reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia- mi chyba o Ciebie chodzilo z ta kawka, tylko ja jakas zadzumiona znow jestem...:-D:-D:-D. Ok, posiedze u jednej, posiedze u drugiej i wszyscy beda szczesliwi, hi hi:-D:-D;-):-)

Co do nocnika, to ja jeszcze nawet nie kupilam. Nie sadze, zeby przed roczkiem mialo to jakis sens. Ale widze, ze Wasze dzieci jakos sobie radza, wiec moze...?:confused:

reklama
witam ;-)

Co do nocnika, to ja jeszcze nawet nie kupilam. Nie sadze, zeby przed roczkiem mialo to jakis sens. Ale widze, ze Wasze dzieci jakos sobie radza, wiec moze...?:confused:

ja tak samo jeszcze nie kupiłam, oglądałam ostatnio w auchan ale nic fajnego nei znalazłam :)

u mnie persen, deprim ani melisa klosterfrau nie działa:dry:

co do pieluch... ja kupuje w biedronce Dada 7-18 kg za 29,99 :sorry2: nie odparza jej więc nie będę się żylować :-p tak samo chusteczki nawilzone dada za 4.95 :happy2:

obiadek zrobiony, dziecko jeszcze spi, pranie w rękach zrobione :blink: zakupy zaliczone i naczynia umyte także luzik :-D:-D

Ostatnia edycja:
SYLWIA na narazie do 20 grudnia a jak wszystko wypali to ponowym roku znowu jedzie już na dużej a jedzie do Holandi na budowe:tak:
ELCIA co sugerujesz Ksawek na braciszka ma jeszcze czas:-pa tak poważnie to chyba tak jest bo ino się bawi z tatą:-:)tak:
A nocnik to kupiłam już chyba z dwa dni temu taką kaczuszkę z rączkami ale mały nawet nie chcę na niej usiąść:tak:
a ja ostatnio też kupiłam te dada i nawet ok a przeważnie to używam pampersy

Ostatnia edycja:
U mnie też DADA 7-18kg. Są ok. :tak:

Aga, Asia -mylimy was bo pojawiłyście się w jednym czasie. :tak::-) Musicie nam wybaczyć z czasem pomyłki znikną :-D

Nocnika też jeszcze nie posiadamy bo Julka minuty by nie usiedziała. :-D
Właśnie śpi więc mam chwilę na kompa...

:-):-):-)

OOo widzę Panie kawkują.....a ja już sie nie zalapię?....;-)
My też nocnika jeszcze nie mamy....choicaż mówili w Mama i ja, że miedzy 10 a 12 miesiącem to najlepszy czas aby zapoznac dziecko z nocnikiem....a po 18 miesięcu najlepszy czas na nauke...

ale u nas zimno....nie chce mi sie iśc na spacer...chyba męża wyslejak przyjdzie z pracy...raz moge nie iśc...hihi;-)

Witam

Maly zjadl obiad i siedzi w chustawce i patrzy na bajke. Dalam mu smoczka to moze zasnie :-D:-D:-D.
edit
zeszlam do niego i juz oczy mia zoraz mniejsze wiec przelozylam do lozeczka i przytula pieluche :-D:-D. Jak zesnie to ide s\robic sobie obiad i moze jeszcze zdaze jakis kwaitek przesadzic.
hihihih edit:
spi :-D:-D, nie zdazylam jednego posta napicas a maly padl :-D:-D

Co do nocnika to tez nie mamy. Musze w koncu kupic i sprobowac poki w domu jestem i zobacze.
W sumie latwo byloby go do kupki posadzic bo jak on zaczyna stekac to bym zdazyla go rozebrac.
A tez czytalam ze u takich jak my nauka nie ma sensu ale zawsze sa wyjatki :-D:-D

Kal.aga Asia ja tez Was myle bo Asia i Aga to podobnie :-D:-D:-D

Joanna to Ty samotna troche bedziesz, ale masz nas wiec pisz i gadaj z nami :tak::tak:

Magda z Tesco to wiem ze trzeba uwazac, u nich promocja jest i juz nie ma. O 7 jest o 8 nie ma :szok::szok:, dlatego ja zawsze sprawdzam ceny na czytnikach, zreszta w Carrefourze tez :tak::tak:

Co do rozmiaru pampersow to u nas do tej pory 4 byly i bylo dobrze ale sie skonczyla paczka i zaczelam 4+ i w sumie nie ma roznicy.

