki dla Kubusia. 10 zęboli, hohoho.
No to życzę dobrej nocki, drogie Panie. Do jutra!Pa

Paula wielka buźka:):)
Ale nie martw się ... trzymam się! Wiktor mi daje siłę!!! No i w tej chwili ... różowe Carlo Rossi;-):-D
Zdrówko:)

reklama
Do góry