Kasia Kubus jak Olis tez ma zgrabna dupeczke bo 4 jeszcze dobre :-D:-D
To napewno po mamusiach ;-):-D:-D:-D

Viki ale smaka mi narobilas.

Ja w niedziele bede robic uwaga ..... STEFANKE :-D:-D:-p:-p..... do pracy na poniedzialek bo mamy taki wieczor andrzejkowy na sali konferencyjnej dla rodzicow i dzieci. Beda wrozby zabawy pyszne jedzonko zespol. Ciasta robimy same za reszte troszke placimy a reszta z funduszu. :tak::tak:. Podobno juz sa piekne dekoracje. Zrobie fotki to Wam pokaze. :tak::tak:

Dobra ide na obiad bo jak sie rozgadam to do jutra nie zejde.

Co do Stefanki....to my mamy cukeirnię Stefanka a w niej rewelacyje bajaderki i wuzetki...mniam:tak::-)

A wiecie w Realu jets promocja na wszystkie zabawki fisher price, niektóre naprawde o wiele taniej i pampersy jumbo pack po 41 zł...

Jutrzenka fajny tez Twój Kubus....:tak:

własnie skończyliśmy zabawę bańkami...że tez one musza tak pękać :-D
siedzenie w domu mi nie sprzyja...cały czas bym cos jadła, czuję nieustanny głód a na nic nie mam ochoty bo smaku nie czuję :baffled:

w ogóle podziwiam te Wasze dzieciaki że tak potrafią się telewizją zainteresować. WIktora zainteresowanie telewizja kończy się na pilocie hehe.

U nas nocnik poszedł do szafy w zapomnienie. Po roczku wyciągniemy...może ciut wczesniej

Dziewczyny Wy uważajcie na te Stefanki bo Wam kilogramów przybędzie!:-)

Magdalenka mój też wogóle nie zainteresowany telewizją:no: A w sumie chciałabym żeby bajki polubił bo wiele rzeczy można u dzieci wyegzekwowac za pomocą bajek. No ale może jeszcze mu się zmieni:-)

U nas nocnikowanie średnio idzie ale bardziej z mojej winy bo chyba ja jeszcze nie jestem gotowa:-D:-D ciągle zapominam zeby go wysadzic albo mi się nie chce:baffled: jestem mało konsekwentna w tym:-( Muszę się wziac za siebie bo zależy mi żeby Marcel nauczył się najszybciej jak to możliwe:-)

Dota znam tą cukiernię:tak:

reklama
Magda hihihihi ja tylko zrobie a jesc bede potrawy miesne i inne dania bo ja nie ciastowa za bardzo.

Dotka widzialm pisalam Pauli bo szczeniaczek duzo tanszy. Ale ja narazie czekam jeszcze na katalog Carrefoura, tam tez bedzie duzo taniej Fisher, tak jak w tamtym roku. Jak tylko sie ukaze to zaraz jade po prezenty bo potem wszystko przebrane.

Co do tv to u nas tez nie wszysstko pasuje, niektore bajki moga leciec i nawet nie spojrzy. Ma swoje ulobione.
Jak macie cyfrowy polsat to polecam Tetetubisie, Dobranocny ogrod (u nas to hit, siedzi jak zacvzarowany, bajka nieznana ale dla takiego malucha rewelka) i gotowanie z kucharze duzym i malym. Siedzi i sie cieszy, jest jezcze kilka na ktore zerknie czasem ale sa takie co wogole nie patrzy bo nie lubi

Obiad gotowy wiec jem

Do góry